כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מגי' קינגדום או אפקוט?? 13/05/2008 17:05 לתגובה הבאה
  zivush31694 לא מחובר zivush31694  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
אנחנו זוג +ילד בן 14 וילד בן 11 וילד בן 6 מה כדאי אפקוט או מג'יק קינגדום??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מגי' קינגדום או אפקוט?? תגובה ל - 1 13/05/2008 17:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 736 הודעות עד כה
אלו האפשרויות היחידות? (יש עוד המון פארקים באורלנדו...).
אם לא הייתם (ולא מתכוונים להיות) בדיסנילנד שב-LA, או ביורודיסני שבפאריס - המג'יק עדיף בהרבה. הילדים שלי ממש לא התלהבו מאפקוט.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מגי' קינגדום או אפקוט?? תגובה ל - 2 14/05/2008 02:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mirinv לא מחובר mirinv  משתמש מתחיל 41 הודעות עד כה
הבן שלי בן 9 ואם הינו הולכים שוב היה בוחר באפקוט (גם אני) אפקוט מקסים לא לוותר עליו. לתכנן כך את הזמן שלא יאוחר משעה 17:00 להגיע לחלק של המדינות. מבחינת שעות של מופעים רצוי להתחיל את הסיבוב עם כיוון השעון. מקום טוב לצפות במופע הסיום על הגשר בין צרפת לקנדה.
מצד שני אם מגיעים כבר עד אורלנדו לא הייתי מוותרת על אף פארק של דיסני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ילד, אתה אוהב יותר את אמא או אבא? תגובה ל - 1 14/05/2008 09:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  stamir לא מחובר stamir  משתמש פעיל 228 הודעות עד כה
מכירים את השאלה?

אם מעולם לא הייתם בדיסני ולא תהיו בזמן הקרוב כנראה כדאי את מג'יק קינגדום, כי זהו דיסני הקלאסי.
אבל בגלל הפרש הגילאים בין הילדים כדאי לכם לחלק את זמנכם בצורה חכמה, מתקנים שמאוד יעניינו ילד בן 6 ישעממו מחץ את בן ה 14 ומתקנים מלהיבים לבן 14 לעיתים אסורים על בן ה 6.
מאוד לא חכם לחכות עד שבעל עניין יסיים את החוויה והאחר ישתעמם זמן מאוד ארוך.

יש אופציה לדילוג בין הפארקים (בעזרת המונורייל וכרטיס כניסה מתאים), ויש ימים בהם הפארקים פתוחים עד שעות מאוד מאוחרות (לפחות מג'יק קינגדום), אבל קשה לי להאמין שתשרדו כל כך הרבה שעות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מגי' קינגדום או אפקוט?? תגובה ל - 2 14/05/2008 10:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 515 הודעות עד כה
אם יש לכם רק יום אחד לשניהם הייתי מתפצלת - הורה אחד עם שני הגדולים לאפקוט והורה שני עם הילד הקטן למג'יק קינגדום. אפשרי שאחר הצהרים תוותרו על איזור המדינות (שבן ה-13 שלי לא כל כך התלהב) ותתאחדו במג'יק קינגדום לטובת הילדים הגדולים יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ילד, אתה אוהב יותר את אמא או אבא? תגובה ל - 4 15/05/2008 09:47 לתגובה קודמת
  גלית הותיקה לא מחובר גלית הותיקה  משתמש פעיל 1495 הודעות עד כה
כמו ששאלה חגית, האם אלו האפשרויות היחידות? האם אתם נוסעים רק ליום אחד?
כל פארק הוא עולם ומלואו. על המשפחה שלי, מג'יק קינגדום הטיל כישוף מדהים והוקסמנו מאד. אפקוט, ריתק אותנו בחלקו הראשון, בשלב הארצות היינו עייפים, משועמיים, השמש קפחה על ראשנו כמעט ללא צל.
אני חושבת ששילוב שני הפארקים לא נכון אם יש רק יום אחד ומלווים בילדים. בפרט שאם אתם נוסעים בחודש עמוס, תורים למתקנים עלולים להיות ארוכים ביותר ואז לא תספיקו כלום.
דווקא במג'יק יש אפשרויות מגוונות לכל גיל ואפשר להתפצל: הקטנים לעולם הפנטזיה ועם הגדול לאדוונצ'ר וכדומה.
כמובן, שכל מי שיענה פה יענה לפי טעמו וכבר הגענו למסקנה מזמן פה בפורום, שלא כולם עם אותו טעם.
תהנו בכל מקרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:זמן מספיק בקונקשן
להודעה הבאה:I-GO או Destinetor - תוכנות ניווט GPS

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף