|
|
|
|
| 5. וחבל שסגרו לנו את היציע המזרחי השבת.... תגובה ל - 4 |
17/05/2008 00:01   |
| |
איתן ב. |
113 הודעות עד כה |
|
|
ארז שלום
זה לא כ"כ נורא,ועל טעויות משלמים.
אל תדאג,רוחינו לא נופלת כ"כ מהר אנו הרי אלופים...
בכל אופן,שתהיה לך ולמשפחתך שבת שלום.
|
|
|
|
|
| 7. לא סתם אלופים, דאבליסטים. תגובה ל - 6 |
17/05/2008 08:50   |
| |
maya65 |
86 הודעות עד כה |
|
|
בוקר טוב אני צריכה להבין מה הקשר תאילנד לאנשים ש"רצים אחרי כדורגל" משחק משעמם עד היום לא הבנתי אנשים רצים מרחקים כדי לבעוט בדור ממש חכם.
|
|
|
|
| 8. ארז ומאיה לא סתם אלופים, דאבליסטים. תגובה ל - 7 |
17/05/2008 11:29   |
| |
איתן ב. |
113 הודעות עד כה |
|
|
|
קודם כל ארז,אם אתה אוהד קבוצת כדורגל,מישהו או משהו,לא חייבים להוציא זאת החוצה ליד מי שלא נראה לנו שיאהב את זה.זה דרכו של העולם.כמאמר השיר"העולם במה ואנו שחקנים".אצלינו במחוז זה בסדר,להיפך רבים האוהדים את בית"ר י-ם,גם בחלונות הגבוהים במחוז..
אצלכם אולי עוד נאמנים ל"פנקס האדום",זה סימן שאתם צריכים להוציא הרבם אנשים לפנסיה....לרענן את השורות.
לגבי מלמיליאן,הפעם אני מעביר זאת בשקט,כי היה צליל של זילזול"בגללו אנו תקועים עם בית"ר י-ם".אורי זה הגביע הראשון של י-ם
ואורי זה מיתולוגיה ירושלמית ובית"רית.הצעה חברית,אל תדבר כך בי-ם ובטח שלא בשוק מחנה-יהודה,כי אז גם לי יהיה קשה לעזור לך לצאת בשלום מירושלים.
לגבייך מאיה,יש התנהלות רבה בעולם סביב כדורגל ולא סתם,ואם היהודים,שהם העם הכי חכם בעולם החליט להכניס ראשו לכך,יש לזה סיבה.
ראי ליגות שלמות בכדורגל הישראלי והספונסרים שלהם(גאידמק-בית"ר י-ם,ג'קי לוי-אשדוד,יעקב שחר-חיפה וכו').אני יכול לאמר לך שזה לא רק הכדורל עצמו,שזה אחלה משחק,אלא שזה קרש קפיצה בחברה הישראלית.
אלי אוחנה היום פרשן כדורגל בטלויזיה,כמו-כן אייל ברקוביץ',גאידמק רוצה לרוץ לראשות עיריית י-ם,וכו'...
אז את רואה מה משתלב בכדורגל,פרט למשחק עצמו.
יש על זה פרק שלם בחוג לסוציולוגיה באוניברסיטה הישראלית בקורס של "דפוסי חברה בישראל".ברצינות גמורה!
אני מקווה שסייעתי לך להבין קצת את "הכדורגל"ותתענייני,אולי תתחרי בגאיידמק על ראשות העיר ירושלים....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20. רוזן, איתן ב ! תגובה ל - 19 |
18/05/2008 21:10   |
|
|
רוזן.תבוא פעם בשבת לירושלים ,נערוך לך טיול מהסרטים לעיר העתיקה.מה אתה אומר איתן ב.?
המייל שלי
|
|
|
|
|
|
23. חברים יקרים... תגובה ל - 22 |
18/05/2008 22:31   |
| |
איתן ב. |
113 הודעות עד כה |
|
|
איתן שי אין לי בעייה כלל לסיור נוסף בעירינו ירושלים.
כמובן,כולל אישה וילדים,למי שיחפוץ בכך(הרוזן).
איתן ש.,אולי תציע גם ליוסי ר.,הוא טוען שמשעמם בפורום,אז נוליך אותו קצת ברגל...שלא ישעמם לו.
|
|
|
|
| 24. יאללה קדימה. אבל אני אוהד הפועל ירושלים תגובה ל - 23 |
18/05/2008 22:36   |
| |
יוסי.ר |
1475 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26. רוצים טיול? בבקשה !! לא לדחוף, לאט לאט.. תגובה ל - 23 |
18/05/2008 22:49   |
|
רוזן,יוסי.ר איתן ב.וכל מי שיחפוץ להצטרף.
ביום שבת הקרוב ניפגש בשער יפו. בשעה 10.נטייל בעיר העתיקה ונהיה במקומות יפים. נסיים את הטיול בשער שכם.
בואו על טפיכם ילדיכם ונשותיכם !
נא השאירו ניידים במייל שלי
[עודכן ב:18 מאי 2008 22:52:]
|
|
|
|
|
| 28. היות ו...... תגובה ל - 27 |
20/05/2008 04:16   |
|
|
נתבקשתי על ידי הרוזן מקוסמוי לדחות את הטיול אז באמת נדחה אותו.
כאשר נקבע מועד חדש,אכניס הודעה חדשה!
כולם מוזמנים!!!
|
|
|
|
| 29. היות ו...... תגובה ל - 28 |
20/05/2008 07:43  |
| |
maya65 |
86 הודעות עד כה |
|
|
חבל כבר נעלתי נעלי ספורט ולמדתי את הדרך ירושלים, אתם ממש לא הוגנים.
|
|
|
|