כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אלטרנטיבה לסצ'ואן 15/05/2008 10:30 לתגובה הבאה
dudu213 dudu213 לא מחובר dudu213  משתמש מתחיל 30 הודעות עד כה
חברתי ואני מתכננים טיול של שלושה שבועות בסין במהלך חודש יוני, התכנון המקורי היה שבוע בביג'ינג + שיאן ושבועיים במחוז סצ'ואן.
עקב רעידת האדמה והמצב הלא ברור הייתי מעוניין לשמוע על אלטרנטיבות לשבועיים (אנחנו בכל אופן נתחיל בביג'ינג ושיאן).
הכיוון המסתמן כרגע הוא יונאן (או יונאן + מחוז ליד).
אשמח מאוד אם מישהו יוכל להמליץ - אפילו בצורה נקודתית בציון שמות מקומות על מה כדאי לעשות במשך זמן של שבועיים.
תודה רבה

[עודכן ב:15 מאי 2008 10:30:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אלטרנטיבה לסצ'ואן תגובה ל - 1 15/05/2008 11:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaronhirsch לא מחובר yaronhirsch  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
היי דודו,

מקומות שאני יכול להמליץ לך עליהם הם:

1. פינגיאו - עיירה קטנטנה שרוב האנשים נשארים שם כיומיים-שלושה. החלק העתיק של העיר בנוי בסגנון סיני-מסורתי. אין משהו מדהים לראות שם אבל מדובר במקום ממש נחמד וכיפי לדעתי. חוץ מזה - היא נמצאת פחות או יותר על קו בייג'ינג-שיאן.

2. דה-תונג (או איך שכותבים את זה...) - ליד דה-תונג יש מערות חצובות לתוך ההר עם פסלי בודהא ענקיים. מקום ממש מדהים ולדעתי הרבה יותר מרשים אפילו מחיילי הטרה-קוטה שתראו בשיאן.

3. אמנם לא הייתי בגווילין ושנחאי - אבל הן צריכות להיות מאוד מעניינות ויפות.

4. ליג'יאנג וערוץ זינוק הנמר שנמצא ליד - ליג'יאנג היא גם עיר קטנה שהחלק העתיק בה נראה ממש כמו סין העתיקה מהסרטים. מקום ממש חביב וכיפי. כשעתיים נסיעה ממנו נמצא ערוץ זינוק הנמר - מדובר בטרק של כיומיים-שלושה ליד אחד הערוצים העמוקים בעולם (שיתכן ובקרוב יעלם כי ממשלת סין מתכננת לבנות שם סכר). במידה ואתם מעוניינים, תבררו אם ניתן לעשות את הטרק בעונה שבה אתם נוסעים.

אם אתם צריכים לטוס בתוך סין (אל תשכחו שנסיעות ממקום למקום יכולות בקלות לקחת 12 שעות ויותר...) תבדקו את אתר http://www.elong.com. האתר מציע טיסות במחיר טוב גם בתוך סין וגם בינ"ל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אלטרנטיבה לסצ'ואן תגובה ל - 2 15/05/2008 11:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חיזי - צוות למטייל ברשת  משתמש לא מוכר
אתה בכיף יכול למלא שבועיים ביונאן. משהו כמו 5-7 ימים לדאלי וליג'יאנג (או פחות, ולהיות רק בליג'יאנג), כמה ימים בקונמינג (יער האבן, גנים בעיר) ועד שבוע באזור שישוואנבננה בדרום. בשישוונבננה יהיה קצת חם, אבל הטיול בכפרים שם שווה את זה לטעמי. לגביי דאלי, תקח בחשבון שלמרות שלא מדובר בעיר גדולה היא מאוד תיירותית, בתי קפה ואוכל מערבי בכל פינה, כך שאם אתה מעוניין בסין 'האמיתית' אל תתעכב בעיר יותר מדי.
אופציה נוספת היא לטייל שבוע ביונאן ועוד שבוע באזור גווילין (שייט בנהר, טיול בטראסות האורז בלונג'י..). לגבי אופציות נוספות אין לי די ידע להמליץ..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אלטרנטיבה לסצ'ואן תגובה ל - 1 16/05/2008 16:47 לתגובה קודמת
רונצ'  משתמש לא מוכר
ביונאן-
סביב קונמינג: שילין יער האבנים ובדרום איזור יאנגיואן-טרסות אורז.
דאלי, ליג'יאנג, ערוץ דילוג הנמר, ז'ונגדיאן, דצ'ין - טרק למיילי סנואו מאונטיין.

a1.JPG a2.JPG
a1.JPG(גודל:20.70KB)a2.JPG(גודל:18.56KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חברת תעופה ומחירים בטיסה לתאילנד , ביולי
להודעה הבאה:תוכנית טיול ליפן

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף