כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. גאנסו במקום סצ'ואן 17/05/2008 13:01 לתגובה הבאה
noga26  משתמש לא מוכר
שלום לכולם,
מאחר ואני נוסעת עוד שבוע לסין ולא אוכל לנסוע לסצ'ואן, אני חושבת להלחיף אותה בגאנסו. מישהו היה/יודע פרטים? לא מצאתי בטיפים כמעט כלום.
אשמח ממש להכל - מסלול, לינה, טיפים.
אני רוצה להיות שם כמה ימים, ומשם לטוס ליונאן.
המון תודה!!
נגה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. גאנסו במקום סצ'ואן תגובה ל - 1 17/05/2008 14:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  y y y לא מחובר y y y  משתמש פעיל 1573 הודעות עד כה
שלום נגה!
למה דווקא גאנסו? בגלל האיזורים הטיבטיים? כי לנסוע "לכמה ימים" לגאנסו (מביג'ין, אני מניח) ואח"כ משם ליונאן זאת חתיכת דרך. הייתי מציע כמה דברים-
1. האם באמת אפשר לטייל באיזורים הטיבטיים של גאנסו? לפי מה שראיתי בטלויזיה שיאחה היתה סגורה לאחרונה בגלל התפרעויות הטיבטים.
2. נכון שהיתה רעידת אדמה בסיצ'ואן, אבל סיצ'ואן היא מקום גדול מאוד, ולפי מה שהבנתי צ'נגדו למשל כמעט ולא נפגעה. אם את רוצה להמשיך מצ'נגדו מערבה לכיוון ליטאנג והבק-דור, את רק מתרחקת מאיזור הרעש. סתם הצעה- למצוא איזה מייל של איזה מלון בצ'נגדו (סתם מלון, משהו יקר ואיכותי שגם יענו וגם באנגלית) ולשלוח להם מייל לשאול על המצב בעיר, הם בטח יודעים יותר מאיתנו.
3. במקום כל אלו מציע את מחוז גויג'או- גם גובל ביונאן, גם יפה מאוד לטיול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הייתי בגווילין ויאנגשו בעבר... תגובה ל - 2 17/05/2008 15:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
noga26  משתמש לא מוכר
יש עוד הרבה מקומות לראות במחוז? במקום סצ'ואן?
לסצ'ואן אמרו לי לא להתקרב בשום אופן..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הייתי בגווילין ויאנגשו בעבר... תגובה ל - 3 17/05/2008 19:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
בכל מקרה סצ'ואן נמצאת בדיוק בין גאנסו ליונאן, אם תסעי לשם תאלצי לחתוך את סצ'ואן...

סין הרבה יותר גדולה ומגוונת ממה שכתוב בלונלי. בכל מחוז יש מה לראות במשך חודשים. השאלה היא עד כמה את הרפתקנית.
בכולופן - תעיפי מבט בCHINABACKPACKER.COM
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. הייתי בגווילין ויאנגשו בעבר... תגובה ל - 3 17/05/2008 20:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
"אמרו לי" זה מישהו שנמצא כרגע בסיצ'ואן? ואם כן, באיזה חלק מסיצ'ואן? כי להערכתי (שמתבססת על הגיון בריא ולא יותר) מצ'נגדו מערבה, לקנדינג, ליטאנג ולבק דור בטח שלא צריכה להיות בעיה.
ונחזור לשאלה הבסיסית- מה רצית בדיוק לראות בסיצ'ואן? אם הכוונה היתה לאיזורים הטיבטים אז אפילו ביונאן עצמה יש כמה איזורים טיבטים לא רעים בכלל. לכל מקום יש תחליף (או יותר נכון- מקומות יפים באותה מידה). אגב, כמה ימים זה "כמה ימים"?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אני נוסעת לחודש תגובה ל - 5 17/05/2008 20:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
noga26  משתמש לא מוכר
הבנתי שתכל'ס ביונאן עצמה יש המון מה לראות, אולי אתמקד בה. אני אהיה 3 ימים בבייג'ין ויומיים לקינוח בסוף בהונג קונג (משם אני חוזרת לארץ). אז נראה לי שאת שלושת השבועות וקצת שנשארו אולי ארכז ביונאן ואזור גווילין. סצ'ואן שנמצאת באמצע זה לא נורא כי אני מתכננת לטוס מעליה ולא לנסוע בתוכה.
אמרו לי זה ממישהו שגר בסין.. גם הוא יכול רק לשער.אבל בעיקר בגלל ההרס של הדרכים ושל מקומות נידחים שפשוט עוד לא יודעים עליהם, ובכלל להתקרב לאזור מוכה אסון לא נראה לי...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אני נוסעת לחודש תגובה ל - 6 18/05/2008 14:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
dudu213 dudu213 לא מחובר dudu213  משתמש מתחיל 30 הודעות עד כה
שלום נוגה,
אנחנו בדיוק עברנו את אותה סיטואציה כמוך.. תיכננו לסיצ'ואן ל5 ליוני והחלטנו להמיר את זה בשבועיים ביונאן.
כנראה על פי המסלול הבא: קונמינג, ליג'יאנג, דאלי.
לפי מה שראיתי סין כל כך גדולה שאפשר למצוא אלטרנטיבות לכל מקום ובהחלט לא מומלץ ואין הכרח להתקרב לסיצ'ואן בתקופה הזו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אני נוסעת לחודש תגובה ל - 6 18/05/2008 16:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום נועה!!

כמה הודעות מתחת בעמוד הזה יש דיון תחת הכותרת "בין גוילין לקונמינג" על מסלול נהדר דרך האיזור הכפרי של מחוז גויג'או שלדעתי מאוד שווה לחשוב בכיוונו (גם אם היית פעם בגוילין, בכלל לא דומה). אם יש שלושה וחצי שבועות בהחלט אפשר לעבור כשבוע וחצי-שבועיים במסלול הזה ועוד כשבוע וחצי שבועיים ביונאן, כך שתוכלי לטעום קצת מהכל (וגם לעבור במקום שתיירים בד"כ לא עוברים בו).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. תודה!! עזרתם מאוד תגובה ל - 8 18/05/2008 21:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
noga26  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אין מצב שיונאן נפגעה איכשהו...? תגובה ל - 7 18/05/2008 21:47 לתגובה קודמת
noga26  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תאילנד/ איים - הבנתי נכון?
להודעה הבאה:בהוטן? מי יודע?

שאלות נפוצות - סין