כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. רשת מלונות צפון מזרח ארה"ב 14/05/2008 01:03 לתגובה הבאה
  ypresler לא מחובר ypresler  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
אנו זוג 60+ יוצאים מניו יורק לכוון כללי מפלי הניגרה סיבובי דרך ושינגטון חזרה לניו יורק סה"כ שבעה וחצי ימים. האם זול יותר להזמין לינות מראש ברשת מלונות עממית?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. רשת מלונות צפון מזרח ארה"ב תגובה ל - 1 14/05/2008 10:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הרשו לא מחובר הרשו  משתמש פעיל 238 הודעות עד כה
לא כתבת מתי הנסיעה.
מנסיוני בשני טיולים במאי בצםון מזרח - אין חובה להזמין מראש אך יש לקחת בחשבון את המשמעות: חיפוש יומיומי הגוזל זמן ולעיתים מתיש (אם אתם מעט בברנים) תמורת אולי מחיר נמוך יותר (לא תמיד, לעיתים גבוה יותר) ושימוש בקופונים ותמורת גמישות לעומת הכתבה מראש ע"פ ההזמנה מראש. כמובן שיש גם את ה'סיכון' שבהזמנה מראש כשאתה לא רואה בדיוק מה אתה מזמין אך תמיד ניתן ללכת על הרשתות או ע"פ המלצות פה בפורום ולקוות לטוב...
בסוף שבוע שיש בו ממוריאל-דיי או חופשה אחרת חובה להזמין מראש!
לשיקולך!
אני לא יודעת לגבי תאריכים אחרים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. רשת מלונות צפון מזרח ארה"ב תגובה ל - 2 14/05/2008 11:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ypresler לא מחובר ypresler  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
תודה, אנו יוצאים מניו יורק ביום ג' 10.06.08 וצריכים לחזור לשם ב 18.06.08 אחה"צ.היכן מזמינים ברשתות עממיות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. רשת מלונות צפון מזרח ארה"ב תגובה ל - 3 14/05/2008 11:43 לתגובה קודמת
r.o. r.o. לא מחובר r.o.  משתמש פעיל 308 הודעות עד כה
מנסיון דל שלנו מה שזול באמת זול. רשתות כמו הולידיי אין , קומפורט אין וכאלה לא זולות כלל ,אך, ברמה גבוהה ונקייה , היינו ב"רד קארפט", רמה של אכסנייה סוג ב' על כל המשתמע מכך. המחיר היה בהתאם.
איני יודעת מה התקציב שלך אך לקראת הטיול שלנו באוקטובר מצאתי B.B. במחירים של 80$ ללילה פחות או יותר, מה גם שבאוקטובר בניו אינגלנד המחירים בשיא, ביוני יעלה מעט פחות. לכל המקומות שכתבתי ענו לי בחביבות רבה ואף מקום אחד הגדיל לעשות ושלחו לי מעטפה ובה חומר תיירותי של האיזור שלהם.
נכון שכאשר מזמינים מקומות לינה מראש זה מגביל את ספונטניות הטיול מאידך נותן שקט נפשי שידוע היכן ישנים ולא צריך להתחיל להלחץ בשעה 4 אחר הצהריים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כביש mile 17 מהיכן הכניסה מכביש מ"ס 1
להודעה הבאה:מבקש המלצה על לינה בבוסטון

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף