|
|
| 3. כן, יונית, זה בדיוק הטיול שהתכוונתי אליו תגובה ל - 2 |
15/05/2008 08:06   |
| |
צביקה |
866 הודעות עד כה |
|
|
|
משום מה נדמה לי שתארת אותו או בפורום הזה, או שנתת מכאן קישור לפורום אירופה, או שזה היה בסיפורי גולשים, אחרת איך הייתי יודע עליו ?
השנה יש לי בעיה די קשה של בחירת יעד לטיול בהרכב משפחתי וגם התחלתי בכל מאוחר מאילוצים שונים. אחרי הולנד (2006) ויער שחור/אגם קונסטנץ/מפלי הריין (2007), רציתי להתרשם קצת מתאור מסלול פחות שגרתי כפי שאת עשית אז ולראות האם הילדה (כבר בת 7.5) תהנה מטיול כזה.
אודה לך, אם תוכלי להיזכר בקישור, או לזרוק מילים יחודיות שעשויות להימצא בתאור הטיול הנ"ל ולעזור למנוע החיפוש לצמצם את כמות ההודעות שנשלפות מסתם צרופים של "אוסטריה", "טירול" ו-"יונית".
בלי קשר, את וגם שאר חברי הפורום, מוזמנים לזרוק רעיונות ליעדים אפשריים לטיול עם ילדה שעדין איננה מתלהבת מנופים (אנחנו כן), כן מתלהבת (אנחנו לא) אך עדין נמוכה/צעירה מדי למתקני שעשועים אתגריים, אבל אוהבת מתקני שעשועים, בעלי חיים, פרחים, מופעי בידור, הפעלות של ילדים.
|
|
|
|
|
| 5. כן, יונית, זה בדיוק הטיול שהתכוונתי אליו תגובה ל - 4 |
15/05/2008 14:23   |
| |
צביקה |
866 הודעות עד כה |
|
|
|
תודה, יונית, על תגובתך.
מה שתיארתי זה רק את הטיולים במשותף עם הילדה.
אינני פוסל חזרה נוספת לשם, אבל באגם קונסטנץ, לי זו היתה כבר הפעם השלישית ולזוגתי הפעם השניה, כך שאני מעדיף לגוון. האזור דרומית יותר (מזרח שוייצריה) פחות מוכר לי, למרות הרבה פעמים שהייתי בשוויצריה.
גם באוסטריה, היינו כזוג (טרום הילדה) באזור זלצבורג והאגמים במשולב עם בוואריה והדרך הרומנטית של גרמניה, אך התמקדנו בעיקר בטיול נופים וגסטרונומיה. אז, לא חיפשתי עדין מה מתאים לילדים. בגלל זה התענייתי בטיול שלך, שהיו בו אלמנטים ודגשים שפחות מוכרים לי.
|
|
|
|
|