| 1. כביש 1 - שמן נסיעה וכו' |
15/05/2008 11:12  |
|
|
אני יודעת שדובר הרבה על כביש 1 אבל כרגע אני נוסעת עם הילדים בני 6,11,13 לשם ורציתי לדעת כמה דברים.
קודם כל אנחנו יוצאים מסן פרנסיסקו התיכנון הוא לצאת ב27/6 בשעה 2 בצהריים כאשר הנסיעה עד לאס וגאס הגעה ב30/6 כך שלקחנו בחשבון 3 ימים. האם יציאה בצהריים זה סביר? איזה תחנה ראשונה לעצור? איפה כדאי לישון קודם ואיפה בהמשך? אילו אתרים שווה לעצור עם הילדים ולא לבזבז סתם זמן?
אנחנו רוצים ללכת ליוניברסל סטודיו בלוס אנג'לס כי אמרו לי ששם יוצר טוב מאורלנדו אז איך לתכנן את זה עם הימים שיש לנו?האם בכלל יספיקו לנו הימים?
בבקשה עזרתכם הדחופה
|
|
|
|
| 2. כביש 1 - שמן נסיעה וכו' תגובה ל - 1 |
15/05/2008 18:00   |
|
אם את יוצאת בצהריים תישני במונטריי. לגבי ההשך זה בהתאם לבחירותייך. מקומות טובים הם סאן סמיון, סאן לואיס אוביספו וסנטה ברברה. לכביש 1 דרוש לפחות יומיים ורצוי שלושה. אם יש לך רק יומיים תתרכזי בחלק הצפוני שהוא יפה יותר כלומר תעזבי לכביש מהיר בסאן לואיס אוביספו. לגבי יוניברסל אכן מקום נהדר ודרוש לו יום שלם.
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
|
| 4. כביש 1 - שמן נסיעה וכו' תגובה ל - 1 |
15/05/2008 19:16   |
|
|
על כביש 1 הבנות שלי נהנו במיוחד באקווריום במונטריי, בפוינט לובוס, בביג סר. בהמשך טיילנו בסלובנג' וסנטה ברברה. אנחנו לנו לילה במונטריי ולמחרת נסענו עד סן סימון אחרי ביקור בפוינט לובוס, וביג סר. הגענו בשעות אחה"צ המוקדמות, אבל את האקווריום במונטרי עשינו יום קודם.
|
|
|
|
|
| 6. כביש 1 מסן פרנסיסקו ללאס וגאס- תגובה לאלון י. תגובה ל - 5 |
18/05/2008 11:42   |
|
|
אלון שלום
לגבי התגובה שלך בעניין המסלול מסן פרנסיסקו ללאס וגאס דרך כביש 1.
למה אתה חושב שזה לחוץ? יש לי שלושה ימים. לא מספיק? אתה רציני? היו כאלה שאמרו שזה בסדר גמור? כמה אתרים אני כבר אמורה לעצור?
ולגבי הטיול יש לי ים שאלות רק שקשה לי לרכז הכל בבת אחת כי מרוב שאלות ועצות שאני רוצה לקבל אז הכל מתבלבל לי. אז אני מתנצלת.
|
|
|
|
|
|
| 9. כביש 1 מסן פרנסיסקו ללאס וגאס- תגובה לאלון י. תגובה ל - 8 |
18/05/2008 13:24   |
|
|
אז ככה הא לכם פירוט כדי להבהיר את כוונותיי
ב27/6 יציאה מסן פרנסיסקו בדעות צהריים מוקדמות
תיכנון שב30/6 נגיע ללאס וגאס לקראת שעות הערב כשהכוונה להיות בכמה מקומות בדרך וייתכן מאוד שגם ב-ל.א ביוניברסל סטודיו.
האם הייתי ברורה?
עכשיו מחכה לתגובה מחודשת.
|
|
|
|
| 10. כביש 1 מסן פרנסיסקו ללאס וגאס- תגובה לאלון י. תגובה ל - 9 |
18/05/2008 14:13   |
|
זה לא מעשי. לכביש 1 דרושים 3 ימים ולפחות יומיים גם אם את מצמצמת
ונוטשת אותו בסאן לואיס אוביספו נניח. כלומר תגיעי ללוס אנג'לס לפחות בצהרי ה- 29. מכיוון שיוניברסל מצריך יום שלם תוכלי ללכת לשם רק ב-30 ולצאת ללאס וגאס (נגיד חצי יום נסיעה) רק ביום הבא. כך שאפילו בהנחה שאת מצמצמת את כביש 1 למינימום ובלוס אנג'לס הולכת אך ורק ליוניברסל את בפיגור של חצי יום.
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
| 11. כביש 1 מסן פרנסיסקו ללאס וגאס- תגובה לאלון י. תגובה ל - 6 |
18/05/2008 14:44  |
|
|
התשובה שלי היתה בהנחה של 3 ימים בכביש 1. חשבתי שהתבלבלת וכתבת לאס וגאס במקום לוס אנגל'ס. שלושה ימים זה בטח לא מספיק גם בשביל לנסוע על כביש 1 וגם לבקר ביוניברסל וגם להגיע לוגאס.
|
|
|
|