כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? 15/05/2008 20:38 לתגובה הבאה
  ronyyyyyyyy לא מחובר ronyyyyyyyy  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
שלום לכולם מישהו מכם היה אולי במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק ואם כן מה המלצתכם תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? תגובה ל - 1 15/05/2008 22:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שמוליק לא מחובר שמוליק  משתמש בינוני 138 הודעות עד כה
אם הכוונה למלון אולקוט ברחוב 72 בניו יורק, היינו שם בשנת 1993 ומאד נהנינו.
שמוליק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? תגובה ל - 1 15/05/2008 23:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה עם פנסלבניה מישהו היה שם?????? יש המלצות לשני המלונות?
ואגב התכוונתי לוולקוט להלן לינק:

http://www.wolcott.com/

[עודכן ב:16 מאי 2008 00:00:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? תגובה ל - 3 16/05/2008 12:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי לא מחובר סוזי  משתמש פעיל 891 הודעות עד כה
הי רוני,

לא ביקרתי במלון, אך מפנה אותך לדיון שהיה עליו בפורום מכובד זה:

http://forum.lametayel.com/forum_rview/th-985396/rid-335470

כמו כן, כדאי לך לקרוא ב-TripAdvisor את הביקורות:

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g60763-d214197-Revie ws-Hotel_Pennsylvania_New_York-New_York_City_New_York.html

שיהיה בהצלחה,
סוזי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? תגובה ל - 3 16/05/2008 12:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avitalzim לא מחובר avitalzim  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
היי

הייתי בשנה שעברה במלון פנבילבניה, הוא ממוקם באיזור מאוד מרכזי ממש מול המדיסון סקוויר, מדובר במלון ענק של כמעט 20 קומות ומחירו יחסית זול מאוד לעומת שאר המלונות המרכזיים במנהטן.
המלון מאוד ישן וכך גם החדרים, אם אינך מחפשת משהו מפואר אלא רק מקום מרכזי ונוח ללון בו המלון מומלץ מאוד ומאוד אטרקטיבי...

תהני!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? תגובה ל - 1 16/05/2008 17:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  abcenter לא מחובר abcenter  משתמש בינוני 60 הודעות עד כה
היי
היתי במלון לפני שנתיים וכבר כמו שנאמר המלון מאוד ישן אבל נמצא במקום מרכזי מול המדיסון סקוור גארדן והפן סטישן
הוא יחסית זול למלונות שבאזור אבל החדרים שם ישנים ופשוטים
אם אתם מחפשים רק מקום לשים בו את הראש אז המלון סבבה

יש מלון ושמו אדיסון נמצא ישר על הטיימס סקוור הוא גם יחסית זול והמיקום שלו יותר טוב מפנסילבניה
המחירים שלו עכשיו הם משהו כמו 20 דולר או פחות ללילה יותר מפנסילבניה
אני טס באוגוסט לניו יורק והזמנתי שם
זאת המלצתי תבחרו והעיקר תהנו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? תגובה ל - 6 17/05/2008 00:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו באמת מחפשים מקום לשים את הראש לגבי האדיסון קיבלתי עליו SOLD OUT אז באסה לי לגבי הוולקוט מישהו היה ואם אני וחברי רק מחפשים מקום לשים בו את הראש האם הפנסלבניה בסדר כי מהלינקים שראיתי פה שמעתי על פשפשים ובלגן (עדיין עדיף על מלון קרטר ששם המילה "סקביאס" עלתה לא אחת ולא מאתיים פעם) אז מה אתם אומרים כי יש המון ביקורות חצויות כמו שאומרים על הפנסלבניה (חלק אומרים טוב חלק אומרים רע)

[עודכן ב:17 מאי 2008 00:48:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? תגובה ל - 7 17/05/2008 01:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 1146 הודעות עד כה

למלון אדיסון למצא מקום - זה סיפור מההפטרה -גם לעוד חודשים.
אני אוהבת את המלון, אך לאחרונה לא מצליחה למצא מקום לתאריכים שאני נוסעת. הם עובדים עם סוכני נסיעות וקבוצות. דרך סוכנות נסיעות יש יותר סיכוי למצא שם מקום. אבל גם, לא תמיד.

פנסילוניה - לא אוהבת אותו - אבל אם אתה מוצא מקום לתאריכים שלך, במחיר סביר, תלך על זה. תתכונן לשירות לא אכפתי, תחזוקה לא משהו, אבל לא להשוות אותו ולא את אדיסון כמובן, לקרטר.
המיקום שלו מעולה.

אתה צריך לשים את הראש במלון ואת עצמך. וגם לקום בבוקר ולטייל.
תהיה במקום נורמלי. אחרת - אתה הורס את הטיול.
אל תזלזל במקום הלינה - המקום צריך להיות DECENT. וכמובן, באזור טוב.

[עודכן ב:17 מאי 2008 01:03:]

"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? תגובה ל - 8 17/05/2008 01:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז הפנסלבניה הוא מספיק DECENT לצרכים שלנו ? לשים את הראש בלילה ולא לדאוג שחלילה יגנבו לנו את הדברים (פעם שעברה ישנתי אצל מכר של חבר הפעם זה בלתי אפשרי כי אנו שניים) אז מה את\אתם אומרים על הפנסלבניה האם הוא מתאים לצרכים שלנו? ומה עם הוולקוט מישהו היה שם?
תודה על העזרה. Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? תגובה ל - 9 17/05/2008 01:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

על גניבת דברים - בכלל לא חשבתי בכיוון. זה אולי בהוסטלים, או מלונות לא הגונים במיוחד. אבל זה יכול לקרות. כסף, אל תשאירו בחדר..

פנסילוניה יש מלא ישראלים וקבוצות תירים. הוא לא מתוחזק, אבל "עובר". גם לו יש חדרים משופצים. אפשר לנסות לבקש בקבלה.

וולקוט- הוא לא רחוק ממנו, לא מכירה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? תגובה ל - 10 17/05/2008 01:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מממממממ או קייי אז מה שאת אומרת זה לקחת את הסיכון עם הפנסלבניה ולנסות בכל מקרה להשיג את החדרים המשופצים?

[עודכן ב:17 מאי 2008 01:40:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? תגובה ל - 11 17/05/2008 02:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

אני לא אומרת לקחת סיכונים. מה לעשות זאת ההחלטה שלך. ולא הייתי קוראת לה סיכון.
אני אומרת, שהמלון הזה הוא אופציה.מלון קרטר זה לקחת סיכון. פה, זה מלון גדול ופופולרי. חדר טוב , יכול לעשות ההבדל.

בהצלחה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. icon7.gif  מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? תגובה ל - 12 17/05/2008 03:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
או קיי תודה לך אנו נלך לפנסלבניה תודה לך ןלכןךפ על העזרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? תגובה ל - 8 17/05/2008 13:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  pusht לא מחובר pusht  משתמש מתחיל 34 הודעות עד כה
שלום לך
הבן שלי וחברה שלו חזרו השבוע מניו יורק ושהו במלון פנסלבניה במרכזץ הם התלהבו מהמיקום וטענו שהמלון בסדר גמור. לא פשפישים ולא באטיח!
זה לא מלון מפואר אך ממוקם מעולה ונקי.
תהנו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. מישהו היה במלון פנסלבניה או וולקוט בניו יורק???? תגובה ל - 13 17/05/2008 14:13 לתגובה קודמת
תודה רבה לכולם על העזרה והעצות. Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיסה מניו יורק לוגאס
להודעה הבאה:רוצה לפרגן

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות