כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ליונית, התוכלי לתת קישור לדיווח שלך על טיולאוסטריה 13/05/2008 09:19 לתגובה הבאה
  צביקה לא מחובר צביקה  משתמש פעיל 866 הודעות עד כה
כוונתי לטיול שלך לאוסטריה לפני כשנה ?
בחיפוש רגיל כאן בפורום אני מקבל טונות של הודעות שלך המתייחסות לאוסטריה וקשה למצוא את הכתבה עצמה.
תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ליונית, התוכלי לתת קישור לדיווח שלך על טיולאוסטריה תגובה ל - 1 13/05/2008 21:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יונית יונית לא מחובר יונית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 13151 הודעות עד כה
צביקה שלום

לא הייתי לפני שנה באוסטריה ,אלא לפני שנתיים במערב אוסטריה -מערב טירול ונפת פאורלנברג, האם לכך אתה מתכוון?
אבל לא חושבת שכתבתי כתבה שלמה על הטיול ,או שכן? אני כבר לא זוכרת .
בכל אופן אם כן-סביר להניח שזה היה בעיתוי של אוקטובר נובמבר 2006, אם לכך הכוונה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כן, יונית, זה בדיוק הטיול שהתכוונתי אליו תגובה ל - 2 15/05/2008 08:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
משום מה נדמה לי שתארת אותו או בפורום הזה, או שנתת מכאן קישור לפורום אירופה, או שזה היה בסיפורי גולשים, אחרת איך הייתי יודע עליו ?

השנה יש לי בעיה די קשה של בחירת יעד לטיול בהרכב משפחתי וגם התחלתי בכל מאוחר מאילוצים שונים. אחרי הולנד (2006) ויער שחור/אגם קונסטנץ/מפלי הריין (2007), רציתי להתרשם קצת מתאור מסלול פחות שגרתי כפי שאת עשית אז ולראות האם הילדה (כבר בת 7.5) תהנה מטיול כזה.

אודה לך, אם תוכלי להיזכר בקישור, או לזרוק מילים יחודיות שעשויות להימצא בתאור הטיול הנ"ל ולעזור למנוע החיפוש לצמצם את כמות ההודעות שנשלפות מסתם צרופים של "אוסטריה", "טירול" ו-"יונית".

בלי קשר, את וגם שאר חברי הפורום, מוזמנים לזרוק רעיונות ליעדים אפשריים לטיול עם ילדה שעדין איננה מתלהבת מנופים (אנחנו כן), כן מתלהבת (אנחנו לא) אך עדין נמוכה/צעירה מדי למתקני שעשועים אתגריים, אבל אוהבת מתקני שעשועים, בעלי חיים, פרחים, מופעי בידור, הפעלות של ילדים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כן, יונית, זה בדיוק הטיול שהתכוונתי אליו תגובה ל - 3 15/05/2008 10:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
או שאני סנילית...גם זה יתכן:))

בכל אופן- לא בעיה לענג ילדה בת 7.5 (חכה חכה לגיל 15 היודע כל)
לא יודעת איפה היית באזור קונסנץ,לא הייתי רוצה ל"חזור על אתרים" שכבר ביקרת בהם-אבל האגם לאורכו ורוחבו מלא אפשרויות לגילאים אלו.
בכלל -האזור בין שוויץ גרמניה- גם דרומה יותר (היידילנד) אפשרי לגילאים אלו.
אופציה אחרת- פחות מוכרת ושחוקה היא אזור דרום בווריה-ממש על גבול אוסטריה (כיימזי,מכרות המלח וכו) שיש שם 2 פארקים חמודים לגיל שלה,וכמה גני חיות גם.
אבל אם לא היית בזלצבורגלנד- אני חושבת שזהו יעד מועדף מבחינת הרבגוניות של האתרים,ואם תתמקד בחלק מסויים של החבל ולא תסע הרבה,תוכל גם למצות את האזור טוב יותר.
גם הטירול הוא אופציה טובה.
בקיצור-איפה שלא תזרוק אבן ביעדי אוסטריה-שוויץ-גרמניה,לדעתי,תוכל למצוא שפע של אתרים שיתאימו לגילה.
אבל כדאי להתמקד-כי אחרת תטבע בשפע האפשרויות.

נ.ב. חיפשתי ולא מצאתי מסלול שכתבתי לפורום על אוסטריה.
(עצלנית)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. כן, יונית, זה בדיוק הטיול שהתכוונתי אליו תגובה ל - 4 15/05/2008 14:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה, יונית, על תגובתך.
מה שתיארתי זה רק את הטיולים במשותף עם הילדה.
אינני פוסל חזרה נוספת לשם, אבל באגם קונסטנץ, לי זו היתה כבר הפעם השלישית ולזוגתי הפעם השניה, כך שאני מעדיף לגוון. האזור דרומית יותר (מזרח שוייצריה) פחות מוכר לי, למרות הרבה פעמים שהייתי בשוויצריה.
גם באוסטריה, היינו כזוג (טרום הילדה) באזור זלצבורג והאגמים במשולב עם בוואריה והדרך הרומנטית של גרמניה, אך התמקדנו בעיקר בטיול נופים וגסטרונומיה. אז, לא חיפשתי עדין מה מתאים לילדים. בגלל זה התענייתי בטיול שלך, שהיו בו אלמנטים ודגשים שפחות מוכרים לי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. כן, יונית, זה בדיוק הטיול שהתכוונתי אליו תגובה ל - 5 15/05/2008 20:00 לתגובה קודמת
רק שילדיי הם בנים, וגם בוגרים יותר

בכל אופן תוכל למצוא מידע על יעדי טיול במזרח שוויץ עם ילדים באתר שלי.
ואשמח לתת מענה לשאלות ספציפיות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מנשא גב לפעוטות בטיול
להודעה הבאה:הונגריה- אזור השפלה הגדולה במזרח