כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול בצפון הודו 16/05/2008 00:30 לתגובה הבאה
  siegel33 לא מחובר siegel33  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אתמול חזרנו מהודו.
אני ובעלי החלטנו לעשות טיול קצר (3 שבועות )בצפון הודו(דלהי-אגרה-הרידוור-רישיקש-שי לה-מקלווד גנג'-אמריצר-דלהי).
הייה מדהים!!!!!!!!!!!
מהתחלה הייתי קצת בשוק(זו היא הפעם הראשונה שלי בהודו)והזמנו בית מלון בדלהי דרך בחור ג'ק קרני שמעביר הרצאות בסניפים של מטייל שלאח שלו יש סוכנות בדלהי ודי התאכזבנו(המלון הייה רע וגם דיברנו על חדר ממוזג וקיבלנו לא ממוזג,חוץ מזה היו תקלות נוספות ששלמנו על א' וקיבלנו ב'), כך שאם לוקחים ממנו שירות תבדקו טוב את הדברים או תבקשו דברים כתובים ולא רק במילים.
יום למחרת נסענו לאגרה לראות את התאג' (יפה וחם, חוץ מזה לא ידעתי ש 200 ק"מ בהודו לוקח בין 6-8 שעות נסיעה ברכב )
המשכנו להרידוור וראינו טקס דתי מאוד יפה על הגנגס (מומלץ)ופה הוא עדיין נקי(תזהרו מהודים שירצו לברח אותכם ואחרכך יבקשו כסף (50 רופי זה לא יהיה מספיק , לא יעזבו אותכם בשקט עד שלא תתנו לפחות 100).
ברישיקש עשינו קורס יוגה של 5 מפגשים (מחוסר זמן עשינו אותו גם בבוקר וגם בערב, כך שזה לקח 2.5 ימים)מורה מומלץ בחום(מי שרוצה מוזמן לפנות אלי ואתן את השם)
עברנו לשימלה, שפה לא הייה שום דבר מעניין,עיר שמלאה בתיירים הודים ויקצת יקרה.
מפה נסענו למקלואוד גנג' וגרנו בדרמ קוט(2 ק"מ ממקלואוד גנג'). לקחנו קורס ציור טיבטי(טנקה) אצל מורה לובסנג(טיבטי צעיר)שהוא מומלץ מאוד למישהו מעוניין קצת בציור(מלמד גם לצייר אם תבקשו ממנו).
פה פגשנו גם סוכן נסיעות מאוד מקצועי (שקשה להגיד את זה בהודו על הסוכנים שלהם), בחור פשוט יודע לתת שירות ללקוח, מאוד אמין(לכל מי שירצה אשמח למסור את הפרטים).
מאמריצר חזרנו לדלהי ליומיים אחרונים (פה כבר ראיתי את כל הקסם של הודו).הזמנו בסוכנות של המלון נהג, שיוכל להראות לנו את דלהי, וכמובן רצה לקחת אותנו לחנויות עמלה , כך שחשוב מאוד לסגור מראש האם חניה בכל אתר כלולה בתשלום, כמה מקומות חניה יש ומה הוא המחיר (בסוכנות אמרו X ונהג דרש Y) וכמו כן חשוב לסגור את עניין של חנויות עמלה, אחרת נופלים למצבים לא נעימים.
בסה"כ מאוד נהינתי. כל מי שרוצה לקבל טיפים אומידע נוסף על מקומות שהייתי אשמח לשתף.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול בצפון הודו תגובה ל - 1 16/05/2008 10:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mariposa30 לא מחובר mariposa30  משתמש פעיל 151 הודעות עד כה
איך היה מזג האויר באיזורים האלה?

איך ברישיקש?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. קצת מוזר ש........ תגובה ל - 2 16/05/2008 10:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיימון מישראל סיימון מישראל לא מחובר סיימון מישראל  משתמש פעיל 3141 הודעות עד כה
קצת מוזר שבחור הודי שמעביר הרצאה על הודו לא מציין את קצב התנועה "המהיר " של התחבורה ההודית Shocked .
עוד יותר מוזר זה המסחרה וקידום העסקים של אחיו , שלמזלך , לא צלחו Sad .
אני מבקש וחושב שיהיה טוב ומועיל אם תוכלו להמליץ כאן על דפי האינטרנט על המקומות/נותניי השירותים/גסט האוסים מומלצים יותר וכאלו שפחות למען "הדורות הבאים" Very Happy

שבת שלום .

36.jpg
36.jpg(גודל:38.51KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. קצת מוזר ש........ תגובה ל - 3 17/05/2008 13:36 לתגובה קודמת
  siegel33 לא מחובר siegel33  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
אתה צודק,הקצב שצויין הייה אחר לחלוטין.
כתבתי בטיפים שכדי להיזהר מהסוכנות שלו, מכיוון שאני מניחה הוא נותן עוד הרצאות בלמטייל (הוא גר בארץ ונשואי לבחורה ישראלית).
ואתה צודק אני כבר נותנת גם מקומות מומלצים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול במזרח הלא רחוק
להודעה הבאה:פוקט או קו-פיפי

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף