כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כרטיס ביג'יין מונגוליה - איפה רוכשים? 13/05/2008 00:04 לתגובה הבאה
  מיקי ק לא מחובר מיקי ק  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
היי,

מישהו התנסה או מכיר כיצד ניתן לרכוש כרטיסים לרכבת הטראנס מונגולית מהארץ?

חוצמזה, אני אשמח לשמוע מה דעתכם - האם צפויות בעיות בביג'ין בתקופת יולי אוגוסט בערבות האולימפיאדה?

תודה, מיקי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כרטיס ביג'יין מונגוליה - איפה רוכשים? תגובה ל - 1 13/05/2008 19:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ירון לא מחובר ירון  משתמש פעיל 177 הודעות עד כה
לגבי הרגבת הטראנס מונגולית אני לא יודע הרבהאבל יש המון מידע בגוגל. בעיקרון מאוד מאוד קשה להשיג כרטיסים לרכבת וצריך להזמין כחודשיים מראש ולא ניתן לשנותם.
אולי כדאי לך לנסות לשאול במשרדי נסיעות בארץ.

לגבי בייג'ינג- לי לא יהיו בעיות כי אני ב-ו-ר-ח מכאן.
יהיו פה כמויות אדירות של אנשים,עומס אדיר על כל אתרי התיירות, טירוף בתחבורה הציבורית, זיהום אוויר, 37 מעלות בצל ו90% לחות.
עדיין מעוניין?
האמת היא שיש המון מה לראות וזו עיר מדהימה אבל בתקופה הזו זה לא הזמן להיות בבייג'ינג. הייתי מציע לך לטייל באזורים אחרים בסין ולהגיע לבייג'ינג רק בגמר האולימפיאדה.
קח בחשבון שניתן יהיה לקבל ויזה לסין רק אם ברשותך כרטיס טיסה ואישור על חדר במלון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כרטיס ביג'יין מונגוליה - איפה רוכשים? תגובה ל - 1 14/05/2008 00:37 לתגובה קודמת
  yaronhirsch לא מחובר yaronhirsch  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
היי מיקי,

אמנם עשיתי את הרכבת הטראנס-סיבירית (שעוצרת גם באולאן-באטאר בירת מונגוליה) לפני שנתיים אבל אני מאמין שלא הרבה השתנה.

כעקרון לא היתה לי בעיה לקנות כרטיסים לרכבת אבל כדאי שתעשה זאת מראש.
אני לא ממליץ לך לקנות זאת מהארץ כי:
א. אני לא יודע אם זה אפשרי
ב. זה מן הסתם יהיה הרבה יותר יקר.

כאשר הייתי בבייג'ין פשוט הלכתי למשרד נסיעות ושם קניתי את הכרטיס עד לאולאן-באטאר. מכיוון שהגעתי די ברגע האחרון (כ-3 ימים לפני המועד) היו כרטיסים רק במחלקה קצת יותר יקרה (עדיין המחיר לא היה סוף העולם בכלל).

באותו זמן ישראלים לא היו צריכים ויזה למונגוליה (מה שחסך 30$) אבל כדאי שתברר קודם כל אם היום צריך או לא.

אני לא יודע אם אתה מתכנן להמשיך לקחת את הרכבת לתוך רוסיה - אבל אם כן, כדאי שתקנה כרטיסים באולאן-באטאר הכי מוקדם שאפשר. כשאני הייתי שם, קניתי ממש באותו יום שהגעתי, ולמחלקה שנייה שילמתי כ-86$!!

בהצלחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיסה קטמנדו - בנקוק
להודעה הבאה:עלות טיסה לתיאלנד- צריך עזרה

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר