כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיסה עוד 5 חודשים לבואנוס מתי מומלץ לקנות כרטיס?? 14/05/2008 23:57 לתגובה הבאה
  L.B לא מחובר L.B  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
שלום שלום
אני טס עוד 5 חודשים בתחילת נובמבר לטיול של מספר חודשים ונוחת בבואנוס.
יש לי התלבטות מתי לקנות כרטיס, האם לקנות עכשיו כרטיס טיסה וככה לא לקחת סיכון שלא יהיו מקומות לקראת הטיסה מיכוון שזה התחלת העונה בארגנטינה או לחכות חודש חודשיים לפניי ואז לקנות ואולי המחירים יהיו יותר זולים בגלל שזה קרוב למועד הטיסה או שאולי בכלל יהיו יותר יקרים בגלל לחץ על הטיסות מי שיודע מתוך ניסיון ויוכל לענות אני ישמח.
ועוד שאלה מישהו יודע איזה עוד חברות תעופה יש להם פריסה רחבה באיזור דרום אמריקה ומרכז אמריקה חוץ מאיבריה ככה שאם רוצים לשנות יעד חזרה יהיה יותר קל?
תודה תודה תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיסה עוד 5 חודשים לבואנוס מתי מומלץ לקנות כרטיס?? תגובה ל - 1 16/05/2008 08:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  L.B לא מחובר L.B  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
חברים זה די חשוב מדובר פה על סכומים די גדולים אז אם למישהו יש מושג מניסיון מתי עדיף לקנות כרטיס,עכשיו או חודש חודשיים לפני אני ישמח ול גבי פריסת חברות תעופה בדרום ומרכז אמריקה תודה רבה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אתמול !! תגובה ל - 2 16/05/2008 18:50 לתגובה קודמת
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 365 הודעות עד כה
אהלן
את הכרטיס כדאי לך לקנות כבר אתמול !!
בכל יום שעובר הסיכוי שהמחירים יעלו והמקומות ייתפסו הולך וגובר !
כאשר אתה מגיע לסוכנות נסיעות לשם קניית הכרטיס, שאל על האפשרויות השונות העומדות בפניך מבחינת מחירים, יעדים וחברות תעופה הטסות לדרום ומרכז אמריקה, הם בוודאי יודעים טוב יותר ממי שאינו בעל מקצוע בתחום.
אם יש לך שאלות נוספות כתוב לי ואשמח לעזור.
צ'או, יותם = סוכן נסיעות ב"קאסה זולה", בואנוס איירס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול לדרום אמריקה - מה העלות???
להודעה הבאה:''טרבל צ'ק'' עזרה

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

מידע נוסף

חיפוש מהיר