כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה בקשר לאיי אנדמן 12/05/2008 19:48 לתגובה הבאה
  kozmo2006 לא מחובר kozmo2006  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום לכולם,
ברצוני לנסוע לאיי אנדמן וגואה השנה.
בגלל היותי סטודנט החודשים היחידים שמאפשרים לי זאת הם ספטמבר-אוקטובר(אני רוצה טיול בן חודשיים).הייתי כבר בהודו בעבר אבל בצפון.יש לי שתי שאלות.
1.איך מזג האוויר באנדמן בספטמבר?יש הרבה גשם או שזה כבר לא כל כך קריטי?ובכלל אני יודע שזה האוף סיזן של גואה אבל מה מומלץ בתאריכים שכאלה לעשות ספטמבר אנדמן אוקטובר גואה או הפוך?
2.יכול להיות שמחירי הטיסות לאנדמן כל כך זולים?אני יודע שזו לא העונה כעת אבל ראיתי שזה 2600 רופי לכיוון צ'נאי-פורט בלייר באתר של אייר דאקן היום וגם שהרצתי בחיפוש בחודש ספטמבר-אוקטובר זה נתן אותו מחיר.בחישוב מהיר של 4200 רופי ל-100 דולר(זה השער היום ככל הידוע לי)זה בערך 125 דולר הלוך ושוב.זה המחיר הריאלי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה בקשר לאיי אנדמן תגובה ל - 1 12/05/2008 22:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אביתר אביתר לא מחובר אביתר  משתמש פעיל 777 הודעות עד כה
היי
מבחינת העונות, אני לא הייתי שם בחודשים שציינת, אולם מצד אחד, לפי הלונלי פלנט, זאת עדיין לא העונה לאנדמן, מצד שני היו מספר תגובות בפורום ובטיפים שדיווחו על מז"א נפלא בתקופה זו. כעקרון זה ממש הגבול ואני במקומך הייתי הולך על זה. כמו כן, נראה לי שעדיף קודם אנדמן ואח"כ גואה. חכה לתגובות נוספות בנושא(אני מניח שבאבאג'י ידע את התשובה המדוייקת).

לגבי הטיסה. המחיר אכן הגיוני משתי סיבות: הראשונה היא שמחירי הכרטיסים באייר דקאן הולכים ומתייקרים ככל שמתקרבים לתאריך הטיסה. בגלל שבדקת הרבה זמן לפני, אז יצא לך מחיר נמוך. שנית, זו אכן לא עונת השיא ולכן המחירים נמוכים יותר(אני שילמתי 175$ הלוך ושוב בסוף העונה...)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלה בקשר לאיי אנדמן תגובה ל - 2 13/05/2008 19:24 לתגובה קודמת
  kozmo2006 לא מחובר kozmo2006  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
כן אבל בטיסות זה הראה לי בכל תאריך אותו דבר.בין אם קרוב כלומר כמה ימים או רחוק כלומר כמה חודשים.אולי זה השילוב שעכשיו זה לא העונה(אז זול)ואחר כך זו העונה אבל הרבה זמן מראש כעת ולכן המחיר אותו דבר.בכל מקרה תודה על התשובה סרקתי כאן בפורום וראיתי הודעות של אנשים ששמעו על אנשים שהיו וכו'.יש מישהו שהיה ממקור ראשון באנדמן/גואה בחודשים ספטמבר/אוקטובר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ייעוץ על סין
להודעה הבאה:יורו בסין - עזרה דחופה

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף