כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סיור בגבעת הקפיטול בוושינגטון 13/05/2008 17:34 לתגובה הבאה
  anatka1 לא מחובר anatka1  משתמש בינוני 99 הודעות עד כה
שלום,
אני מתכננת להגיע לוושינגטון לסופ"ש (שבת-ראשון) ורציתי לבקר בגבעת הקפיטול (שזה עיקר הביקור בעיר מבחינתי בנוסף למוזאון השואה)
באתר של המקום כתוב שהכאטיסים הם חינם, אך על בסיס מקום פנוי. אני אצליח להגיע לעיר רק ביום שבת בצהרים (12-13) כשהסיורים עד 16.30.
השאלה שלי היא האם מישהו פעם עשה דבר כזה והאם יש סיכוי שישארו מקומות לקראת השעה 14 או זה עסק אבוד?
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. סיור בגבעת הקפיטול בוושינגטון תגובה ל - 1 13/05/2008 17:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  anatka1 לא מחובר anatka1  משתמש בינוני 99 הודעות עד כה
שכחתי לציין שבימי ראשון אין סיורים במקום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סיור בגבעת הקפיטול בוושינגטון תגובה ל - 2 15/05/2008 11:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גלית הותיקה לא מחובר גלית הותיקה  משתמש פעיל 1645 הודעות עד כה
אין סיכוי. לחלוקת הכרטיסים יש תור שמתחיל ברבע לשבע בבוקר. כשאנחנו עמדנו בתור, הגיע מישהו שסיפר שיום לפני כן הגיע בשמונה וחצי ולא הצליח לקבל כרטיס. נכון, שיש ימים יותר עמוסים ויש כאלו שפחות, אבל זה מתבטא בלעמוד בתור משבע בבוקר או משמונה ובוודאי שלא להגיע לצהריים. מצטערת.
מה שכן, אולי האופציה הקיימת היא סיור בגלריות. שם התור נפרד ופשוט נכנסים לאחר עמידה בתור. אין צורך בכרטיסים, פשוט עומדים בתור. הגעתי לקראת 11, היה תור ארוך ולא התחשק לי להמתין, אבל הדבר בהחלט היה אפשרי.

"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הסיכוי היחידי הוא לבקר בסנאט ובקונגרס תגובה ל - 2 15/05/2008 17:57 לתגובה קודמת
  stamir לא מחובר stamir  משתמש פעיל 410 הודעות עד כה
לשם הכרטיסים נפרדים.
אבל לא לסיור אליו אתה מתכוון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:צפ-מע ניו-יורק
להודעה הבאה:נעלי ספורט ובשמים בניו יורק , איפה הכי זול

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות