כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לאופיר וכל מי שמכיר את לאס וגאס - שתי שאלות 13/05/2008 17:25 לתגובה הבאה
  avivos7 לא מחובר avivos7  משתמש בינוני 62 הודעות עד כה
אנחנו זוג ומגיעים ללאס וגאס בתחילת אוקטובר. לא אוהבים להמר ולא אוהבים רכבות הרים, ומגיעים בעיקר בשביל החוויה התרבותית. יש לנו התלבטויות ולכן שאלותי:

1. מאחר ואני לא מעוניינת להוציא יותר ממאה דולר ללילה על לינה, יש בעצם שתי אפשרויות: ללכת על מוטל (סביבות ה-40 דולר, פשוט ומציע מיטה ולא יותר), או ללכת על מלון לא מאוד מפואר (סביבות ה-80 דולר כמו הילטון או באלי'ז, מציע מיטה וגם נניח בריכה ומופע). האם יש למלונות עדיפות ברורה על מוטלים, בהנחה וקזינו לא מעניין אותנו? האם עבור הכרטיס לבריכה או למופע באמת שווה לשלם כפול בשביל חוויה של מלון?

2. מהם הדברים שלא הייתם עוזבים את לאס וגאס בלי לעשות אותם? מה, למשל, הייתם עושים ביומיים בוגאס (שוב, לא כולל קזינו ורכבות הרים למיניהן)?

המון תודה מראש לכל העוזרים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לאופיר וכל מי שמכיר את לאס וגאס - שתי שאלות תגובה ל - 1 13/05/2008 17:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mrraz לא מחובר mrraz  משתמש בינוני 69 הודעות עד כה
מופע המזרקות של בלאג'יו בלילה.
מרכז הקניות של סיזרס פאלאס.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לאופיר וכל מי שמכיר את לאס וגאס - שתי שאלות תגובה ל - 2 13/05/2008 17:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  zivush31694 לא מחובר zivush31694  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
אני הייתי עושה את הhoover dam זה סכר ענק ומקום יפייפה
יש בו סיור ופעילויות נחמדות
נ.ב בסרט ספיידר מן אז ספיידר מן הציל שם איזשהוא ילד..
לא משנה יש את פורום בסיזר פאלאס שזה קניון מרשים למדי
יש את מופע המזרקות בבלאגיו
יש את רחוב freemot שהוא מאין טיילת כזו שמוכרים בה דברים (תכשיטים ומזכרות) יש את הטיסה מעל הגרנד קניון, יש את venethia
(נראה לי שכותבים ככה) שיש שם שייט גונדולות וממש המקום נראה כמו ונציה (אירוח כפרי מסעדות של ונציה) ויש עוד מלאא מלא מלאאא!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לאופיר וכל מי שמכיר את לאס וגאס - שתי שאלות תגובה ל - 1 13/05/2008 17:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 1651 הודעות עד כה
ממתינה לתשובה של אופיר יחד איתך,שוברת את הראש עם לס ואגס,מצד אחד רובם אומרים:חייבים להיות במלונות הגדולים
זה כבר לא מדובר על עלות,כי יש מבצעים מאוד טובים,אבל עד עכשיו,לא ברור לי,למה אחרי שהסתובבתי בכל המלונות הגדולים,במשך כל היום,אני לא יכולה לחזור למקום שקט ונעים,עם בריכה קטנה ונעימה,בלי ללכת קילומטרים לכל דבר
בפעם אחרונה אופיר סיפר שהוא היה בהילטון,בכלל לא בסטריפ,נו אז מה?
מה שאני הזמנתי הוא מרכזי,אבל בדיוק היום דיברנו על לשנות או לא,כי הפוך מכל מקום אחר בואגס,לפחות לתאריך שלי המחירים רק יורדים,ההחלטה,נכון לעכשיו,נשארת עם משהזמנתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לאופיר וכל מי שמכיר את לאס וגאס - שתי שאלות תגובה ל - 4 13/05/2008 18:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ilanwei ilanwei לא מחובר ilanwei  משתמש פעיל 389 הודעות עד כה
הי שושי, zivush31694, mrraz avivos7

אני מזדהה מאוד עם ההתלבטויות לגבי וגאס, יש שפע של מידע לגבי האטרקציות ומקומות הבילוי בוגאס, אבל המלונות זו כבר בעיה אחרת.

לפני זמן מה פתחתי שירשור- התלבטות לגבי מלונות פריז או ניו יורק, בעלי מעדיף שנחכה למבצעים טובים יותר, בטיול הקודם שלנו ישנו בסוויטה מדהימה בWYNN, אבל כאורחים- לא מימנו את המלון, בכל מקרה, הגענו יום לפני המועד שהיינו צריכים ולכן היינו זקוקים ללילה נוסף בוגאס- בדרך כ100 ק"מ בערך לפני וגאס, שמענו את רדיו וגאס (ממש כמו רדיו אילת... Smile ) שהכריז על מבצעי מלונות, מה אני אגיד לכם, מ ד ה י ם!!! מחירים ברצפה- באמצע יולי, קיבלנו לילה + ארוחת ערב בופה ב45$ , אמנם לא מלון יוקרה אבל אחד מהגדולים ובעיני הוא היה נוח והאוכל היה טעים מאוד.

לחזןר על זה? להזמין מראש? העיכוב בהזמנה שלנו נובע מהידיעה שוגאס היא עיר המלונות והחדרים, אני חושבת שמישהו כתב לי בעבר שלא כדאי להמתין כי לעיתים יש קרב (איגרוף?)מפורסם בוגאס ואז אין חדרים והמחירים גבוהים, ובכל זאת...

ומצד שלישי או רביעי כבר... אנחנו לא מתכוונים לשהות הרבה במלון
אך מההתנסות בWYNN אני יודעת שזו חוויה בלתי רגילה ללון במלון פאר,

אז Confused Confused Confused

החלטנו לדחות את ההחלטה, נדמה שבוגאס אף פעם לא מאוחר ואולי יהיו מבצעים טובים יותר לאוגוסט.

מקווה שלא התבלבלתם Smile

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לאופיר וכל מי שמכיר את לאס וגאס - שתי שאלות תגובה ל - 5 13/05/2008 18:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  deddi לא מחובר deddi  משתמש פעיל 184 הודעות עד כה
שהיתי בהמון מלונות בווגאס וכדאי ללון במלון פאר זה משהו אחר
אני השגתי עסקה מצויינת האמצע השבוע במונטה קרלו ב 60 דולר לחדר
אם התקציב דל יותר ניתן להשיג חדר בדאון טאון במלון פאר במחיר זול מאשר בסטריפ (אבל כדאי רכב)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. לאופיר וכל מי שמכיר את לאס וגאס - שתי שאלות תגובה ל - 4 13/05/2008 19:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 997 הודעות עד כה
avivos ושושי
אמנם לא אופיר אבל..
אנחנו ישנו במוטל על הסטריפ היה סביר אבל בדיעבד הייתי משקיע עוד 20-30 דולר למלון כי בוגאס זה חלק מהחויה.גם אנחנו לא באנו להמר ותרומתנו לנושא היתה 1$ במכונות.
עיקר מה שיש לעשות זה להיות בבתי המלון עם האטרקציות,הצגה טובה,אוטלט טוב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. לאופיר וכל מי שמכיר את לאס וגאס - שתי שאלות תגובה ל - 6 13/05/2008 19:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ilanwei ilanwei לא מחובר ilanwei  משתמש פעיל 389 הודעות עד כה
לdeddi
מתי השגת את הדיל? ואיפה? הזמנת מראש?
תודה
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מישהו קרא לי? תגובה ל - 1 13/05/2008 20:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1697 הודעות עד כה
אז ככה - בפעם האחרונה בווגאס ישנתי בהילטון וזה היה לא רע בכלל. למרות שהוא לא על הסטריפ הוא ליד המונורייל וזה פתרון מספיק טוב. מלון קזינו גדול הוא לא ממש חובה אבל הוא חלק מהחוויה.

מה לא להחמיץ? הנה דברים שאני דולה מהזכרון:
המזרקות של הבלאג'יו
גני הפרחים בתוך הבלאג'יו
הנמרים הלבנים במיראג' (כדאי לבוא בזמן שמאכילים אותם)
שדרות הקניות - בונציה (עם הגונדולות), בסיזרז, בפלאנט הוליווד וכמעט בכל מלון. זה יותר טיול של חלונות ראווה - לקניות אמיתיות יש את האאוטלטים.
ארוחה כלשהי בפאריז - אכלנו שם ארוחת בוקר במחיר מופקע (משהו כמו 50 דולר לזוג) אבל האווירה שם שווה את זה אחרי הכל.
רכבת ההרים בניו יורק-ניו יורק.
מופע כלשהו - בפעם האחרונה ראיתי את LA REVE במלון WYNN ואני ממליץ בחום על המופע הזה. גם כל מופעי Cirque Du Soleil מומלצים בחום. יש גם את Stomp, Lord Of the Dance, ועוד כמה וכמה.
תערוכת BODIES.
לתפוס איזה חתונה ב"שידור חי" - המקום אולי הכי טוב לזה הוא ונציה.
גם אם לא מהמרים, לעצור לאיזה שעה ליד שולחן כלשהו ורק לראות את המחזה האנושי החינמי. דרך אגב, ה"חוק" בווגאס הוא שהשתיה חינם לכל מי שמהמר - גם במכונות של 5 סנט. רק תזכרו לתת טיפ למלצרית אם תרצו לקבל שירות בסיבוב הבא.
לאכול טוב - בלאס ווגאס יש אוסף של מסעדות מדהימות לכל מחיר. אני אשמח להמליץ לפי טעם ותקציב.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מישהו קרא לי? תגובה ל - 9 13/05/2008 21:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mrraz לא מחובר mrraz  משתמש בינוני 69 הודעות עד כה
לראות את המאמנים משחקים בכדור עם האריה ב-MGM
לראות הופעות חיות בחינם בקזינו בשעות אחה"צ/ערב
לראות זוג מתחתן ואלוויס שר ומנגן להם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. לאופיר וכל מי שמכיר את לאס וגאס - שתי שאלות תגובה ל - 1 13/05/2008 22:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 651 הודעות עד כה

הייתי בוחרת לשהות רק בסטריפ - זאת חוויה!! בוחרת חדר שפונה לבלאג'יו, או לאטרקציה אחרת, שווה שווה.

מבלה בCaesars Palace - הולכת למסעדה Spago ב-Forum Shops - אחרי הופעה בקולוסיאום. זה מה שאני הייתי עושה.

הקולוסיאום - מדהים - והופעה שם - חויה בלתי נשכחת.

או הולכת גם - לאחת ההופעות עוצרות הנשימה של "קרקס השמש".

וזה בנוסף לכל סיורי המלונות.

[עודכן ב:13 מאי 2008 22:27:]

"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. לאופיר וכל מי שמכיר את לאס וגאס - שתי שאלות תגובה ל - 1 13/05/2008 22:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 515 הודעות עד כה
אנחנו החלטנו כן להיות במלון על הסטריפ. לאס וגאס היא עוד עיר. כדי לחוות אותה צריך לדעתי לעשות את זה כמו שצריך. ולהיות במלון על הסטריפ, עם כל מה שיש בו, זו חוויה יחודית למקום.

באתר של ההנחות (SMARTER VEGAS) יש מבצעים ואפשר למצוא מלון טוב בסטריפ באמצע השבוע ב-70-80 דולר ללילה. אני חושבת שלאוקטובר עוד אין מספיק הנחות וכדאי לחכות.
מוכרחה לציין, שבלילה הראשון שאנחנו מגיעים, לקחנו מוטל 6 ליד שדה התעופה, והוא עולה 46. בבאלי'ס אפשר לקבל באותו לילה חדר באגף הדרומי ב-50. אבל כאן השיקול היה נוחיות הגישה והיציאה כי זה רק ללילה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. risrt05 תגובה ל - 12 13/05/2008 23:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איך קוראים לך?,כי זה מצחיק לפנות אליך בכל האותיות האלה
לא מבינה,את ישנה ליד הנמל ובבוקר עוברת מלון?,וכל זה על הפרש של
4$
את יודעת שהנמל תעופה בואגס זה ממש קרוב?
למה לעבור?
אפשר בקלות לעשות ביטולים,בעיניי כדי להיות כל הלילות באותו מלון,כי זה 15 דקות מהסטריפ,ככה קראתי בכל מקום
אם הית אומרת שאת הולכת למלון מאוד יקר,אז אולי רק ללילה לא שווה,אבל על דולרים ספורים,למה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. risrt05 תגובה ל - 13 13/05/2008 23:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 515 הודעות עד כה
אני ריקי (ואל תשכחי שאני מחכה לדווחים שלך כשאת חוזרת - יש לנו כמה מוטלים משותפים)

אנחנו מגיעים ממונטריאל (הבת שלי גרה שם) ביום שני בחצות ובבוקר יוצאים לטיול וחוזרים ל-4 לילות בסוף השבוע (יש לנו שם חתונה משפחתית ביום ראשון). לכן אני לא רוצה בלילה הבודד הזה להסתבך עם מלון גדול אלא רוצה מוטל קרוב לשדה שמחנים את הרכב ליד החדר . במלונות הגדולים אפשר לחכות שעה רק לצ'ק אין ועוד חצי שעה עד שמגיעים לחדר.

ריקי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. risrt05 תגובה ל - 14 13/05/2008 23:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הנה עוד סיבה טובה בגללה לא רוצה מלון גדול
אספר,בטח שאספר לך כשנחזור
תהנו מהבת ומטיול
ואני שחשבתי שהבן שלי נסע לגור רחוק
הוא באילת Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. לא ציפיתי לתשובות כה מהירות! תגובה ל - 15 13/05/2008 23:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה רבה לכל המגיבים!

ולאופיר - לגבי מסעדות: הטעם - לא פירות ים, לא שרימפסים או חזיר משום סוג ובטח שלא קוויאר. אנחנו יותר בכיוון של אוכל ביתי אך משובח, כמו איטלקי או סיני למשל, או לחלופין בכיוון של בשר איכותי.

התקציב: ממוצע... כל הטיול מתבסס על לינה במוטלים פשוטים ואכילה במסעדות פשוטות. אם יש משהו יוצא מגדר הרגיל אפשר לשלם יותר בשבילו. מה אתה אומר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. חוב קטן משבוע שעבר - מסעדות מומלצות בווגאס תגובה ל - 16 17/05/2008 13:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1697 הודעות עד כה
את רוב המסעדות ניתן למצוא גם מחוץ לווגאס ...

הארוחות הכי עשירות הן בבאפטים - אני הכי ממליץ על פאריז אבל כמעט כולם מצויינים.

לגבי בשרים איכותיים - Palm בסיזרז פאלאס(יקר), Outback (רשת - זול יחסית) בתוך קזינו רויאל - ממול המיראג'.

ספורט באר - ESPNZONE בניו יורק ניו יורק - המקום לאכול ולשתות אם יש איזה משחק חשוב (יש להם אוכל לא רע בכלל).

Cheesecake Factory - רשת המסעדות שאני הכי אוהב בארה"ב. בווגאס יש להם מסעדה בסיזרז פאלאס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. אופיר, אפשר לבקש עוד המלצות למסעדות בוגאס? תגובה ל - 17 17/05/2008 17:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תמי מסיאטל לא מחובר תמי מסיאטל  משתמש פעיל 1195 הודעות עד כה
לא רשתות - הכל יש גם בסיאטל (צ'יז קייק פקטורי אכן מסעדה אהובה גם פה)
לא בופה
ולא משהו שמתמחה רק בבשר כדי שגם הצמחונים שבינינו (אני) יוכלו להנות.
תודה!

טיולים ותמונות בבלוג שלי http://blog.tapuz.co.il/diana1/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. אופיר, אפשר לבקש עוד המלצות למסעדות בוגאס? תגובה ל - 18 17/05/2008 19:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3817 הודעות עד כה
תמי
ארה"ב בנויה על רשתות.
משום מה כולנו נמשכים לרשתות האלה ולבופטים.
ואני לא מתכוון לרשתות המזון המהיר והג'אנק פוד, אלא על רשתות איכותיות יותר.

לא מצליח כרגע להיזכר איפה אכלנו בלאס ווגאס, אני רק זוכר שאכלנו טוב, ולא במק דונלדס.

בכל מקרה
בשירשור המצורף תמצאי המלצות למסעדות שלרובן גם סניפים בלאס ווגאס.

http://forum.lametayel.com/forum_rview/th-995906/rid-36576

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. רשימה חלקית של מה שאנו עשינו תגובה ל - 16 17/05/2008 20:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הקמחים לא מחובר הקמחים  משתמש פעיל 652 הודעות עד כה
M.G.M– לראות את האריות הלבנים.

במיראז`– לראות בערב את הר הגעש המתפרץ וביום את כלוב הנמרים ואת הדולפינים.

בסיזר פאלאס– לטייל בפורום הבנוי כרחוב רומאי.צבע השמיים המשתנה מזריחה לשקיעה כל מספר דקות. בכיכר המרכזית יש הופעה על ממלכת אטלנטיס (משעה 11:00 כל שעה עגולה- פסלים הנעים ומדברים בשילוב אפקטים של אש ומים). התפאורה הכללית של המלון מהממת.

בסירקוס סירקוס– להכנס לקומת הילדים, שם ניתן להעביר מספר שעות. בכל חצי שעה יש מופע קצר (10- 15 דקות), ובין מופע למופע מבזבזים כסף (ונהנים) במתקנים השונים.

באקסקליבר– להסתובב במלון הבנוי כארמון מימי הביניים.

בבלאגיו– לראות את מופע המזרקות בלילה.

באי המטמון– לראות את התפאורה המרשימה. על המופע ויתרנו עקב הקור והצפיפות (המופע נערך בערב בשעות: 18:00, 20:00, 22:00 והקהל עומד בחוץ על המדרכה וצופה חינם).

בונציה– לטייל ברחוב הונציאני (קומה שנייה) ולהשתאות מהעיצוב ומהתעלה עם הגונדולות (לא זו שבחוץ, אלא הפנימית). במקום גם מוזיאון מאדם טוסו.

בפריס– לעלות על מגדל אייפל לתצפית על העיר.

בטרופיקנה– לראות מופע אקרובטיקה (חינם).

היו עוד מלונות ומקומות, אך קשה לתאר את כולם. הכי יפים בעינינו מלון ונציה ומלון סיזר פאלאס.

בקרו בבלוג שלי - לטייל בעולם http://blog.tapuz.co.il/oshrak
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. תודה על הלינק דודו. נשמר לטובת ביקור תגובה ל - 19 17/05/2008 22:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תמי מסיאטל לא מחובר תמי מסיאטל  משתמש פעיל 1195 הודעות עד כה
בניו יורק (בטח יגיע עוד ביקור באיזשהו שלב)
עדיין מחפשת עוד המלצות ללאס וגאס למסעדות מיוחדות שיש שם... מסעדות של שפים או סתם מסעדות מקומיות טובות ששווה לנצל ביקור ללא הילדים ולאכול בהן בכיף.

טיולים ותמונות בבלוג שלי http://blog.tapuz.co.il/diana1/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. תודה רבה! תגובה ל - 20 25/05/2008 13:22 לתגובה קודמת
תודה רבה לכל המשיבים. בהחלט נתתם לי הרבה על מה לחשוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת: blueman group ניו יורק - כמה שאלות
להודעה הבאה:שיחות לארץ

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף