| 1. טיסות מסין +עזרה בתכנון מסלול |
10/05/2008 12:09  |
| |
שגיא ט |
29 הודעות עד כה |
|
|
אהלן!
אני מתכנן לטייל בסין חודשיים מתחילת ספטמבר ועד סוף אוקטובר ומשם להמשיך לנפאל.
השאלה היא האם יש אופצייה לקחת טיסה לנפאל מכל שדה תעופה בסין או שחייבים מבייג'ין/שנגחאי? אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי איך כדאי להגיע לנפאל.
במידה ואפשר לטוס משדות תעופה שלא בביג'ין או שנגחאי, אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסלול שהוא לא בהכרח מעגלי(פשוט שמסתיים במקום שאני יכול לטוס ממנו) בדגש על טבע נופים וכפרים ופחות על ערים גדולות כמו הונג קונג שנגחאי וכ"ו...
תודה רבה מראש!
|
|
|
|
| 2. טיסות מסין +עזרה בתכנון מסלול תגובה ל - 1 |
11/05/2008 02:00   |
| |
yaronhirsch |
15 הודעות עד כה |
|
|
היי שגיא,
אני יכול להמליץ לך על כמה וכמה מקומות בסין - אבל אני לא ממש בטוח בנוגע למזג האוויר. אני יודע שבניגוד אליי רוב האנשים מתחשבים במזג האוויר אז אם תיתן לי כיוון בנוגע לאזורים שבהן אתה מתכוון להיות אני אוכל אולי למקד את ההמלצות שלי.
בעניין הטיסות: כדאי לך לבדוק את האתר http://www.elong.com. הוא אמנם יופיע תחילה בסינית - אבל יש גם קישור באנגלית. האתר מכיל טיסות (יחסית זולות) בתוך המדינה וגם בינלאומיות. יש רק חיסרון אחד (לפחות בתקופה שאני הייתי שם, וסביר להניח שגם עכשיו): ההזמנה. כדי להזמין, או שתצטרך לחכות לשליח או משהו בסגנון שיביא לך את הכרטיס (האופציה הפחות עדיפה לדעתי...), או שתתקשר למחלקה שלהם שמדברת אנגלית (שנשמעת יותר כמו ניב סיני) ותתן להם את מספר כרטיס האשראי שלך (שצריך להיות ויזה או מסטרקרד כעקרון) והם יחיבו אותו בתוספת של כ-2.5% ואת הכרטיס ישאירו לך בדלפק שלהם בשדה התעופה. אנא ברר איתם בדיוק.
אתר נוסף הוא של חברת AirAsia שעכשיו מפעילה טיסות למספר יעדים (מצומצם אמנם... אבל גם זה משהו!) בתוך סין. מדובר בחברה זולה (אני טסתי איתם אבל במדינות אחרות ולא בסין) ואין בעיה להזמין באינטרנט.
המלצה אחרונה: אם אתה מתכנן להיות בנפאל, אני מניח שתרצה לעשות טרק (אראונד אנאפורנה?). כדאי אולי שתשקול להתחיל מנפאל, מכיון שזכור לי שהעונה שם היא בדיוק ספטמבר-אוקטובר. אני פשוט לא זוכר אם עדיף להגיע לשם בתחילת ספטמבר או שגם אח"כ זה בסדר...
מקווה שעזרתי.
ירון
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|