כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. The New England Inn ניו המפשייר 13/05/2008 23:06 לתגובה הבאה
  yahelno לא מחובר yahelno  משתמש בינוני 92 הודעות עד כה
האם מישהו מכיר ויכול להמליץ על המלון/מוטל, הן כבסיס ליציאה לטיולים באזור ההרים הלבנים והן כמקום "לנוח "בו 4-5 ימים עם 3 מתבגרים?
קראתי המלצות עליו כאן וגם בטריפ אדוויזר, אבל אני אשמח אם מישהו מכיר ויכול להתיחס גם לנקודות שהעלתי פה (מיקום ותעסוקה לנוער).
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. The New England Inn ניו המפשייר תגובה ל - 1 14/05/2008 10:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6353 הודעות עד כה
אני יכול להתיחס רק למיקום,מאחר ואנחנו לנו ממש באותו כביש 16A
ב-Swiss Chalets Inn וחושב שבחרתם נכון, ביחוד שאת מציינת את המילה "לנוח".
נקודת הישוב שבחרתם נקראת Interval אומנם לא באקשן של נורת' קונווי
ובערב שקט שם ותחשבו שאתם באיזור כפרים ובלילה כשאתם חוזרים אחרי בילוי במסעדות שבנורת' קונווי ואו אחרי שיטוט לילי במיתחם האאטלטים שלה,תסמנו לכם את הפניה ל-16A =Intervale Resort Loop
שם המלון כי הכפרים הללו לא מוארים כל כך.

לנורת קונווי 5 דקות נסיעה,אתם קרובים בשביל הילדים ל-story Land
ול-Heritage New Hampshire ,ועל כביש 302 לכיוון ברטלט יש לכם את פארק השעשועים Attitash שם גלישות מים,רכיבה על סוסי פוני,ועוד.

בין אינטרול לנורת קונווי אתם יכולים לפנות לדרך-river road תעברו על הגשר שמכל ה-saco River ולהגיע קלות ל-Echo lake state park

מומלץ מרחוב מקום הלינה שלכם לפנות ל-Thorn Hill Road איתו תגיעו לכפר של Jackson Village ושם אפשר לעשןת עם הרכב לופ נופי על ה-16B
הנקרא 5 mile circuit
כמו כן אפשר להשתעשע על מימיו של ה-Saco river שאגב חותך את הרחוב שבו תלונו.
חושב שמאוד תהנו,חשבתם נכון!
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. The New England Inn ניו המפשייר תגובה ל - 2 14/05/2008 19:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yahelno לא מחובר yahelno  משתמש בינוני 92 הודעות עד כה
תודה. אתה מתכוון שהמקום כנראה שקט באופן מבהיל?
מה זה הלונה פארק שציינת? לא נתקלתי בו עדיין.
אנחנו חשבנו לנצל את המקום גם למנוחה וגם כדי לצאת ממנו לטיולים בהרים הלבנים. האם זה מרוחק מידי? יש מקומות עדיפים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. The New England Inn ניו המפשייר תגובה ל - 3 14/05/2008 20:59 לתגובה קודמת
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6353 הודעות עד כה
מה פתאום מבהיל,לא התכוונתי לרגע להבהיל,נהפוך הוא -בכלל איך אפשר להבהל באיזורים כאלה פסטורליים?

סך הכל תבלו את הערב אני מניח בנורת' קונווי כפי שרשמתי ששם מרוכזות מסעדות ובהחלט גם הרבה חנויות ,ושם מתרכזים לבילוי רוב התיירים בערב לפני שפורשים איש איש למקום לינתם.

אתם ממוקמים יותר מבסדר,ובהחלט איזור זה מתאים גם למנוחה.

ב-Attitash שהוא לדעתי סוג מסוים מיתחם נופש משולב מים ועוד נקודות ענין לילדים,ולא הייתי מכבה אותו לונה פארק.

5 דקות ברכב צפונית לנורת' קונווי ממש לרגלי ההרים מיוערים,זה נקרא אצלך רחוק?

ולגבי האטרקציות האפשריות לילדים המיקום שלכם טוב יותר מכל בחירה אחרת.

לא מבין את הדאגה שלך, לאחר ההתיחסות שלי בתגובה הקודמת?

אני מבקש אותך בנושא ה-Attitash Bear Peak Resort להתעניין קודם או אצל המארחים שלכם ב-INN,ואו במרכז מבקרים -בדיוק במה מדובר ?,כי יכול להיות שהמקום הזה משמש גם כנופש כולל אירוח למשפחות עם ילדים שמנצלים את המתקנים שבאתר.
מוני

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מחפשת מקום לינה זול בניו יורק
להודעה הבאה:המלצות בבקשה לגבי מקומות שמצאתי.

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף