כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מסלול מילסטון לסיאטל ב4 ימים-זוג בני 55 ברכב 14/05/2008 09:39 לתגובה הבאה
  bnmv לא מחובר bnmv  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
אנו יוצאים לטיול של 21 יום לוגאס והפארקים וממשיכים להרי הרוקיס דרך ילסטון היציאה מילסטון ב24.6 .אנו מתלבטים האם לעשות זאת ברכב כשהמטרה לה גיע לקו החוף ולנסוע לאורכו מפורטלנד בערך או לחלופין לטוס מילסטון(אידהו)לפורטלנד.יש לנו 4ימים לקטע הזה.איו לנו מושג מה אפשר לראות מאידהו עד פורטלנד ומה הדרך העדיפה.אודה לכם אם יש לכם אינפורמציה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מסלול מילסטון לסיאטל ב4 ימים-זוג בני 55 ברכב תגובה ל - 1 14/05/2008 17:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2008 הודעות עד כה
לא ברור כ"כ מה המסלול שלכם.

1. האם 21 יום זה מה שיש לכם לכל הטיול?? ב-21 יום אני חושב שזה יהיה יומרני מאד לנסות לראות גם את הפארקים של דרום יוטה ואריזונה, גם את ילוסטון גם איזור החוף וגם את הרוקיס. האם אתם מודעים למרחקי הנסיעה העצומים?

2. אם המטרה להגיע להרי הרוקיס (אני מניח שאת מתכוונים לרוקיס הקנדיים) - למה מילוסטון להמשיך מערבה לסיאטל ולא צפונה לרוקיס?

גם השאלה לא ברורה מספיק - האם לדוגמא ארבעת הימים האלה כוללים גם את הביקור בסיאטל עצמה?

אם יש לכם 4 ימים בין ילוסטון לסיאטל, אז אני לא חושב שתוכלו להספיק לנסוע לפורטלנד ומשם לעלות צפונה. תסעו לאורך המסדרון של ה-I-90. מודה שלא עשיתי את זה בעצמי, אבל הנה ציטוט של מוני מדבריה של תמי מסיאטל, שעשתה את הדרך הזו לפני כמה שנים:

http://forum.lametayel.com/forum_rview/th-993309#msg_num_2

אם תקחו טיסה לפורטלנד, אז יש להניח שטיסה ישירה אין ולכן לפחות חצי יום יילך על זה. ב-3-3.5 ימים אפשר לעשות טיול זריז בין פורטנלד לסיאטל, אבל לא דרך החוף אלא דרך היבשה: קולומביה גורג' -> סיינט הלנס -> ריינר -> סיאטל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כמו שאורי ציין, חסרים פרטים תגובה ל - 1 15/05/2008 08:12 לתגובה קודמת
  דורון1 לא מחובר דורון1  משתמש פעיל 3847 הודעות עד כה
האם אתם טסים בחזרה מפורטלנד? האם זהו עוגן הכרחי? מה לגבי אזור סיאטל? האם מעניין אותכם? הוא קרוב יותר לילוסטון מאשר פורטלנד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הכנסת מזון לארה'ב
להודעה הבאה:יום וחצי ביוסמטי- במה להתמקד...?

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף