כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ברכבת מניו יורק לוושינגטון -שאלה למי שמבין 15/05/2008 00:05 לתגובה הבאה
  tsvika2006 לא מחובר tsvika2006  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
אני אמור לטוס לניו ארק ומשם להמשיך לוושינגטון
הטיס שלי נוחת בערך בחמש בבוקר
לפי אתר http://www.amtrak.com
יש רכבת ראשונה רק בשמונה וחצי לוושינגטון
מה שלא ממש הגיוני להמתין בשדה כשלוש שעות...
האם כדאי במקרה כזה לנסוע קודם לתחנת פן במנהטן שם יש רכבות ללא הרץ לוושינגטון ומה זמן הנסיעה לשם?

כמו כן האם יותר מהיר להגיע ברכבת לתחנת פן מ JFK ?
שכן הטיסה משם יותר קצרה בחצי שעה
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ברכבת מניו יורק לוושינגטון -שאלה למי שמבין תגובה ל - 1 15/05/2008 03:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  reshef1 לא מחובר reshef1  משתמש מתחיל 24 הודעות עד כה
חביבי אתה אופטימי
במקרה הטוב אם אתה נוחת ב-5 תהיה מחוץ לשה התעופה ב-7-7:30 ואז עד שתגיע לרכבת יהיה 8 אין ספק שאין טעם להיסחב עם המזוודות למנהטן ברכבת התחתית
טיסה נעימה
אבי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ברכבת מניו יורק לוושינגטון -שאלה למי שמבין תגובה ל - 2 15/05/2008 09:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 2031 הודעות עד כה
חביבי, אתה פסימי ...
לא לוקח שעתיים לעבור ביקורת דרכונים ומכס, במיוחד בשעות הבוקר המוקדמות. שעה זה יותר סביר ויכול לקחת אפילו פחות מזה.

הרכבות שעוברות דרך ניוארק הם המאספות והזולות יותר. אם ברצונך לנסוע ברכבות הישירות עליך להגיע לניו יורק פן או לניוארק פן (יותר קרוב לשדה). הרכבת הזאת (Acela Express) יקרה יותר אבל הרבה יותר נוחה. לניוארק פן מגיעים ברכבות של ניו ג'רזי טרנזיט מאותה תחנה של אמטרק בשדה התעופה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ברכבת מניו יורק לוושינגטון -שאלה למי שמבין תגובה ל - 3 15/05/2008 09:36 לתגובה קודמת
  אגולד לא מחובר אגולד  משתמש פעיל 2060 הודעות עד כה
קודם כל - מניו יורק פן יש לא רק את האסילה - אלא גם רכבות רגילות.

יחד עם זה - אני באופן אישי הייתי מוותרת על הטירטור - גם אם הוא נוחת ב 5,, עד שהוא יסיים עם כל הפרוצדורות בשדה התעופה ייקח לו לפחות שעה - שעה וחצי - עדיף להשאר בניטוארק, לשתות קפה, לאכול משהו - ולא להסחב עם כל המזוודות לפן סטיישן - ושם להסחב עם כל המזוודות בין הרציפים. זה לא ייתן לו כלום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:וושינגטון הבירה בימי ראשון
להודעה הבאה:כיסוי סלולרי באלסקה - מי מכיר ומי יודע?

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף