כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. Mauterndorf Castle- באוסטריה. 13/05/2008 08:58 לתגובה הבאה
  nailicq לא מחובר nailicq  משתמש פעיל 417 הודעות עד כה
מישהו מכיר? שוה ביקור?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. Mauterndorf Castle- באוסטריה. תגובה ל - 1 13/05/2008 09:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תמי לא מחובר תמי  משתמש פעיל 293 הודעות עד כה
אנחנו היינו שם בשנה שעברה, וכתבתי רשמים בפורום. כדאי לחפש כי הזכרון היה טרי יותר.
האם כדאי? תלוי. הכניסה חינם עם כרטיס הזלצבורגלנד. הטירה נאה מבחוץ, ונמצאת במיקום יפה. בפנים יש סיור שחלקו עצמאי עם אוזניות (מותאם לילדים, אבל באנגלית)כאשר בין החדרים השונים הוצבו דמויות (בובות) שממלאות תפקידים של תושבי הטירה של פעם. משלב מסוים צריך להמתין למדריך שיקח אותך לחדרים נוספים במעלה הטירה ועד למגדל הפעמון אם אני זוכרת נכון. הסיור המודרך היה די מייגע כי המתנו די הרבה בכל חדר עד שהמדריך התקדם הלאה.
בתוך הטירה יש גן שעשועים קטן וחמוד מאוד, עם מתקנים בצורת דרקון וטירה.
הביקור מתאים לילדים די צעירים. מצד שני, הם עשוים להשתעמם בסיור המודרך. יש גם תחפושות שאפשר ללבוש.

אם מבקרים בטירת וורפן, אין לדעתי טעם לנסוע במיוחד גם לטירה הזו. אם עוברים שם בדרך למקום אחר אפשר בהחלט לעצור ולבקר. מבין שתי הטירות, זו בוורפן מנצחת, בגדול... ולו בשל מופע הנשרים.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. Mauterndorf Castle- באוסטריה. תגובה ל - 2 13/05/2008 10:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nailicq לא מחובר nailicq  משתמש פעיל 417 הודעות עד כה
האם גם בוורפן יש שחקנים מחופשים ויש אוירה של ימי הביניים?
מה יש שם חוץ ממופע הבזים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. Mauterndorf Castle- באוסטריה. תגובה ל - 3 13/05/2008 11:37 לתגובה קודמת
  תמי לא מחובר תמי  משתמש פעיל 293 הודעות עד כה
עוד לא עברה שנה, אבל כבר הספקתי לשכוח מה בדיוק היה בחדרים בטירה בוורפן. אני מניחה שכרגיל, שריונים, נשקים, ואמצעי עינויים. אולי מישהו אחר זוכר? אולי אפשר לראות באתר שלהם באינטרנט? לא זכורים לי שם שחקנים מחופשים, אבל גם במאוטנדורף לא היו שחקנים אלא בובות דמויות אבירים, כמרים ותושבי הטירה, ממוקמות בחדרים. אולי בימים מסוימים יש גם הופעות אנושיות.
הטירה עצמה יותר גדולה ומרשימה. היא נמצאת בגובה, ועולים אליה במין מעלית.
גם בזלצבורג, יש מבצר עצום, שאפשר לשוטט בו ולטייל בחדרים.
לכן, למעשה, הנסיעה למאוטנדורף די מיותרת. מה שכן, ואולי זה קשור, היו שם הרבה פחות מבקרים...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מי יכול להמליץ ?
להודעה הבאה:מוזיאונים פתוחים בהולנד