כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. פרובינציית יונאן ועוד שאלה סינית 16/05/2008 01:45 לתגובה הבאה
noga26  משתמש לא מוכר
היי לכולם,
אני טסה עוד שבוע לסין, התכנון המקורי היה ליונאן וסצ'ואן בייג'ין והונג קונג. כמובן שאני לא אתקרב לסצ'ואן, לצערי.
האם מישהו יודע אם יש השפעה על יונאן? אני יודעת שהן צמודות. אני לא יודעת גם כ"כ לאיזו פרובינציה להחליף (הייתי כבר בשיאן ובגווילין, אני מחפשת משהו חדש לשבועיים/שבוע וחצי).
מאוד אודה לעוזרים (אני מתכוונת לטוס טיסות פנים אז לא נורא קריטי אם הפרובינציה המומלצת אינה קרובה ליונאן).
תודה רבה!!
נגה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. פרובינציית יונאן ועוד שאלה סינית תגובה ל - 1 16/05/2008 03:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תומר לא מחובר תומר  משתמש פעיל 3122 הודעות עד כה
גוויג'ואו נהיה פופולרי למטיילים, מחז עני עם "מצבור" מיעוטים (עמים של 50 מליון איש ומטה) די גדול ומענין. מתגובות של אנשים שוה בהחלט ביקור של שבועיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה רבה תגובה ל - 2 16/05/2008 12:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
noga26  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. פרובינציית יונאן ועוד שאלה סינית תגובה ל - 1 16/05/2008 12:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shtel לא מחובר shtel  משתמש מתחיל 47 הודעות עד כה
למה לא להתקרב לסיצ'ואן ? הרי זה מחוז די גדול לפי דעתי אם תגיע לצפון סיצ'ואן לא צריכה להיות שם שום בעיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. פרובינציית יונאן ועוד שאלה סינית תגובה ל - 2 16/05/2008 12:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
hאורי hאורי לא מחובר hאורי  משתמש פעיל 4762 הודעות עד כה
היי תומר
ג'ויג'יגו והנגלונג באמת נהדרים אבל זה עדיין סצ'ואן.
סצ'ואן כ'כ גדולה כמו כל ארופה ובטוח שאפילו שם יש עוד הרבה מקומות רגועים. צריך לבדוק,נקוה שישראלים ששם יגיבו כאן.---אורי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תיקון טעויות: תגובה ל - 4 16/05/2008 12:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
אורי - גוויז'ו זה מחוז בפני עצמו, ואתה דיברת על שמורת ז'יוז'איגו שבצפון סצ'ואן (נראה לי). אגב - מחוז מקסים!
שטל - כמו שנראה לי, מוקד הרעש היה בדיוק בין צ'נגדו לצפון SC, ולכן נראה לי שהכבישים נהרסו, או לפחות לא במצב מזהיר.
אולי אפשר להגיע לצפון SC דרך איזורים טיבטיים (מסלול יפהפה, ולגמרי לא מתוייר), אבל הם כ"כ נידחים, שגם אם קרה בהם משהו, לא נראה לי שיטרחו לדווח. כדאי להמתין ולשמוע ממבקרים אחרים מה המצב שם.

רעיון מקורי: למה לא לטייל שבועיים נוספים ביונאן? יש שם כ"כ הרבה מה לראות מעבר לדאלי/ליג'יאנג שישואנגבנה...
אם את רוצה רעיונות לטיולים מקוריים שם, רק תגידי (או תעיפי מבט בchinabackpacker.com(!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. תיקון טעויות:תודה נועה תגובה ל - 6 16/05/2008 12:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
hאורי hאורי לא מחובר hאורי  משתמש פעיל 4762 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תודה... תגובה ל - 7 16/05/2008 15:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
noga26  משתמש לא מוכר
אני לא רוצה להתקרב לסצ'ואן...
שלושה שבועות רק ביונאן? לא יותר מדי...?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ממש לא! תגובה ל - 8 16/05/2008 16:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
בעיקר לא אם את מחפשת דברים שהם יותר מהאטרקציות "הרגילות"

שכחתי לציין, שחברה של חברה שגרה בליג'יאנג אמרה שהיא לא הרגישה כלום בזמן הרעידה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. בכלל לא יותר מדי, גם אם מגיעים רק לאתרים תירותיים תגובה ל - 8 18/05/2008 00:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תומר לא מחובר תומר  משתמש פעיל 3122 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. לג'וזאיגו\סונגפן תגובה ל - 10 18/05/2008 08:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  guttza לא מחובר guttza  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
שלום לכולם!
אני נמצאת כרגע בינגשו והייתי בזמן הרעידה בצ'נגדו
לא ניתן היום להגיע לג'וזאיגו\סונגפן כי הכבישים הרוסים.
לפחות כך היה עד לפני שלושה ימים.....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. לג'וזאיגו\סונגפן תגובה ל - 11 18/05/2008 21:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
noga26  משתמש לא מוכר
האם את יודעת על פגיעה כלשהי ביונאן?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. פרובינציית יונאן ועוד שאלה סינית תגובה ל - 1 19/05/2008 02:01 לתגובה קודמת
  dumbass לא מחובר dumbass  משתמש פעיל 188 הודעות עד כה
גויידג'ואו הוא באמת מחוז נחמד כמו שכתבו לך כאן, אך למעט גוייאנג, הבירה, אם את לא מדברת סינית- את בבעיה קשה. (בגוויאנג יש הוסטל אחד שבקבלה מדברים בו אולי מילה וחצי באנגלית). אם היו לך קשיי שפה במקומות כמו יונאן ושי-אן אז אני ממש לא ממליץ אלא אם כן את ממש ממש טובה בפנטומימה. לא תפגשי בכל המחוז דובר אנגלית אחד לרפואה.

אני יכול להמליץ בצורה קצת נדושה על טיבט- אבל זה תלוי בשילטונות, ואולי על מחוז שינג'יאנג- אבל אז הייתי מסתיר את עובדת היותך ישראלית, משום שיש שם מוסלמים שחלקם אינם אוהבי ישראל גדולים. (לא מדובר בבני שבט חווי אלא אנשים ממוצא טורקי) ונתקלתי שם בפרצופים לא נעימים במיוחד כשאמרתי שאני ישראלי. אבל המקום יפה ויש בו מה לראות.

יש כמובן את יאנגשואו- אבל למעט הנוף שמסביב- כל מה שתראי זה תיירים מבוגרים ועשירים שמוציאים שם סכומי כסף אסטרונומיים. (רצו למכור לי טי-שירט ב195 יואן. חוצפה).

הכי פשוט ונח לדעתי, וזו היתה השיטה שלפיה אני טיילתי בסין מספר חודשים- תצביעי על נקודה במפה וסעי אליה. משעמם- אני מבטיח לך- לא יהיה לך. שיטה בדוקה להנאה. אין מקום משעמם בסין. באחריות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חיסונים לתאילנד
להודעה הבאה:מהי עלות ממוצעת לטיסה מהודו (דלהי) לתאילנד?

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף