| 1. היכן מומלץ לנחות בספטמבר??? |
12/05/2008 22:42  |
| Corrado |
 |
|
|
|
שלום לכולם, אני מתכנן טיול של כ-8 חודשים אולי יותר לדרום אמריקה..
התאריך הוא ספטמבר הקרוב, עקרונית יש לי כבר כרטיס אבל פתאום יש לי ספקות לגבי יעד הנחיתה..
חשבתי לעצמי שאם אני בגל היורד ומתחיל בצפון, למה לא לבקר במקסיקו לתקופה קצרה ואז להתחיל את היבשת מטה...
אבל פתאום קלטתי שזה לא תקופה מומלצת לנחות במקסיקו מבחינת מזג האוויר...
היכן מומלץ לנחות? אני מפחד להתחיל טיול תרמילאים שכזה בקולומביה , קיבלתי רושם שזו מדינה מסוכנת ואני לא רוצה לפתוח ככה את הטיול..
הצעות??
|
|
|
|
| 2. רוצה קרנבל? תגובה ל - 1 |
17/05/2008 12:22  |
| |
mi luz |
528 הודעות עד כה |
|
|
|
אם אתה לא מתכוון להיות בברזיל בקרנבל, נחיתה בברזיל תהיה מושלמת. גם הטיסה הזולה ביותר, גם התקופה הטובה ביותר לבקר בברזיל וגם מסלול U מותאם היטב לעונות.
בקשר למקסיקו, כדאי לזכור שלמרות שמדברים שם ספרדית, המרחק בין מקסיקו לדרא"מ הוא עצום. אלא אם אתה מתכוון לטוס ממקסיקו ליעד כלשהו ביבשת ולוותר על מדינה או שתיים בדרום או להאריך משמעותית את הטיול, הייתי מוותר על מקסיקו. כדאי להתמקד בדרום. בכל מקרה אם לקראת סוף הטיול תרגיש שמאוד בא לך, תפוס טיסה למקסיקו ותסיים בחופי חצי האי קנקון...
להתחיל בקולומביה יכול להיות בעייתי- לא כי היא מדינה מסוכנת (כי היא לא יותר מסוכנת מכמה מדינות אחרות שם), אלא כי בתוך כ-3 חודשים כדאי כבר להיות בצד השני של היבשת, וזה אומר או לרוץ מהר על כל מה שבאמצע או לקחת טיסות מיותרות.
אם בא לך על הקרנבל, כדאי לחשוב על להתחיל בפרו דווקא, ולקוות שהעונה הגשומה לא תחליט להקדים השנה.
תהנה
|
|
|
|