|
|
|
| 4. לאופיר וכל מי שמכיר את לאס וגאס - שתי שאלות תגובה ל - 1 |
13/05/2008 17:38   |
| |
שושי |
2003 הודעות עד כה |
|
|
|
ממתינה לתשובה של אופיר יחד איתך,שוברת את הראש עם לס ואגס,מצד אחד רובם אומרים:חייבים להיות במלונות הגדולים
זה כבר לא מדובר על עלות,כי יש מבצעים מאוד טובים,אבל עד עכשיו,לא ברור לי,למה אחרי שהסתובבתי בכל המלונות הגדולים,במשך כל היום,אני לא יכולה לחזור למקום שקט ונעים,עם בריכה קטנה ונעימה,בלי ללכת קילומטרים לכל דבר
בפעם אחרונה אופיר סיפר שהוא היה בהילטון,בכלל לא בסטריפ,נו אז מה?
מה שאני הזמנתי הוא מרכזי,אבל בדיוק היום דיברנו על לשנות או לא,כי הפוך מכל מקום אחר בואגס,לפחות לתאריך שלי המחירים רק יורדים,ההחלטה,נכון לעכשיו,נשארת עם משהזמנתי
|
|
|
|
| 5. לאופיר וכל מי שמכיר את לאס וגאס - שתי שאלות תגובה ל - 4 |
13/05/2008 18:49   |
|
הי שושי, zivush31694, mrraz avivos7
אני מזדהה מאוד עם ההתלבטויות לגבי וגאס, יש שפע של מידע לגבי האטרקציות ומקומות הבילוי בוגאס, אבל המלונות זו כבר בעיה אחרת.
לפני זמן מה פתחתי שירשור- התלבטות לגבי מלונות פריז או ניו יורק, בעלי מעדיף שנחכה למבצעים טובים יותר, בטיול הקודם שלנו ישנו בסוויטה מדהימה בWYNN, אבל כאורחים- לא מימנו את המלון, בכל מקרה, הגענו יום לפני המועד שהיינו צריכים ולכן היינו זקוקים ללילה נוסף בוגאס- בדרך כ100 ק"מ בערך לפני וגאס, שמענו את רדיו וגאס (ממש כמו רדיו אילת... ) שהכריז על מבצעי מלונות, מה אני אגיד לכם, מ ד ה י ם!!! מחירים ברצפה- באמצע יולי, קיבלנו לילה + ארוחת ערב בופה ב45$ , אמנם לא מלון יוקרה אבל אחד מהגדולים ובעיני הוא היה נוח והאוכל היה טעים מאוד.
לחזןר על זה? להזמין מראש? העיכוב בהזמנה שלנו נובע מהידיעה שוגאס היא עיר המלונות והחדרים, אני חושבת שמישהו כתב לי בעבר שלא כדאי להמתין כי לעיתים יש קרב (איגרוף?)מפורסם בוגאס ואז אין חדרים והמחירים גבוהים, ובכל זאת...
ומצד שלישי או רביעי כבר... אנחנו לא מתכוונים לשהות הרבה במלון
אך מההתנסות בWYNN אני יודעת שזו חוויה בלתי רגילה ללון במלון פאר,
אז
החלטנו לדחות את ההחלטה, נדמה שבוגאס אף פעם לא מאוחר ואולי יהיו מבצעים טובים יותר לאוגוסט.
מקווה שלא התבלבלתם
מג
|
|
|
|
|
|
| 8. לאופיר וכל מי שמכיר את לאס וגאס - שתי שאלות תגובה ל - 6 |
13/05/2008 19:26   |
|
|
לdeddi
מתי השגת את הדיל? ואיפה? הזמנת מראש?
תודה
מג
|
|
|
|
| 9. מישהו קרא לי? תגובה ל - 1 |
13/05/2008 20:35   |
|
|
אז ככה - בפעם האחרונה בווגאס ישנתי בהילטון וזה היה לא רע בכלל. למרות שהוא לא על הסטריפ הוא ליד המונורייל וזה פתרון מספיק טוב. מלון קזינו גדול הוא לא ממש חובה אבל הוא חלק מהחוויה.
מה לא להחמיץ? הנה דברים שאני דולה מהזכרון:
המזרקות של הבלאג'יו
גני הפרחים בתוך הבלאג'יו
הנמרים הלבנים במיראג' (כדאי לבוא בזמן שמאכילים אותם)
שדרות הקניות - בונציה (עם הגונדולות), בסיזרז, בפלאנט הוליווד וכמעט בכל מלון. זה יותר טיול של חלונות ראווה - לקניות אמיתיות יש את האאוטלטים.
ארוחה כלשהי בפאריז - אכלנו שם ארוחת בוקר במחיר מופקע (משהו כמו 50 דולר לזוג) אבל האווירה שם שווה את זה אחרי הכל.
רכבת ההרים בניו יורק-ניו יורק.
מופע כלשהו - בפעם האחרונה ראיתי את LA REVE במלון WYNN ואני ממליץ בחום על המופע הזה. גם כל מופעי Cirque Du Soleil מומלצים בחום. יש גם את Stomp, Lord Of the Dance, ועוד כמה וכמה.
תערוכת BODIES.
לתפוס איזה חתונה ב"שידור חי" - המקום אולי הכי טוב לזה הוא ונציה.
גם אם לא מהמרים, לעצור לאיזה שעה ליד שולחן כלשהו ורק לראות את המחזה האנושי החינמי. דרך אגב, ה"חוק" בווגאס הוא שהשתיה חינם לכל מי שמהמר - גם במכונות של 5 סנט. רק תזכרו לתת טיפ למלצרית אם תרצו לקבל שירות בסיבוב הבא.
לאכול טוב - בלאס ווגאס יש אוסף של מסעדות מדהימות לכל מחיר. אני אשמח להמליץ לפי טעם ותקציב.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15. risrt05 תגובה ל - 14 |
13/05/2008 23:46   |
| |
שושי |
2003 הודעות עד כה |
|
|
הנה עוד סיבה טובה בגללה לא רוצה מלון גדול
אספר,בטח שאספר לך כשנחזור
תהנו מהבת ומטיול
ואני שחשבתי שהבן שלי נסע לגור רחוק
הוא באילת
|
|
|
|
|
| 17. חוב קטן משבוע שעבר - מסעדות מומלצות בווגאס תגובה ל - 16 |
17/05/2008 13:28   |
|
|
את רוב המסעדות ניתן למצוא גם מחוץ לווגאס ...
הארוחות הכי עשירות הן בבאפטים - אני הכי ממליץ על פאריז אבל כמעט כולם מצויינים.
לגבי בשרים איכותיים - Palm בסיזרז פאלאס(יקר), Outback (רשת - זול יחסית) בתוך קזינו רויאל - ממול המיראג'.
ספורט באר - ESPNZONE בניו יורק ניו יורק - המקום לאכול ולשתות אם יש איזה משחק חשוב (יש להם אוכל לא רע בכלל).
Cheesecake Factory - רשת המסעדות שאני הכי אוהב בארה"ב. בווגאס יש להם מסעדה בסיזרז פאלאס.
|
|
|
|
|
| 19. אופיר, אפשר לבקש עוד המלצות למסעדות בוגאס? תגובה ל - 18 |
17/05/2008 19:48   |
| |
דודו מרמת גן |
3873 הודעות עד כה |
|
|
תמי
ארה"ב בנויה על רשתות.
משום מה כולנו נמשכים לרשתות האלה ולבופטים.
ואני לא מתכוון לרשתות המזון המהיר והג'אנק פוד, אלא על רשתות איכותיות יותר.
לא מצליח כרגע להיזכר איפה אכלנו בלאס ווגאס, אני רק זוכר שאכלנו טוב, ולא במק דונלדס.
בכל מקרה
בשירשור המצורף תמצאי המלצות למסעדות שלרובן גם סניפים בלאס ווגאס.
http://forum.lametayel.com/forum_rview/th-995906/rid-36576
|
|
|
|
|
|
|