כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. רכבת מדסלדורף לאמסטרדם - האם להזמין מראש? 14/05/2008 14:55 לתגובה הבאה
  kobos לא מחובר kobos  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
שלום,

אני רוצה לקחת רכבת מדסלדורף לאמסטרדם.
אני מכירה את האתר של באן. http://www.bahn.de/international/view/en/index.shtml

האם יש עוד חברות/אתרים שכדאי לבדוק איתם מחיר?

האם כדאי להזמין מראש כרטיס (כרגע 58 יורו) או לחכות לרגע האחרון או לקנות במקום?

תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. רכבת מדסלדורף לאמסטרדם - האם להזמין מראש? תגובה ל - 1 15/05/2008 08:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  kobos לא מחובר kobos  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
עזרה???
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. רכבת מדסלדורף לאמסטרדם - האם להזמין מראש? תגובה ל - 2 15/05/2008 09:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ranchy לא מחובר ranchy  משתמש פעיל 721 הודעות עד כה
למה היאוש?
זה בכלל לא חשוב מתי תזמיני. ברגע שאת סגורה על היום והרכבת תזמיני או דרך האתר או דרך קופת תחנה.
תכיני ספר טוב ותהני מנסיעה חלקה ורגועה ברכבת של תפסיק לשפוך התנצלויות על כי היא תכנס לאמסטרדם באיחור של שניה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. רכבת מדסלדורף לאמסטרדם - האם להזמין מראש? תגובה ל - 1 15/05/2008 10:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
davidlayba davidlayba לא מחובר davidlayba  משתמש פעיל 2238 הודעות עד כה
אתר BAHN הינו אתר הרכבות הגרמני
אני מאמין שהוא אמור לספק אותך מפני שאני נתקלתי בכמה
אתרים לכרטיסי רכבת באירופה עם מחירים בשמיים לכן הצמדי
אליו.

כמו כן ראיתי בסופי שבוע ימים שישי ושבת מחירים נמוכים שזה 19 יורו כיוון אחד ו- 38 יורו הלוך ושוב.
אני לא יודע לומר האם המחיר קיים ברכישה בתחנת הרכבת או רק בהזמנת אינטרנט לכן כנסי שוב ועשי חיפוש לסופ"ש.

דודו

מאוהב קשות ברומניה ( - :
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. רכבת מדסלדורף לאמסטרדם - האם להזמין מראש? תגובה ל - 3 15/05/2008 12:57 לתגובה קודמת
  y y y לא מחובר y y y  משתמש פעיל 1662 הודעות עד כה
חשוב גם חשוב מתי מזמינים!!! בכל רכבת מוצאים במכירה מוקדמת כרטיסים ברמות מחיר שונות על בסיס "הקודם זוכה", כשההבדל בין מחיר הכרטיס המלא (זה שתקני ביום הנסיעה בתחנה או "ברגע האחרון" באינטרנט) לכרטיס המוזל יכול להגיע בכיף ל-100%! לכן שווה להזמין כמה שיותר מוקדם, וכך יש סיכוי לתפוס את המחירים השווים.
אגב, בבדיקה מהירה שעשיתי באתר לגבי כרטיס דיסלדורף-אמסטרדם הופיע לי המחיר המקסימלי של 50.5 יורו ומחיר מוזל (זמין לנסיעה בעוד חודשיים) של 19 יורו. בטבלת הרכבות שמופיעה בחיפוש, אחרי העמודה של המחיר הרגיל, קיימת עמודה של SPARANGEBOT ושם יש קישור למבצעים של כל רכבת ספציפית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:המלצה על מקום בקרואטיה
להודעה הבאה:צומצם לנו ירח הדבש ל14-25 בספטמבר. לאו נסע?

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר