כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מלונדון לפריז 12/05/2008 12:57 לתגובה הבאה
  walrusss לא מחובר walrusss  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום,
אני וחברתי (בקרוב אשתי) מתכננים טיול שיחל בלונדון וייגמר בפריז בשילוב עם יורודיסני.
השאלה היא מה הדרך הטובה ביותר, לטוס ללנודון ומשם ברכבת לפריז? האם אולי בכלל עדיף להתחיל בפריז ומשם ללנודון? האם עדיף טיסה ולא רכבת?
מדובר על סך כולל של 10 ימי טיול.

בתודה מראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מלונדון לפריז תגובה ל - 1 12/05/2008 14:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tamarky לא מחובר tamarky  משתמש בינוני 56 הודעות עד כה
קודם כל תהנו.. דבר שני אם אתה שואל משיקול כלכלי אז פשוט תבדוק- תתקשר לסוכנות נסיעות או באינטרנט ותקיש כרטיס הלוך ללונדון וחזור מפריז והלוך לפריז וחזור ללונדון - חוץ מזה לגבי המעבר ביניהן יש רכבת מפריז ללונדון שנקראת יורוסטאר ועולה בערך 100 אירו לאדם(אם אתם מתחת ל26 אני חושבת שיש הנחה) והיא יחסית מהירה וגם מגיעה ממרכז לונדון למרכז פריס ולהיפך ככה שלא צריך גם מונית/שאטל מהשדה תעופה. אבל אם לא איכפת לכם לטוס בכל מיני חברות קטנות כמו איזג'ט ודומיו בהן גם ניתן למצוא כרטיסי טיסה זולים מאוד במיוחד כשמזמינים הרבה זמן מראש - אני פחדנית אז לא טסתי באף אחת מהן אז מישהו אחר אולי יפרט אבל גם להן אתרי אינטרנט ואפשר לבדוק מחירי כרטיסים ביום שאתם רוצים לשני הכיוונים ולראות מה יוצא הכי זול ....
מקווה שעזרתי אם יש שאולות נוספות אז בכייף
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מלונדון לפריז תגובה ל - 2 12/05/2008 16:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
gilgi gilgi לא מחובר gilgi  משתמש פעיל 2061 הודעות עד כה
העצות שלך נכונות. אבל איזיג'ט ממש אינה חברה קטנה. לחברה זו 137 מטוסים שזה יותר מפי 4 המטוסים של אלעל!
ובכן גם החברות "הקטנות" הן אמינות. ובטיסה של כשעה אפשר לותר על אוכל תמורת מחיר טוב יותר.
מבחינת זמנים היורוסטאר עדיף על מטוס כי ממרכז פאריז למרכז לונדון לוקח 2:15 שעות ואילו לזמן הטיסה יש להוסיף זמני הגעה עיר/נמל תעופה + זמן המתנה להגעת מזוודות, כך שנסיעה ביורוסטאר ברוטו יותר מהירה. אגב בחלק מהנסיעות שלי ביורוסטאר ביקורת הדרכונים היתה ברכבת וכך נחסך זמן נוסף.

[עודכן ב:12 מאי 2008 16:45:]

גיל נסע לחו"ל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מלונדון לפריז תגובה ל - 3 13/05/2008 19:54 לתגובה קודמת
  טלוש מחובר טלוש  משתמש פעיל 1274 הודעות עד כה
יש רכבת יורוסטאר ישירות מלונדון לדיסני. עד כמה שאני יודעת יש גם חבילות . כדאי לבדוק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מבקש עזרה במסלול יוון-מקדוניה
להודעה הבאה:רפטינג עם ילדים בסלובניה

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר