כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול מסן פרנסיסקו ללאס וגאס 14/05/2008 11:05 לתגובה הבאה
  עינת ג לא מחובר עינת ג  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
שלום לכולם,
הסתכלתי בפורום וגיליתי מידע רב שיעזור לטיול שאני ובעלי מתכננים בחגים. אנחנו נוסעים ל - 25 יום לארה"ב. אנחנו טסים לסן פרנסיסקו ואח"כ יש לנו טיסה מוגאס לניו יורק. בניו יורק אני רוצה להיות לפחות שבוע. אינני יודעת כמה זמן עלינו לתכנן למסלול מסן פרנסיסקו לוגאס. הבנתי שכדאי יומיים-שלושה בס.פ ואנחנו רוצים לטייל כמובן בדרך בפארקים. אם מישהו יכול לייעץ לגבי כמה ימים בערך כדאי לתכנן את המסלול הזה, אני ממש אשמח.

חוץ מזה, אנחנו מתלבטים אם לשכור לימים האלה קרוואן או רכב. האם אחת מהאופציות זולה יותר משמעותית? ומבחינת נוחות הטיול?

תודה לכל מי שיכול לייעץ!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול מסן פרנסיסקו ללאס וגאס תגובה ל - 1 14/05/2008 12:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 997 הודעות עד כה
עינת שלום.
לטיול שמתחיל בס.פ ומסתיים בוגאס והפארקים כמו שאת רוצה צריכים כ 20 יום.אם יש לכם 25 יום נטו זה מה שהייתי עושה 20 יום למערב והשאר ניו יורק.

לגבי סוג הטיול קרוואן או רכב פרטי זה ענין של גישה טיול בקראוון לא מוזיל את המחיר(לא מניסיון אישי) אלא סוג אחר של טיול וחוויות שונות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול מסן פרנסיסקו ללאס וגאס תגובה ל - 2 14/05/2008 15:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  עינת ג לא מחובר עינת ג  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
תודה רבה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיול מסן פרנסיסקו ללאס וגאס תגובה ל - 1 15/05/2008 22:55 לתגובה קודמת
  mismeital לא מחובר mismeital  משתמש מתחיל 16 הודעות עד כה
שלום,
אני עשיתי טיול לקניונים וללאס וגאס עם חברת המטייל שעושה טיולים בארה"ב בעברית שזה יתרון ענק
שמעתי גם על עזרא טורס כדאי לך לבדוק גם את האופציה הזו,
בהצלחה!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מדריל לארגון טיול במערב ארה"ב
להודעה הבאה:התלבטויות לגבי מיני ואן לטיול של חודש

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף