כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מערב ארצות הברית 13/05/2008 05:48 לתגובה הבאה
  smadartz לא מחובר smadartz  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום לכולם
אנחנו מתוכננים להגיע למערב ארה"ב ביולי. שתי משפחות עם ארבעה ילדים. אנחנו שומרי שבת.
להלן המסלול:
1. נחיתה בלאס וגאס
2. נסיעה לסאן פרנסיסקו
3. סאן פרנסיסקו
4. סאן פרנסיסקו
5. יוסמיטי פארק
6. יוסמיטי פארק
7. כביש מס'1 (ממונטרי עד למחציתו)
8. נסיעה לדיסנילנד לוס אנג'לס
9. יוניברסל סטודיו
10. לאס וגאס
11.לאס וגאס
12.ברייס קניון
13.פייג'+קניון אנטילופ
14.אגם פאואל
15.סדונה

מה דעתכם על המסלול?
האם הסיור לקניון אנטילופ יוצא מפייג' עם החבר'ה המקומיים, ואם כן כיצד מזמינים סיור?
האם במקרה מישהו יודע מה המרחק מהסטריפ בלאס וגאה עד בית חב"ד???
סליחה על כמות השאלות

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. בגדול, המסלול נראה לא רע, אבל בכל זאת יש שם תגובה ל - 1 13/05/2008 07:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mabat לא מחובר mabat  משתמש פעיל 1471 הודעות עד כה
כמה דברים שמפריעים לי:
1. למה לנחות בלאס ווגאס כדי ליסוע מייד למחרת לסן פרנסיסקו? למה לבזבז את זמן הנסיעה היקר הזה, ולא לנחות מלכתחילה בסן פרנסיסקו?
2. ואם בכל זאת נוחתים בלאס ווגאס ונוסעים משם לסן פרנסיסקו, הרבה יותר הגיוני ליסוע דרך יוסמיטי, לטייל שם קודם, ורק אז להמשיך לסן פרנסיסקו (אלא אם כאן אנחנו מדברים על שבת ועל קרבה לבית כנסת - לא ציינת תאריכים מדוייקים, כך שאין לי אפשרות לוודא).
3. האם במכוון אתם מדלגים על פארק זאיון? אם לא, הייתי מוותרת על סדונה, ומעבירה את היום הזה לטובת זאיון.
4. לא ציינת מניין ההמראה חזרה.

בנוגע לבית חב"ד בלאס ווגאס, הוא לא ממש במרחק הליכה מהסטריפ. מדובר על מרחק של כ-5 מייל מהסטריפ - לא ממש ריאלי להליכה בימים החמים של חודש יולי, אם זו היתה הכוונה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מערב ארצות הברית תגובה ל - 1 13/05/2008 07:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2174 הודעות עד כה
שלום גם לך,

המרחק מוגאס לס"פ זה 9 שעות נהיגה נטו. לשתי משפחות עם ארבעה ילדים זה אומר לצאת עם אור ראשון ולהגיע עם אור אחרון וכל היום רק לנהוג. אם במקרה הנחיתה בוגאס יום קודם היא נחיתה מטיסה מהארץ אז לדעתי זה חוסר אחריות לתכנן נסיעה כזאת יום אחרי שנחתתם מ-20+ שעות טיסה וסביר להניח שתהיו עדיין עייפים ובג'ט-לג.

הנה עוד הערות (אני מנחש שהשבתות יוצאות בימים 3-4 ו-10-11):

1. נניח שנסעתם עד ס"פ - האם אתם מסתפקים בלהיות שם רק בשבת? הרי במסגרת מה שבמרחק הליכה מהמלון לא תספיקו הרבה. שווה להשאר שם לפחות עוד 1-3 ימי חול ולראות חלקים נוספים של העיר.

2. לנסוע מיוסמיטי דרך כביש 1 עד ל"א ביום (או יום וחצי) זה ממש יהיה פספוס. יש כל כך הרבה מה לראות באיזור מונטריי ולאורך החוף וחבל שלא יהיה לכם זמן אפילו לדברים העיקריים.

לדעתי העמסתם מעט יותר מדי למסגרת הזמן וחבל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בגדול, המסלול נראה לא רע, אבל בכל זאת יש שם תגובה ל - 2 13/05/2008 07:46 לתגובה קודמת
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1171 הודעות עד כה
שלום.
אני מתנצל מראש עם לא נעים אבל אנחנו פה בשביל לעזור
המסלול לא הגיוני והסדר גם.כמו כן אתם מנסים לדחוס מסלול של 18-20 יום ב 15.
אם הנחיתה בוגאס הייתי קודם נוסע לפארקים של יוטה ואח"כ לכיוון ס.פ דרך יוסמיטי ומס.פ דרומה לאל.אי.
לכביש 1 צריך מינימום יומיים רצוי 3.

לצערי אם זה מספר הימים תצטרכו כנראה לחשוב על מה שנקרא "ויתורים כואבים" אתם שתי משפחות עם ילדים והקצב הוא יותר איטי.
המרחקים גדולים הנסיעה הראשונה שתיכננתם היא של 900 ק"מ בערך כ 9 שעות הגה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:למומחים - מס' שאלות על מפלי הניאגרה
להודעה הבאה:חוזרת עם שינויים במסלול למערב

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות