כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon14.gif  יעוץ בבקשה 12/05/2008 07:45 לתגובה הבאה
  ari el לא מחובר ari el  משתמש מתחיל 41 הודעות עד כה
בוקר טוב עולם!

אני ארי-אל בת 32. נעים מאוד!
ב16 ליולי ברצוני לצאת להודו עם הבן שלי בן ה13, לנחות בבומביי לפגוש משפחה ולהמשיך הלאה. השאלה הלאה לאן?!
חשבתי על ורנאסי טאג מהאל וכמובן רגאסטן.. אבל שמעתי על מונסונים..
כמה זה נורא?
Shocked כמה כסף אני צריכה ל3 שבועות בערך?
הצילווווווו Confused
אשמח לקצת יעוץ Embarassed
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. יעוץ תגובה ל - 1 12/05/2008 23:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לימור75 לא מחובר לימור75  משתמש פעיל 780 הודעות עד כה
כמה כסף אני צריכה ל3 שבועות בערך?
לדעתי, לשתי נפשות, בתנאים סבירים, כולל נסיעות וקניות - כ 5,000 שקל. אפשר כמובן להסתדר בפחות וגם ביותר (יש תרמילאים שנשארים במקום אחד ולא מוציאים יותר מ 2,000 שקל בחודש ויש כאלו שלוקחים נהג צמוד לכל התקופה ומשלמים בהתאם)

ב16 ליולי ברצוני לצאת להודו עם הבן שלי בן ה13, לנחות בבומביי לפגוש משפחה ולהמשיך הלאה. השאלה הלאה לאן?!

יולי - רק צפונה. (לשלב את טאג מהאל זה חובה)

אגב, מנאלי, קאסול ודומיהן אמנם מתאימות מבחינת מזג אוויר אבל נפסלות בגלל השימוש בעשבים שלא כדאי לחשוף בן 13 לנושא. אבל יש בצפון מספיק מקומות יפים

ורנאסי, חם מאד וגשום מאד ולא כדאי

רגאסטן, חצי נורא, חם וגשום ויפה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יעוץ תגובה ל - 2 12/05/2008 23:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ari el לא מחובר ari el  משתמש מתחיל 41 הודעות עד כה
תודה רבה לך.
Very Happy אמנם אני תוצרת הארץ רוויה בסיפורים מההורים על הודו אך אינני מוצאת ידיים ורגליים Confused
אין לי רצון בעצמי להיחשף לעשבים שוטים.. בטח לא לבן שלי. אבל כן ברצונו לעשות ויפסאנה ... אז איפה?
יש לך רעיון אולי במקרה איך להמשיך מבומביי? ישר לרגסטן? או לטאג? איך בכל זאת אפשר נגיעה מורנאסי? ואם אשלב צפון ודרום אבלה ימים ולילות ברכבת... הצילווווו Crying or Very Sad
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. יעוץ תגובה ל - 3 13/05/2008 10:01 לתגובה קודמת
Babaji  משתמש לא מוכר
שלום לך,

עם כל הרצון להימנע מכך, אני מתקשה שלא להמליץ לך לסיים את הביקור המשפחתי בבומביי ולעלות מייד צפונית מדלהי בטיסה בכדי להמשיך את טיולך. להסתובב באיזורים שציינת עם ילד בן 13 הולך להיות ברוב המקרים רחוק מנעים ונח. חום חריג, לחות חריגה, גשמים חריגים וכו'.
יולי באיזור הזה הוא כמעט שיאה של עונת המונסון, וכאשר מדובר בטיול לטווח קצר, אני רואה אתכם עסוקים יותר בהסתגלות והישרדות בתנאים האלה תוך ניסיון לשפר אותם דרך שהייה במיזוג כזה או אחר שתמצאו על הדרך, מאשר באמת בלטייל בהודו...

נסי אולי לארגן כרטיס חזרה מדלהי, כך שכל שנותר הוא לחבר טיסה בין בומביי ודלהי. על צפון הודו ומקומותיה הרחיבו בפורום הזה לדורותיו. אפשר לקרוא על אינספור מקומות ואופציות מצוינות לבילוי התקופה עם בנך.
אגב, אל דאגה, ה"עשבים" בהודו לא רודפים אחרי אנשים ברחוב. הם בדרך כלל חפונים בכיסים אחוריים של מטיילים אחרים (שגם הם אגב אנשים נחמדים בדרך כלל..) הספונים במסעדות ומקומות שקל לזהות, אם מאיזושהי סיבה איזוטרית חוששים "להדבק" מהם.

נסיעה טובה
באבאג'י
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טרקים בנפאל לחובבת טיולים אך מתקשה גופנית
להודעה הבאה:שאלה קצת מוזרה

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום