כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מתחילה טיול בנובמבר 17/05/2008 13:49 לתגובה הבאה
  עמית ו לא מחובר עמית ו  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
ועל כן מס' שאלות...
1. אני נוסעת בחודש נוב' לכ- 3-6 חודשים. האם זה נכון שבדיוק תקופה זו היא התקופה בה לא ניתן לטייל כלל בפרו-בוליביה? אם כך, לא להגיע לשם, אלא לטייל רק בדרום ובברזיל?

2. מתי כדאי לקנות את הכרטיס?

3. במידה ואחליט להגיע לקרנבל בברזיל, איפה בתוך המדינה הכי כדאי לשהות בזמן הקרנבל, בהתחשב בעובדה שאנחנו שתי בחורות שמטיילות לבד ולא בא לנו להסתכן יותר מדי בגניבות, אלימות וכו'...?

מניחה שעוד יהיו לי הרבה שאלות, וממש שמחתי לראות שיש לאן להפנות אותן, אבל זה בינתיים מה שעולה לי...

בתודה מראש Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מתחילה טיול בנובמבר תגובה ל - 1 17/05/2008 16:32 לתגובה קודמת
  kravchyk לא מחובר kravchyk  משתמש בינוני 53 הודעות עד כה
השאלה מהו בגדול המסלול שחשבת עליו.
נובמבר זו תקופה מצוינת להתחיל בצ'ילה / ארגנטינה, להעביר שם כחודשיים, לעשות עוד חודש בבוליביה, משם לנסוע לברזיל ממנה לפרו, ומשם לסיים באקוודור.
בפרו ובבוליביה עדיף יותר לטייל בין אפריל לספטמבר (חודש לפני חודש אחרי גם בסדר) אבל בכל מקרה, זה לא בלתי אפשרי לטייל בהן גם בנובמבר דצמבר וינואר. קצת יותר גשום ובוצי, וחלק מהטרקים חסומים בגלל שלגים, אבל בהחלט ניתן לטייל.
אם את קונה כרטיס פתוח לשנה, את הכרטיס תיקני מוקדם ככל שאת יכולה - המחירים רק הולכים ומטפסים בגלל עליית הדלק.
בעניין הקרנבל - לטעמי, מי שרוצה להרגיש קרנבל אמיתי של ברזיל יחווה אותו בריו או בסלבדור. אבל אם אתן לא אוהבות הרבה אנשים ודוחק, פשוט אפשר לתפוס איזה עיר או עיירת חוף, ולהתמקם שם לשבועיים. קחו בחשבון מחירים אסטרונומייים בתקופהשל הקרנבל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תכנון מסלול
להודעה הבאה:עזרה בקשר לפרו?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף