כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon9.gif  הארכת ויזה 08/05/2008 09:32 לתגובה הבאה
  sarag05 לא מחובר sarag05  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
בתי התאהבה באי קאו טאו והחליטה לממש חלום של קורס מסטר דייב באי. הבת קבלה ויזה לחודשיים בארץ שמסתיימת בעוד שבוע.נתבקשתי להאריך את כרטיס הטיסה, שתקפו לשנה, ללא זמן מוגבל.
שאלתי איך ניתן להאריך את תוקף הויזה, כאשר לא מצוין בכרטיס האלקטרוני מועד חזרה ארצה. היכן לעשות את הארכת הויזה?לצאת את המדינה?
אודה לכם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. icon6.gif  הארכת ויזה תגובה ל - 1 08/05/2008 14:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi לא מחובר avi  משתמש פעיל 14082 הודעות עד כה
Twisted Evil
אם בתך קיבלה ויזה לחודשיים
הויזה ברת הארכה בכל משרד של משטרת ההגירה בתאילנד

http://www.thaivisa.com/298.0.html

http://www.thaivisa.com/immigration_phone.0.html
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הארכת ויזה תגובה ל - 1 09/05/2008 00:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1140 הודעות עד כה
אתה לא יכול להאריך לה ויזה. היא צריכה לפנות לאימיגריישן עם הויזה הנוכחית ולהאריך בחודש. במידה ותרצה חודש נוסף היא כבר תצטרך לצאת מהמדינה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הארכת ויזה תגובה ל - 1 11/05/2008 10:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaronhirsch לא מחובר yaronhirsch  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
שלום darag5,

לגבי הויזה אני לא יודע בודאות אבל אולי שווה גם להתקשר ל-"קשר הישראלי" בבנגקוק. הם מסדרים ענייני ויזות ויכולים להמליץ לך.

בנוגע לכרטיס הטיסה: אינני יודע מאיזה חברת תעופה הכרטיס, אבל אנא שים לב שאל-על לא מאריכה כרטיס טיסה מעבר לשנה. לי היתה בדיוק אותה בעיה ולא האריכו לי (אלא אם כן יש איזושהי מדיניות חדשה בעניין.. וקשה לי להאמין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. icon6.gif  לאור ההמלצה לפנות לקשר הישראלי תגובה ל - 4 11/05/2008 11:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi לא מחובר avi  משתמש פעיל 14082 הודעות עד כה
Twisted Evil
אני חוזר על דברי
בתך היא בעלת הויזה ואין לה שום בעיה לחדש את הויזה אישית בתאילנד
היא אינה זקוקה לשום סיוע אלא אם היא עצלנית.
בכל משרד של משטרת ההגירה תמורת 1900 באהט היא יכולה קבל ללא הצגת שום כלום ויזה לחודש נוסף
לזמן נוסף מעבר לחודש המדובר
היא תצטרך לצאת את גבולות תאילנד - ללאוס,קמבודיה(המדינות היחידות עם גבול משותף שניתן לחציה ברכב) ושם בשגרירות תאילנד להוציא פעם נוספת ויזה לחודשיים שתוארך בחודש באותה שיטה
וחוזר חלילה עד שימאס לה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לאור ההמלצה לפנות לקשר הישראלי תגובה ל - 5 11/05/2008 14:53 לתגובה קודמת
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1140 הודעות עד כה
אני לא בטוח שהקשר הישראלי יוכלו לעזור, בתאילנד להבדיל ממדינות שכנות מעדיפים שבעל הויזה יגיע בעצמו, לא יודע עד כמה זה חד משמעי אבל ההליך די פשוט וקל כמו שכתב אבי.
בנוסף לתשלום יש להביא צילום של הדף הראשי בדרכון, זה עם התמונה ושל העמוד עם הויזה שכרגע בתוקף. כ"כ שתי תמונות פספורט.

לויזה לחודשיים נוספים עדיפה קמבודיה מבחינת זמני המתנה. בלאוס צריך לחכות בערך שעתיים להגשת הבקשה ושעה ביום למחרת לקבלת הויזה, בקמבודיה אין תור. בשתי המדינות לקחת בחשבון שיש לשלם ויזת כניסה למדינה, 25-30 דולר, תשלום יציאה ושבקשת הויזה אמורה להיות בבוקר וקבלת הויזה למחרת אחה"צ כך שזה כולל לינת לילה לפחות מחוץ לתאילנד.
בנוסף כדאי לברר לגבי חגים בודהיסטים או לאומיים, השגרירות לא עובדת וכנ"ל בימי שבת וא'.

זהו בערך אני חושב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אוטבוסים בתוך דלהי
להודעה הבאה:3 שבועות בלאוס ו-3 בויאטנם..

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף