כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התלבטויות לגבי מיני ואן לטיול של חודש 12/05/2008 22:44 לתגובה הבאה
ilanwei ilanwei לא מחובר ilanwei  משתמש פעיל 568 הודעות עד כה
שלום לכולם,

ההתלבטויות אינן מסתיימות (כנראה שרק בטיול... Smile )

אנחנו מתלבטים לגבי הרכב אותו נזמין לטיול ( אמצע יולי- אמצע אוגוסט זוג+ שתיים).

אנחנו ניסע ה מ ו ן - במזרח ובמערב, ונאסוף רכב מושכר בשלושה מקומות בבוסטון, באורלנדו ובסאן פרנסיסקו(בנמלי התעופה)

חשבנו בעבר על שברולט אפלנדר, אבל קצת "ירדנו" מזה.

המלצות?

(את ההזמנה נעשה מהארץ, כמובן, וזה מניסיון העבר)

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התלבטויות לגבי מיני ואן לטיול של חודש תגובה ל - 1 12/05/2008 22:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי לא מחובר סוזי  משתמש פעיל 1061 הודעות עד כה
הי מג,

מה שלומך?

אנחנו שכרנו מיני-ואן עם 7 מקומות ישיבה מסוג שברולט אפלנדר, או דודג' גרנד קראוון, או עוד דגם שברוב עוונותיי חמק מזכרוני ברגע זה...

אם יורשה לי לשאול, מדוע "ירדתם" מהשברולט אפלנדר?
יש סיבה מיוחדת?

תודה,
סוזי.

[עודכן ב:12 מאי 2008 22:58:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התלבטויות לגבי מיני ואן לטיול של חודש תגובה ל - 2 12/05/2008 23:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוי לא מחובר רוי  משתמש פעיל 723 הודעות עד כה
היי מג ,
שלא יהיו לכם שום התלבטויות,לא פחומ ממיני ואן-בגאג' ענק שהכיל 8 מזוודות בקלות,כורסא נפרדת לכל ילד הנשכבת לכדי מיטה כמעט ועוד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התלבטויות לגבי מיני ואן לטיול של חודש תגובה ל - 3 12/05/2008 23:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי רוי,

אני מנצלת הזדמנות זו כדי לברך אותך על שובך מהמסע.
עקבתי בעניין רב אחר דיווחיך במהלך הטיול וגם אחר רשמיך בסופו. ממש להתקנא!

ובאשר למכונית, אשמח לדעת איזה מיני-ואן יכול להכיל 8 מזוודות בנוסף לחמישה נוסעים?

תודה,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. התלבטויות לגבי מיני ואן לטיול של חודש תגובה ל - 3 12/05/2008 23:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי סוזי ,

תודה, עכשיו אני בסדר, ומה שלומך? Smile

לגבי האפלנדר- חברים סיפרו לנו שהוא צרכן דלק בטירוף, האמת שאנחנו לא יודעים מה להחליט משום שהנוחות מבחינתינו היא שיקול משמעותי , ואם נשתכנע שהוא הכי מתאים, נספוג את עלויות הדלק.

אנחנו נוסעים למרחקים ארוכים מאוד ולכן שני השיקולים עומדים לנגד עינינו. Confused

מדוע אתם בחרתם בו?

הי רוי,

לאיזה מיני ואן התכוונת? לאפלנדר? באיזה אתם נסעתם בטיול שלכם?

תודה לשניכם

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שברולט אפלנדר השתיין :-) תגובה ל - 5 12/05/2008 23:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי מג ורוי,

אנחנו לא ממש בחרנו בו, אבל הוא אחד מהרכבים שנמצאים בקלאס שרצינו. כמעט כל חברות ההשכרה שדיברתי איתן מציעות אותו. לצערי, אין מבחר גדול מאד!

חוץ מזה, לפי מיטב הבנתי, חברות ההשכרה לא מבטיחות דגם מסויים אבל מתחייבות לדגם מהקלאס שנרכש. אפשר להוסיף הערה איזה רכב מעדיפים, אך אין זה מחייב אותן כלל.

אני מסכימה עם רוי, שחייבים רכב גדול בטיול מהסוג שאנו עומדות לערוך.

לילה טוב (ורק בריאות!),
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. התלבטויות לגבי מיני ואן לטיול של חודש תגובה ל - 4 12/05/2008 23:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי סוזי,
אנו מזמינים תמיד בהרץ בשל מערכת ה"NEVER LOST "שלהם ושם קיבלנו בפעם הראשונה פורד(וינדסטאר או טריסטאר)בשנה שעברה הזמנואת הרכב הכי גדול מהפרטיים כי אין בניו יורק מיני ואן עם גי.פי.אס ושודרגנו לטרייל בלייזר שהוא 4*4 שהיה נהדר אבל יותר קטן ופחות נח מהמיני ואן וכעת קיבלנו טויוטה סיינה שהיתה ממש ענקית ונוחה.לדעתי כל רכב מדרגה זו יכיל 8 מזוודות ללא בעיות והינדוס נכון ועוד מלאי של בקבוקי שתיה,שקית המלוכלכים ו 4 תיקי צד תפוחים.
ז לדעתי חלק חשוב מהצלחת הטיול כי לא צריך להצטופף יתר על המידה ולכל אחד יש ספייס מינימלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. התלבטויות לגבי מיני ואן לטיול של חודש תגובה ל - 7 12/05/2008 23:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי רוי,

נבדוק גם את האפשרויות שהמלצת, האם הרכבים שציינת הם מאותו קלאס כמו האפלנדר?

אנחנו לא תלויים במערכת ג'י פי אס משום שאנחנו מגיעים איתה מהבית (אחד התחביבים היותר חזקים של בעלי- כל הגאד'טים האלה... Smile )

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. התלבטויות לגבי מיני ואן לטיול של חודש תגובה ל - 7 12/05/2008 23:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי רוי,

מסכימה איתך לחלוטין וכתבתי כך גם למג. טיולים בהם "מבלים" במכונית שעות רבות דורשים מרחב נשימה...

מערכת ה-Never Lost היא מערכת ניווט "דמויית" GPS?

תודה,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. התלבטויות לגבי מיני ואן לטיול של חודש תגובה ל - 9 13/05/2008 00:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי סוזי,

אני מסכימה איתך ועם רוי לגבי מרחב המחייה והנשימה בנסיעות הארוכות.

במסגרת חיפושי והתלבטויותיי לגבי האפלנדר נזכרתי בשירשור עליו, חיפשתי ומצאתי.

אופיר כתב עליו בין השאר- "דבר אחד חשוב שצריך לזכור לרכב כזה - תא המטען שלו אינו נפרד מתא הנוסעים והוא חשוף לגמרי מהחלונות. דבר כזה יכול להיות מאד מסוכן אם משאירים את הרכב ליום שלם עם המזוודות בפנים. "

השירשור כולו-

http://forum.lametayel.com/forum_msg/th-992721/start-0/

שיהיה לנו טיול מדהים בכל רכב שנחליט עליו.

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. תא המטען של מיני-ואן תגובה ל - 10 13/05/2008 00:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי מג,

נקודה מאד מעניינת...

בתחום של מכוניות אני די בורה (לא מדברות אלי, תרתי משמע), אבל כל המיני-ואן שראיתי הם כאלה שתא המטען הוא חלק מתא הנוסעים, ולכן בכל מקרה יראו את המזוודות...

במה אני טועה כאן...?

מקסימום נכסה בסדין :-)
סוזי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. תא המטען של מיני-ואן תגובה ל - 11 13/05/2008 00:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mrraz לא מחובר mrraz  משתמש בינוני 69 הודעות עד כה
היה לי את האפלנדר 7 מקומות למשך שבועיים וגם אני הייתי מוטרד מצריכת הדלק וממיקום המזוודות אבל השד לא נורא כל כך.
צריכת הדלק שלו די סבירה ובהתחשב בכך שהמחירים כ-60% מישראל אז בעצם הוא ממש בסדר. עברנו איתו מרחקים עצומים והדלק לא היה נושא בעייתי.
גם נושא המזוודות הפתיע אותי לטובה. מאחורה נכנסות לפחות 4 מזוודות ואפשר להניח עליהם עוד בשורה שניה. החלונות מאחורה (החל משורה שניה) כהים מאוד והחלון האחורי (של המזוודות) גבוה מאוד. המזוודות נמצאות בין הספסל השלישי לדלת האחורית ויחד עם החלון הגבוה די מוסתרות ולמעשה לא רואים אותם בכלל משום מקום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. תא המטען של מיני-ואן תגובה ל - 12 13/05/2008 07:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ה בוקר טוב סוזי וmrraz

סוזי, אני חושבת שקיבלנו תשובה לגבי המזוודות, ואין צורך בסדין... Smile, גם אני לא כל כך מבינה במכוניות, בעלי עומד מאחורי בנושא זה...(או לפני...)

לmrraz- תודה על התשובה המפורטת, היא בהחלט עוזרת לנו לגבש דיעה על האפלנדר.

שיהיה יום נפלא,

מג

סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. תא המטען של מיני-ואן תגובה ל - 13 13/05/2008 07:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוקר טוב מג ו-mrraz,

אכן, קיבלנו תשובות יפות מאד (תודה לך mrraz) ואפשר להירגע...
את הסדין נשמור לפיקניק ב-Watkins Glen, ב-Central Park ובעוד פינות חמד על המסלול :-)

ושוב, אני מזכירה לך שחברות ההשכרה לא מוכנות להבטיח דגם מסויים, אך טוב לדעת, למקרה שתהיה אפשרות בחירה...

שהשמש תזרח ותאיר את יומכן :-)
סוזי.

[עודכן ב:13 מאי 2008 07:53:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. שברולט אפלנדר תגובה ל - 6 13/05/2008 10:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הוינטרים לא מחובר הוינטרים  משתמש פעיל 514 הודעות עד כה
אנחנו משפחה 5-נפשות שכרנו מאלמו רכב מסוג אפלנדר או דומה לו.
אני בדקתי את הרכב בחברת שברולט.
צריכת הדלק היא כ-6 ק"מ לליטר בעיר.
חלונות כהים מאחור.
אחסון מזוודות- מכיוון שנוסעים חמישה נוסעים חיבים לקפל את המושב השלישי לחצי ואז נראה שיש מקום סביר לאחסון של 6 מזוודות גדולות
בצורת "רייש".

דרך אגב הרכבים הדומים לו הם בדיוק בנויים בגודל ובצורת הישיבה והאחסון הפנימי אותו דבר...

נסיעה טובה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. למג וסוזי היקרות תגובה ל - 15 13/05/2008 11:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כפי שכבר צוין החלונות האחוריים כהים ולא ממש ניתן להבחין במזוודות ומעבר לכך,בדרך כלל אנו חונים במקומות הומי אדם ובטח לא בשכונות מפוקפקות.סדין עלול למשוך תשומת לב לא רצויה.
את הספסל האחורי חובה לקפל על מנת לקבל את מקום האחסון הענקי.המערכת בהרץ אינה דמוי גי.פי.אס אלא מערכת ניווט שמולבשת על הגי.פי.אס אבל כאמור,אם מביאים מהבית זה לא רלוונטי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. התלבטויות לגבי מיני ואן לטיול של חודש תגובה ל - 1 13/05/2008 11:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  noawel לא מחובר noawel  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
לפני מספר שנים הזמנו מיני ואן לטיול של 5 שבועות בארה"ב עבור 5 אנשים. לא זוכרת איזה דגם קיבלנו, אבל כבר בעת שהעמסנו ציוד הבנו שלא נוכל להסתדר בצפיפות כה רבה. בחרנו לשדרג לואן רגיל (שברולט אסטרו) וההחלטה הוכחה כטובה ביותר. היה המון מקום גם לנו וגם לציוד.

לפני מספר שנים שכרנו בגרמניה מיני ואן מסוג פורד גלקסי עבור 7 אנשים (עם פחות ציוד מאשר ארה"ב) והיה די צפוף אבל נסבל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. טויוטה סיינה -מומלצת ביותר תגובה ל - 17 13/05/2008 12:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  פגולוג לא מחובר פגולוג  משתמש בינוני 92 הודעות עד כה
יתרונה שתא המטען עמוק ולכן גם כשכל המושבים פתוחים עדיין יש מקום למזוודות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. למג וסוזי היקרות תגובה ל - 16 13/05/2008 13:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום לכל משתתפי הדיון היקרים,

רוי, הרעיון של הסדין היה ממש בצחוק :-)
הסדין נועד לפיקניקים שלנו. ראה שרשור אחר...

תודה לכולכם על העצות הטובות. נראה לי שנסתדר עם ידידתנו השברולט וגם עם חברותיה לקלאס.

לשמחתי, ברוב הנסיעות שלנו לא נהיה עם כל המזוודות, כך שהיא בהחלט תספיק לנו.

לפגולוג:
את הטויוטה הציעו לנו (דרך אלמו) רק באורלנדו. בבוסטון הם לא מחזיקים אותה. ודווקא באורלנדו אין לנו צורך ברכב גדול...

שוב תודה!

יום נעים,
סוזי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. טויוטה סיינה -מומלצת ביותר תגובה ל - 18 13/05/2008 13:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אכן ציינתישמאוד נהננו מהטויוטה סיינה ובענין צריכת הדלר הרי שראנחנו עשינו בטיולנו כ 5000 ק"מ והעלות היתה 330 $ לדלק(פלוס טנק מלא שקיבלנו מחב' ההשכרה)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. טויוטה סיינה -מומלצת ביותר תגובה ל - 20 13/05/2008 19:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום לכולם,

המידע מצוין ואפילו נשמע י ו ת ר מסביר! (לגבי צריכת הדלק, המרחב הפנימי ומיקום המזוודות).

אני חושבת שבדי הרבה מקומות יצא לנו לנסוע יום שלם עם המזוודות- בהרים הלבנים, בין הניאגרה לוושינגטון, מאורלנדו למיאמי,ובמערב כך שהחלונות הכהים מאוד רלוונטים לגבינו.

בנוסף, הנוחות היא מרכיב משמעותי ביותר בדרכים ארוכות כל כך, וחשוב לי מאוד שיהיה לכולנו (זוג+ שתיים) נוח וכיוון שנבלה כל כך הרבה במכונית, חשוב לי שלא יהיה צפוף, ושלבנות שלנו יהיה מרחב גדול.

מג

סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. טויוטה סיינה -מומלצת ביותר תגובה ל - 21 13/05/2008 23:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3974 הודעות עד כה
אתם חייבים להיות מוכנים לכך שלמרות שתזמינו בארץ רכב מסויים, תקבלו רכב אחר, אמנם מאותה קבוצה, אבל לא בהכרח הרכב אליו התכוונתם.
חברות ההשכרה מכסות את עצמן מכל הכיוונים ודואגות להזכיר זאת ולרשום "באותיות הקטנות" שהן לא מתחייבות לסוג הרכב.
הניסוח הוא בדרך כלל רכב XX - או דומה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. טויוטה סיינה -מומלצת ביותר תגובה ל - 22 13/05/2008 23:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1308 הודעות עד כה
דודו, זה נכון אבל מנסיון שלנו , בתחנות גדולות, אם נותנים לך משהו שאתה לא רוצה, אפשר לבקש והם עושים מאמץ לתת לך משהו אחר באותה דרגה .
בעלי לדוגמא לא מוכן לקבל בארצות הברית רכב יפני אלא רק אמריקאי (שריטה שלו), ותמיד אנחנו מקבלים מה שאנחנו רוצים למרות שהם מציעים קודם משהו אחר. זה כאמור נכון לתחנות גדולות. יש להם בדרך כלל מבחר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. טויוטה סיינה -מומלצת ביותר תגובה ל - 23 13/05/2008 23:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3974 הודעות עד כה
נכון שהאמריקאים עושים מאמצים לארגן את סוג הרכב שהוזמן,
אבל קרה לי לא פעם שאזלו כל המכוניות מאותו סוג שהזמנתי. אגב לא רק בארה"ב גם באירופה.
בדרך כלל הפיצוי הוא שידרוג לרמה גבוהה יותר ללא תשלום.
לא תמיד זה מתאים, בעיקר אם כבר מזמינים רכב גדול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. טויוטה סיינה -מומלצת ביותר תגובה ל - 22 14/05/2008 08:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי דודו,

תודה. אנחנו לוקחים זאת בחשבון ומודעים לבעיה, נתקלנו בה בעבר בארה"ב, אבל כיוון שנסענו זוג - זה לא היה קריטי, פשוט לקחנו רכב אחר מאותו קלאס.

לעומת זאת, בטיול הזה חשוב לנו מאוד שיהיה רכב גדול שיתאים לצרכינו ומקווה שלא תהיה בעיה Smile

יום נעים
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. טויוטה סיינה -מומלצת ביותר תגובה ל - 25 14/05/2008 21:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי דודו

אני חייב לספר לך, כשהיינו בלוס אנג'לס בשדה התעופה וחתמנו על הניירות של הרכב השכור, יצאנו לרחבת כלי הרכב,
שם נאמר לנו: " ת ב ח ר ו..." זה היה כיף, בחרנו דודג' צ'רג'ר, חיה אמיתית נפח מנוע 5400, ותתפלא תצרוכת דלק מדהימה, 10:1 ,
אגב כך , מסתבר שלכל קבוצת רכב היה להם חניון נפרד, וה"תבחרו" כלל את כל הסוגים של הקלאס שבחרנו. (full size ).
וכל זאת כתבתי לך כי חוויתי את שכתבת על כך שלא בטוח שנקבל את הרכב שהזמנו, ולפי מה שאני יודע גם אם אין את מה שהזמנו , הם ישדרגו את הרכב.

ונקווה שכך.

אילן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. אפשרות בחירה של הרכב המושכר תגובה ל - 26 15/05/2008 00:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי אילן,

נעים להכיר, עד עתה שוחחתי רק עם מג המקסימה :-)

זה בדיוק מה שנאמר לי באלמו.
כאשר מגיעים לתחנת האיסוף, הם מאפשרים לבחור מהמלאי שיש בחנייה.

ועכשיו, שאלת השאלות: איך בוחרים?

האם בודקים את מצב הרכב מבפנים? האם שואלים מה שנת הייצור שלו?
או שמא בוחרים אחד באופן אקראי ושלום על ישראל?

אני כנראה הייתי בוחרת לפי הצבע :-)

לילה טוב,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. אפשרות בחירה של הרכב המושכר תגובה ל - 27 15/05/2008 07:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוקר טוב סוזי,

תודה על המחמאה Smile

אילן פעם ראשונה כותב בפורום אך שמע אודותייך, את יודעת...סוזי אומרת ש...כך שאת מומחית בעינינו!

גם אנחנו בחרנו לפי הצבע... Very Happy ...אדום לוהט.. כל הרכבים חדשים, מעט מיילים, נפח מנוע גדול.

אכן, כל שנותר היה לבחור לפי הצבע, וזה מה שעשינו.

נסענו ה מ ו ן ונהנו מאוד.

שיהיה יום נהדר

מג

[עודכן ב:15 מאי 2008 07:39:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. אפשרות בחירה של הרכב המושכר תגובה ל - 28 15/05/2008 07:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
באמת בחרתם לפי הצבע??.
וברצינות,הדברים שלטעמנו חשובים בבחירת הרכב הם קודם כל גודל הבגאז' ונוחות אחסון התיקים.לאחר מכן החלוקה מאחור ונוחות הישיבה,יש רכבים שמאחור זה מעין ספסל מרופד(בעיקר ה 4*4 כגון הדוראנגו)ויש שזה שתי כורסאות נפרדות ומרופדות(פורד טרי סטאר)
לאחר מכן יש דברים פחות עקרוניים כגון טלויזיה,מערכת די.וי.די וכו'.
בכל הרכבים שקיבלנו היה כמובן מיזוג אויר,קרוז קונטרול וכולם היו חדשים יחסית ועם מיילים נמוך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. אפשרות בחירה של הרכב המושכר תגובה ל - 29 15/05/2008 08:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוקר טוב רוי, מג (וגם לאילן),

רוי, מדובר בבחירת הרכב בחנייה מתוך היצע של למשל 10 רכבים מסוג שברולט אפלנדר, אחרי הבחירה של הדגם בשלב ההזמנה.
כמובן שבשלב ההזמנה, הקריטריונים הם אלה שציינת.

מג, אני מעדיפה צבעים בהירים, כי הם בטיחותיים יותר בלילה (בולטים יותר בחושך), וגם נראה לי שצבע נועז כמו אדום, ימשוך תשומת לב גדולה יותר ובמקרה זה, אנו משתדלים להישאר נחבאים אל הכלים...
אבל - גם אני אוהבת אדום!

יום טוב,
סוזי.

[עודכן ב:15 מאי 2008 08:06:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. אפשרות בחירה של הרכב המושכר תגובה ל - 29 15/05/2008 08:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי רוי,

בטיול הקודם שלנו נסענו זוג, והדברים שחשובים לנו היום לא היו חשובים לנו אז...

כמובן שבעלי התייחס לנתונים מסוימים ולי נותר רק לבחור את הצבע, ( Smile ),
אבל כזוג היה לנו המון מקום למזוודות, גם בבאגז' וגם מאחור בתוך האוטו, ואם קראת את התיאור של בעלי- בחרנו רכב מצויין, נפח מנוע גדול, הייתה מערכת שמע מצוינת (הבאנו המון דיסקים מהארץ), ואני זוכרת את הנסיעה במכונית הזו כנפלאה.

בעלי הזמין אתמול רכב לארה"ב (סגרנו על שברולט אפלנדר או אחר מאותו קלאס)ובהחלט לקחנו בחשבון את הנוחות המירבית, מקומות האיחסון ושאר הדברים החשובים שציינת.

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. אפשרות בחירה של הרכב המושכר תגובה ל - 30 15/05/2008 08:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי סוזי,

העלית נקודה למחשבה...

אנחנו נשתדל כמה שפחות להותיר את המזוודות ברכב, למרות שיהיה קשה כי אנחנו נוסעים המון ואי אפשר להימנע מכך,

אבל, אני כל כך רוצה אדום... Smile

לא, ברצינות, יש לנו עוד זמן לחשוב על כך (עד שנגיע לחניון לבחירה... שיגיע כבר הרגע...)וזה באמת קצת פחות חשוב ממה שאני מציגה כאן, אז שיהיה לנו טיול בטיחותי, מרווח ונעים בכל רכב (וצבעו) שנבחר.

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. האדומות :-) תגובה ל - 32 15/05/2008 08:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי מג,

אז אפשר להקים אגודת "ארבע לב אדום" :-)

נרשמו בינתיים את מג, ל י ב י (כי יש לה שמלה אדומה מתנפנפת), ואנוכי.
חסרה לנו עוד אדמונית אחת. אולי נצליח לגייס עד הנסיעה...

שיהיה לנו יום מחוייך :-)
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
34. האדומות :-) תגובה ל - 33 15/05/2008 08:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי סוזי,

נראה לי ששושי מתאימה...אני לא יודעת אם היא אוהבת אדום אבל מבחינת המזג...

איזה כייף להתחיל כך את היום Smile

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
35. האדומות :-) תגובה ל - 34 15/05/2008 09:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי מג,

אין ספק. שושי החמה והסוערת, היא האדומה האולטימטיבית :-)

אבל חשוב להדגיש שהאגודה פתוחה לכל נשות הפורום!
ההרשמה בעיצומה :-)

סוזי.

לב אדום
לב אדום(גודל:1.18KB)

[עודכן ב:15 מאי 2008 09:06:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
36. האדומות :-) תגובה ל - 35 15/05/2008 09:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סוזי סוזי...

כמה שאת צודקת, אנחנו בהחלט לא טריטוריאליות... וכולן מוזמנות!

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
37. אפשרות בחירה של הרכב המושכר תגובה ל - 31 15/05/2008 10:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הוינטרים לא מחובר הוינטרים  משתמש פעיל 514 הודעות עד כה
בנות.. מה קורה?..לגברים אין אפשרות לבחור אדום??
באם אין לכן התנגדות אז אני מוכן להיות יד רביעית או חמישית...
גם אני אוהב אדום..
המכונית הראשונה שלי היתה אלפא-סוד אדומה...

אז קדימה אפלנדר\דודג אדומה......

מוטי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
38. בנות תגובה ל - 35 15/05/2008 10:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3093 הודעות עד כה
אתן כל כך צוחקות ונהנות,חייבת לנקות את הבית,יום חמישי,מה לעשות,אבל כל פעם רצה ועולה קומה כי יודעת שאתן כאן,די לא יפה,לכו לבשל,משהו,אחרי הצהרים,חדר כושר,אז ניפגש בערב
נו,דיי באמת,לכו!!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
39. בנות תגובה ל - 38 15/05/2008 11:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שושי...

אנחנו ניפגש איתך גם בערב...לא מזניחות אותך לרגע...תנקי לך בכייף

אנחנו נחכה לך פה.

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
40. בנות תגובה ל - 38 15/05/2008 11:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אורלי אורלי לא מחובר אורלי  משתמש פעיל 328 הודעות עד כה
הי שושי !