כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. למומחים - מס' שאלות על מפלי הניאגרה 11/05/2008 21:58 לתגובה הבאה
  yaronyma לא מחובר yaronyma  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
שלום,
אנחנו זוג + 2(16,12) ונגיע לניאגרה ב- 4/8/08 בשעות הערב (20:00).
התכנון לעשות תצפית ערב על המפלים ולמחרת תצפית, שיט בעלמת הערפל וסרט IMAX. לאחר לילה נוסף הכוונה לנסוע ברכב לכיוון האיימיש/הרשי.
שאלותי:
א. האם עדיף ללון בצד האמריקאי, לחצות את הגבול רק למשך היום השני ולשוב לאמריקאי מתוך כוונה להימנע מעומס בחזרה לארה"ב כאשר נרצה לנסוע לכיוון האיימיש? או שעדיף להגיע כבר בערב הראשון לצד הקנדי? (האם יש עומס בכניסה לארה"ב?)
ב. האם יש אטרקציות נוספות שהן בגדר "חובה"?
ג. כדי להגיע לאיימיש בשעות אחה"צ (יש לנו יום שלם לאיימיש למחרת) מתי מומלץ לצאת לדרך והאם ניתן להספיק לעצור בקורנינג?
תודה מראש,
ירון Cool
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. למומחים - מס' שאלות על מפלי הניאגרה תגובה ל - 1 12/05/2008 07:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6343 הודעות עד כה
בוקר טוב ירון
האם אני הבנתי שאתה רוצה להגיע מהניאגרה לאיימישים ,הוה אומר ללכת על נסיעה של 620 קמ ו-7:00 רק הגה?

על מנת להגיע אחה"צ כדאי שתצאו בשעה מוקדמת מאוד מהמפלים, מה שגם ימנע עיכוב במעבר הגבול,כי שוה לדעתי בכל זאת ללון בצד הקנדי.

אפשר שתעצרו בקורנינג אבל בטח לא בעבור ביקור במוזיאון הזכוכית אם תרצו בכל מחיר להגיע כבר ביום אחד להיימישים.
מעבר לאטרקציות שתבחרו בסביבות המפלים,אפשר שתיסעו לבקר בעיירה ניאגרה און דה לייק.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. למומחים - מס' שאלות על מפלי הניאגרה תגובה ל - 1 12/05/2008 07:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1273 הודעות עד כה
ירון שלום.
נסיעה לאיימיש מבפאלו לוקחת כ 6.5-7 שעות הגה לא הייתי ממליץ לעשות את זה ביום אחד.
היה כדאי שתתן קצת יותר פרטים על המסלול שלכם ויהיה אפשר לנסות לעזור יותר.
המעבר בגבול לא תמיד עמוס הכל תלוי בשעת המעבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. למה לא לצאת כבר באחר הצהרים של היום השני? תגובה ל - 2 12/05/2008 07:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1290 הודעות עד כה
אפשר לנסוע שעתיים לתוך ארצות הברית ללינה ברוצ'סטר למשל, ואז למחרת יש פחות שעות הגה ואפשר לראות משהו בדרך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. למומחים - מס' שאלות על מפלי הניאגרה תגובה ל - 3 12/05/2008 18:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaronyma לא מחובר yaronyma  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
שלום,
ראשית תודה למשיבים.
כאמור אנחנו מגיעים ב- 4/8/08 בערב (בסביבות 19:00 נוחתים בבאפלו) ויש לנו 2 לילות בניאגרה, שלאחריהם הכוונה לנסוע לאיימיש.
באיימישים יש לנו גם כן 2 לילות ואח"כ ממשיכים לוושינגטון ל- 2 לילות שלאחריהם נוסעים לניו יורק.
האם אפשר להספיק במשך יום שלם בניאגרה יותר מתצפית, שיט וסרט?
לגבי משמעות עצירה בקורנינג למוזיאון - זה לא "חובה" מבחינתי אך מאידך אין לי בעיה להגיע לאיימיש גם לקראת 20:00.
אשמח לתגובות.
תודה, ירון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ממפלי הניאגרה לאיימיש/הרשי תגובה ל - 5 12/05/2008 21:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי לא מחובר סוזי  משתמש פעיל 1044 הודעות עד כה
הי ירון, מוני, risrt05 ואלון,

אינני מומחית גדולה, אך בכל זאת ארשה לעצמי להביע דעה.

ירון, אם אתם מגיעים ב-4.8 לבאפלו לאחר טיסה מתישה, הייתי מתרווחת יומיים בניאגרה. לדעתי יש שם מה לראות ביום שלם, מה גם שבאוגוסט אני צופה התנהלות איטית יותר בין ובתוך האטרקציות השונות.
http://www.infoniagara.com/attractions/indexf.html

כמו כן, אני במקומכם הייתי מפצלת את הנסיעה להרשי/איימיש ונמנעת מהתענוג המפוקפק של נסיעה בת 7 שעות.
לפי מה שקראתי בפורום (ולא מניסיון אישי), אפשר להסתפק בלילה אחד באיזור האיימיש/הרשי (יתקנו אותי יודעי דבר...).

דרך אגב, אינני יודעת אם תכננתם זאת, אך למרות ש-4.8 הוא יום שני, המפלים יוארו לכבודכם בזיקוקים מאירי עיניים. הרווחתם :-)

לוח השנה של הזיקוקים:
http://falls.net/motel/embassy

שיהיה לכם טיול קסום,
סוזי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. זיקוקים במפלי הניאגרה תגובה ל - 6 13/05/2008 08:25 לתגובה קודמת
  שריתZ לא מחובר שריתZ  משתמש פעיל 319 הודעות עד כה
סוזי Smile
תודה שהארת את תשומת ליבי לזיקוקים
היאך!!! גם אנחנו נראה זיקוקים ב- 20 באוגוסט.
תודה רבה
שרית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מונו לייק - היכן רואים את תופעות הטבע המיוחדות?
להודעה הבאה:מערב ארצות הברית

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף