כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. למוני סוזי ושאר המומחים 16/05/2008 16:43 לתגובה הבאה
  einavkal לא מחובר einavkal  משתמש מתחיל 25 הודעות עד כה
לפי עצתה של סוזי פתחתי שרשור חדש

לאחר כחודש+ של קריאה בפורום ובםפרים והתחשבות באילוצים שונים גובש המסלול ...אשמח להערות והארות ובמיוחד האם חלוקת הימים הגיונית

אנחנו 2+3(17,15,11) אוהבים גם טיולים בטבע וגם ערים חשבתי על המסלול הבא:
7\28 נחיתה בשעות הצהריים בjfk נסיעה למשפחה בניו גרסי
7\29-31 ניו יורק
8\1 נסיעה לאולבני ומערת הנטיפים האו לינה באזור או התקדמות לכוון ההרים הלבנים ולינה בדרך??(איפה)
8\2-3 הגעה לnorth conway טיול בהרים הלבנים,עליה להר וושינגטון,flum gorge ,דרך קנקמגוס,מפלי סבאדיי ועד וודסטוק או north
woodstock
8\4 הנהר הנעלם,ורמונט- בקור במפעלים(בן אנד גריס וכדומה)ברלינגטון
8\5 ausable chasm נסיעה לאורך האידרינוק(יש סיכוי לנפנף למישהו?)ועד
watertown
8\6 נסיעה לאגמי האצבעות-איתקה מפל טאוגאנוק ווטקינס גלן קורנינג
8\7 נסיעה למפלי הניאגרה צד אמריקאי ומעבר לקנדי
8\8 בלוי במפלים ואטרקציות לילדים זיקוקים בערב
8\9 -11 טורונטו
8\12 נסיעה לletchworth park וממנו להרשיי (אם יש הצעה אחרת או דרך אחרת אשמח לשמוע)
8\13 לנקסטר(איימיש)ונסיעה לוושינגטון
8\14-15 וושינגטון
8\16 חזרה לניו גרסי דרך בולטימור(אקווריום)
8\17-19ניו יורק
8\20 טיסה חזרה

מחכה לתגובה תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. למוני סוזי ושאר המומחים תגובה ל - 1 16/05/2008 19:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6110 הודעות עד כה
עינב שלום
האמת שכבר השבתי למייל שלך אבל טעיתי ולא שיניתי לכתובת המייל שרשמת.
אז אנסה גם אני לרשום את מה שחשבתי לנכון להציע מיד כשקראתי את החלוקה שרשמת בשירשור הקודם:-
מאחר והיציאה למסלול תהיה מניו יורק ולא מניו ג'רסי גם אני חושב שהכיוון שלכם ביום הראשון לא צריך להיות כזה שימשוך קודם בנטיה מערבה ולאחר מכן ימשוך חזק מזרחה,והדבר היחידי שתחסירו בכך היא
המערה(עינב אם חשוב לך לבקר במערה בכל זאת, אז אל תתיחסי להצעה שאני ארשום ליום הראשון)
הייתי עולה מניו יורק למערב קונטיקט קודם לנקודת הישוב Danbury
1:30 שעות משם צפונה על ה-7 לצד ה-Hausatonic River Valley דרך
Kent Falls State Park שנמצא קצת צפונה על ה-7 אחרי הישוב Kent
ועד לעיירת הקצה Canaan עד לכאן 1:30 ש' נוספות.בהמשך סעו הלאה צפונה לאורך גבעות הברקשיירס מערב מסצ'וסטס,והייתי בסופו של יום חוצה את הגבול לוורמונט מבקר ולן בבנינגטון.עוד זמן הגה של יותר משעה וחצי.גם אם הזמן הגה נראה גדול מבחינת קמ' ממש לא בשמיים.

2/8 ממשיך ועולה תוך ביקורים בעיירות כמו ארלינגטון ומנצ'סטר בכבישים 7 ו-7A עובר בהרים הירוקים עם ה-11 מזרחה עד לכביש 100 עליו עולה צפונה עד כביש 4 ואיתו מזרחה דרך הישובים וודסטוק וקווישי עדיין וורמונט,עובר לצד של ניו המפשייר שם Lebanon עד כאן
2:45 ומכאן ל-Plymouth שעל ה-93 וממנה עם כביש 113 (שהומלץ בנוסף אלי ע"י גולשים נוספים) מזרחה ועם ה-16 צפונה לבילוי ולינה כפולה בנורת' קונווי.שוב גם אם זמן הגה סביבות ה-5 שעות אלא הם כבישים פנימיים פסטורליים 300 קמ לא יותר.
3/8 סיבוב הרים לבנים על רוב האטרקציות שרשמת וחזרה ללינה בנורת' קונווי,בגלל שיותר מעניין לדעתי לשהות שם בערבים. ביום הזה קמ נוחים והפסקות אטרקציות.

אני חוזר עד כאן הצעתי ל-1 ול-2 לאוגוסט ,בסופי שבוע גם רוב המלונות מעדיפים להסכים למינימום 2 לילות בנורת' קונווי.

אם את לא מוותרת על המערה לכו על התוכנית המקורית שלך ,השתדלו לצאת כמה שיותר מוקדם מניו יורק שכן עם עומס אתם גם יכולים להגיע למערה בקצת יותר מ-4:00 שעות והיה רצוי שגם לאחר הביקור במערה תנסו למשוך ללינה בבנינגטון.
4/8 לדעתי בסדר

5/8 כפי שהעירה סוזי גם אני לא בעד לנסוע לרוחב האדירונדאק אם 1000 האיים לא בתוכנית ,אלא מערבה על ה-3 עד Tupper Lake וממנה על ה-30
וה-28 דרומה ודרום מערב ללינה אם אפשר בכיוון איזור עיירות כביש 90

6/8 הגעה לאצבעות תעשו את איתקה ווטקינס גלן ותלונו בקורנינג,כך שתוכלו בבקרו של ---------
ה-7/8 לעשות את מוזיאון הזכוכית ולנסוע למפלים כפי שרשמת

8/8 כפי שרשמת

טורונטו כפי שרשמת אבל אפשר שב-11/8 תקדמו אותכם אחה"צ לארה"ב עד כמה שתוכלו.

12/8 אפשר להכנס עם הרכב ללצ'וורט פארק לנסוע לכיוון קורנינג לעבור אותה על כביש 15 דרומה ולנסות להגיע ללינה לעיירה Llewisburg
ישנה המלצה בפורום למלון שם בו היה עם זוגתו ושלושת ילדיו.
8\13 הרשי היימיש ונסיעה לוואשינגטון

8\14-15 וושינגטון
8\16 חזרה לניו גרסי דרך בולטימור(אקווריום)
8\17-19ניו יורק
8\20 טיסה חזרה
להזכירך זו הבעת דיעה בלבד.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. למוני סוזי ושאר המומחים תגובה ל - 2 16/05/2008 19:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קודם כל תודה

אנחנו מטיילים בניו יורק אבל ישנים בניו גרסי holmdel -האם תוכל להדריך אותי איך לצאת משם לכוון המומלץ?

האם ביום הבא נספיק גם לבקר במפעלים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. למוני סוזי ושאר המומחים תגובה ל - 3 17/05/2008 08:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6110 הודעות עד כה
עכשו כשאת אומרת שהיציאה בבוקר מניו ג'רסי,התמונה שונה .

אין לי נסיון אישי אבל שמעתי שישנם לחצי תנועה באיזור גשר וואשינגטון ולכן ובהנחה שאתם לנים אצל קרובים או משפחה בניו ג'רסי?
או בכלל מרכז מידע ניו יורקי בזמן ביקורכם בעיר,שיוכלו לדווח לכם על מצב הכניסה לעיר דרך גשר וואשינגטון שהוא גם מס 95 שאם הולכים על ההצעה שלי תהיו חייבים להשתמש בו.

לכן אולי כדאי עדיין לחשוב אולי בכל זאת תבחרו את האופציה המקורית שלך לגבי היום הראשון, הוה אומר ללא הצורך להכנס לעיר,אל מערת הנטיפים וכך הלאה. לשיקולכם!

כשאת אומרת - ביום הבא נספיק גם לבקר במפעלים?

לאיזה יום או תארך במסלול שלכם את מתכוונת?
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. למוני סוזי ושאר המומחים תגובה ל - 4 17/05/2008 20:34 לתגובה קודמת
מוני ,טעיתי בקשר למפעלים ההגעה לוורמונט ב2.8 בלבלה אותי

קיבלתי בשמחה את התיקונים לאחר למידה לעומק של הדרכים ושמוש במפות בגוגל אוכל לשאול שאלות ספצפיות

תודה על העזרה עד כה -וגם לסוזי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כרטיס כניסה לפארקים הלאומיים בארהב
להודעה הבאה:גראנד קניון - בקשה

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף