כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מסלול בגואטמלה 13/05/2008 20:46 לתגובה הבאה
  adi_gr לא מחובר adi_gr  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
אני אמור לטוס לגואטמלה לשבועים בחודש הבא, רציתי לדעת איזה מסלול עדיף יותר לעשות? להתחיל בפלורס ולסיים בגואטמלה סיטי או ההפך?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מסלול בגואטמלה תגובה ל - 1 14/05/2008 01:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  leucistic9724 לא מחובר leucistic9724  משתמש בינוני 70 הודעות עד כה
שלום,

בכל מקרה כדיי לטוס חזרה תצטרך לחזור לגואטמלה סיטי, ככה שזה לא הקטע פה.

מסלול הגיוני יהיה לנסוע ליומיים שלושה לאנטיגואה (הר פקאיה והאיזור) ומשם מערבה לאיזור אטיטלן(סן פדרו והאיזור), ושלה- (המעיינות החמים בסוניל- לא לפספס)

משם חזרה לאנטיגואה ושאטל ללנקין. איזור סמוק צ'מפיי והירגעות באל רטירו.

משם להמשיך לטפס צפונה לפלורס ולעשות את טיקאל.

משם דרום מזרח לאיזור לאגו איזאבל (ריו דולסה, אל פראיסו, ליוינגסטון).

משם חזרה לגואטמלה סיטי לצורך טיסה. הכל בגדר המלצות כמובן, לא בטוח ששבועיים יספיקו להכל..

לילה טוב,

איתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מסלול בגואטמלה תגובה ל - 2 14/05/2008 16:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  adi_gr לא מחובר adi_gr  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
תודה איתי. אני פשוט מתלבטת כי אני יכולה לקחת טיסה לגואטמלה סיטי ולחזור מפלורס או ההפך(אני גרה כרגע במקסיקו). אז רציתי לדעת איזה מסלול יהיה לי יותר קל וידידותי מבחינת תחבורה בעיקר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מסלול בגואטמלה תגובה ל - 3 14/05/2008 17:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  leucistic9724 לא מחובר leucistic9724  משתמש בינוני 70 הודעות עד כה
אם זה המצב אז אין לך בעיה.
בגדול הבעיה עם גואטמלה היא שאין ממש מסלול מסודר, והאתרים השווים מפוזרים באופן מבולגן קצת לאורך ולרוחב המדינה; ככה, שבעצם זה לא משנה מבחינתך אם להתחיל בצפון ולסיים בטיסה או הפוך.
אם לדוגמא תכנסי מפלורס, תוכלי להמשיך לאיזור איזאבל, משם ללנקין וסמוק צ'מפיי, משם אנטיגואה ומערב גואטמלה.
או, פשוט לעשות הכל הפוך ולצאת דרך פלורס.
זה הכל תלוי בך וברצונך אם לסיים את הטיול בטיסה או להתחיל אותו ככה.

מקווה שעזרתי, איתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מסלול בגואטמלה תגובה ל - 4 17/05/2008 21:55 לתגובה קודמת
  chapina לא מחובר chapina  משתמש בינוני 143 הודעות עד כה
הי
אני מעט חולקת על איתי כי המסלול שהוא נתן הוא פשוט בלתי אפשרי ובלתי הגיוני לשבועיים. כל המקומות שהוא נתן מומלצים יפים ושווים אבל אין ברירה וחייבים לבחור ולכן חשוב שתגדירי מה מעניין אותך.
אם אין העדפה ספציפית נראה לי ש המסלול הפופולרי הוא הכי מתאים פה:
נחיתה בגוואטמלה סיטי והמשך מיידי לאנטיגואה לכמה ימים. משם לאזור לאגו אטיטלן לכמה ימים (כולל יציאה לשוק בצי'יצ'י ביום חמישי או ראשון), משם לסמוק שמפיי ( יש שאטלים מפנחצ'ל) לכמה ימים ומשם להמשיך לפלורס וטיקאל כאשר הטיסה חזרה מפלורס. אם יש זמן עודף אפשר או להכניס את שלה אם האזור האינדיאני ההררי וטיולים יותר מדבר עליכם וכמובן להוסיף את המעיינות החמים המדהימים פה. או לקפוץ לריו דולסה וליווינגסטון ( לא הייתי ממליצה לישון בליווינגסטון אלא רק לעשות שייט יום) אם נוף טרופי חום והרבה מים עושים לכם את זה.

תהנו

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:גואטמלה/מחיקו
להודעה הבאה:סנדלים/קרוקס במרכז אמריקה