| 1. כרטיסים לפארקים באורלנדו- לתור מהירFAST PAS |
18/05/2008 12:05  |
|
|
הבנתי שאפשר לקנות כרטיסים לפארקים באורלנדו במלון עצמו אז החלטתי שכך יהיה כדי שאני לא אהיה מוגבלת מבחינת ההחלטה שלי לאיזה פארק ללכת, מתי איפה ואיך!!!
קודם כל האם זה נכון? והאם זה מומלץ?
שנית האם במלון יש גם מכירת כרטיסים לתור המהיר?
מה ההבבדל במחירים בין קנייה מראש לקנייה בבית מלון?
|
|
|
|
|
|
| 4. קודם כל תבדקי מה המחירים באתר הרשמי בדיסני תגובה ל - 1 |
19/05/2008 11:07   |
| |
stamir |
228 הודעות עד כה |
|
|
ומהם סוגי הכרטיסים.
חשוב מאוד ללמוד מהם סוגי הכרטיסים כי ההפרשים יכולים להיות עצומים. מול הקופה ההחלטה פעמים רבות נעשית בחופזה ואז קונים כרטיס לא מתאים או כרטיס יקר.
למשל ככלל לדיסני עם הכרטיס את יכולה ללכת לכל אחת מארבעת הממלכות, אבל אם את רוצה ללכת באותו יום ליותר ממלכה אחת צריך להוסיף 45$.
האם כדאי? תלוי בך.
אם בספק רב תלכי ליותר ממלכה אחת באותו יום אזי לא כדאי.
יש עניין של שילוב עם פארקים של מים (לא כלולים בארבע הממלכות). כדאי רק אם תלכו ללפחות שניים.
יש את עניין של משך הזמן. לא כל יום עולה אותו הדבר. היום הראשון עולה המון כסף, תוספת מ 6 ימים לשבעה עולה שני דולר.
בקיצור, עצם ההבנה של איזה כרטיס את צריכה מצריכה עבודת מחקר לא קטנה.
רק אחרי שהבנת מה בדיוק את צריכה את ניגשת לשלב השוואת המחירים, אחרת כל סוכן ימכור לו מה שהוא רוצה למכור ולא מה שטוב לך לקנות.
יש המון סוכני כרטיסים בהנחה, הם גם ישמחו לבוא למקום בו את מתאכסנת לתת לך את הכרטיס ביד. רק כדי להדגים, אני מצרף לינק לסוכן כזה, אני בפירוש לא נותן המלצה חיובית או שלילית עליו, אבל המחירים שבדקתי זולים יותר מהמחירים בקופות.
הם גם ישמחו למכור לך כרטיסים לפארקים שאינם של דיסני, אפשר לקבוע איתם פגישה כבר מהארץ.
כרטיסי Fast Pass הם חינמיים, את מוציאה אותם ממכונות הנמצאות בפארק
|
|
|
|
|
| 6. סוכן כרטיסים לפארקים תגובה לSTAMIR תגובה ל - 4 |
19/05/2008 12:13   |
|
|
חן חן לך על המענה אבל אני מה זה מבולבלת כי בהתחלה היה אמור מישהו מהאזור באורלנדו (חבר טוב)לקנות לנו כרטיסים לפארקים ואח"כ אמרו לי שלא כדאי כי אז זה מגביל אותנו במקום שאם ימצא חן בעינינו פארק מסוים שרכשנו או שנתעייף ונרצה לוותר אז כביכול נישאר עם כרטיסים ביד וחוץ מזה נאמר לנו שיש במלונות עמדות מכירה והמחירים אותו דבר כך שלא צריך לקנות מראש ועכשיו את/ה אומר/ת לי שזה לא נכון?! האם את/ה בטוח/ה?!
חוץ מזה נכנסתי ללינק ששלחת של סוכן כרטיסים ואין לי מושג מאיפה להתחיל. לאיזה פארקים מדובר ולכמה ימים. נורא מבלבל. אם תוכל/ י לעזור לי אני אודה לך מאוד.
|
|
|
|
| 7. אם את מבולבלת סימן שאת בדרך הנכונה תגובה ל - 6 |
19/05/2008 14:31   |
| |
stamir |
228 הודעות עד כה |
|
|
|
כמאמר גיא זוהר, מבולבלים? גם אנחנו....
תזכרי שאני לא דובר של דיסני, המידע שאני נותן הוא מהנסיון וההבנה שלי, אבל תמיד טוב לבדוק אחרי.
אוקי, אז נסיון לפתור את הפלונטר:
באורלנדו יש עוד אתרים מאוד אטרקטיביים שאינם דיסני כמו אולפני יוניברסל או SEA WORLD, שהם גם לא פחות "שווים" מדיסני.
באתר שנתתי לך כדוגמה מוכרים כרטיסים להכל, גם לריחוף בוקר בכדור פורח הכולל ארוחת בוקר ושמפניה.
לצורך הפשטות אני אניח שאת מדברת על הממלכות של דיסני.
לדיסני יש 4 ממלכות, שני פארקים של מים ועוד נספחים.
כשאת קונה כרטיסים את צריכה להחליט כמה ימים את רוצה בכלל להקדיש לממלכות של דיסני.
העקרון הוא מחיר הולך ויורד. אם אני זוכר נכון מחיר ליום אחד יכול להיות 70-80$, אבל אם קונים כרטיס לכמה ימים ההפרש בין כרטיס לשבעה ימים וכרטיס ל 8 ימים הוא רק 2 דולר (לכן באתר האינטרנט הזה מפרסמים שהם נותנים בסיטואציות מסויימות יום חינם - ההטבה היא בסך הכל שני דולר).
הכרטיס הוא לכל ארבעת הממלכות. את קמה בבוקר, מחליטה לאיזה ממלכה בא לך ללכת והולכת לשם.
כשקונים את הכרטיס הוא לא לתאריך מסויים (אולי התוקף איננו אינסופי, אבל לא נראה לי שרלוונטי להסבר כאן).
מתי מתחיל לרוץ שעון התוקף? אחרי הכניסה הראשונה. אחרי שנכנסת בפעם הראשונה יש לך 14 יום להשתמש עד הגמר.
זאת אומרת שאם קנית כרטיס לשבעה ימים ואת שלושה שבועות באורלנדו אז החל מהיום הראשון שנכנסת לממלכה הראשונה את יכולה להכנס עוד 6 פעמים (ימים) במשך 14 הימים העוקבים, לאיזו ממלכה שבא לך.
זהו הכרטיס הבסיסי. מקנה זכות כניסה למספר הימים שבחרת, כל יום לממלכה אחרת (או לאותה ממלכה, אם בוחרים כך).
מה ניתן להוסיף לכרטיס?
1. בתוספת כסף אפשר לבטל את תפוגת הכרטיס. בדרך כלל לא רלוונטי לתיירים מרחוק כי ממילא הם לא נשארים יותר מ 14 יום באורלנדו.
2. Hopper. אם קונים את האופציה הזו (אני חושב שעולה 45$, תבדקי) ניתן לבקר בממלכות שונות באותו היום. נניח גם באפקוט וגם במג'יק.
כדאי? כל אחד והתכנון שלו. ראיתי כאלה שלאחר סגירת אפקוט עברו למג'יק כדי לראות את הזיקוקים.
3. פארקים של מים. לדיסני יש שניים כאלה (אבל הם לגמרי לא היחידים). ניתן להוסיף לכרטיס זכות כניסה לשני פארקים כאלה.
תחליטו אם מתאים לכם.
אז אחרי שהחלטתם את הבאים:
1. לכמה ימים אתם צריכים את הכרטיס.
2. האם צריך כרטיס ללא פג תוקף (רוב הסיכויים שלא).
3. האם אתם רוצים HOPPER (מעבר באותו יום בין הפארקים)
4. האם אתם רוצים פארקים של מים.
תכנסו לאתר של דיסני ותעשו הזמנה וירטואלית של כרטיס (דרך אגב, אפשר להשלים אותה והם ישלחו את הכרטיסים אליך לארץ).
זה יהיה מחיר הבסיס שלכם, ממנו עורכים את כל ההשוואות.
עכשיו רק אחרי שאתם יודעים בדיוק מה אתם צריכים וכמה זה עולה אצל דיסני בקופה תעשו שוק.
אתם יכולים לבדוק אם חברים ישיגו זול יותר, סוכן הנסיעות, סוכני אינטרנט (ההוא שנתתי לך הוא רק דוגמא, יש מלא), או אפילו סוכנים מקומיים (וגם כאלה יש המון).
אבל את השוק עושים רק אחרי שמבינים מה רוצים, כי לנוכח עושר הנתונים קל להתבלבל, במיוחד אם מי שמולך רוצה לבלבל אותך ולמכור לך מה שיותר.
באופן כללי, וזה רק אני, אם ההנחה איננה מאוד משמעותית הייתי מעדיף לקנות בקופה של דיסני.
כי דברים מתבטלים ומשתנים. לא שאני מאחל לך אבל אם פתאום יש טורנדו ופארק המים כבר לא רלוונטי? טיסה מתבטלת או נדחית? יש לך מושג איזה דרך חתחתים תצטרכי לעבור כדי לראות איזשהו פיצוי מהביטוח? (אם בכלל מקרים כאלו מכוסים).
|
|
|
|
| 8. אם את מבולבלת סימן שאת בדרך הנכונה תגובה ל - 7 |
20/05/2008 12:38   |
|
|
וואו איזה תשובה.
תודה רבה סידרת לי קצת את הראש.
מקווה שיהיה בסדר.
|
|
|
|
| 9. לכל השותפים לשרשור זה תגובה ל - 8 |
20/05/2008 13:34  |
| |
ש ר י |
204 הודעות עד כה |
|
|
מצטרפת, זה רלוונטי גם עבורנו. לטוטר אנחנו נטייל עם בן 13 ובחרנו ללכת לפארקים שנראה לנו יותר מעניינים לגיל זה (וגם לגילאים שלכם)ולא דוקא להצמד לאתרים של דיסני: בדיסני- מג'יק קינדם ואפקוט סנטר. פארקים אחרים - יוניברסל סטודיו, עולם הים ופארק המים Aquatica (חדש שהומלץ כאן ע"י סיגלית).
עכשיו ל"מומחים" שכבר עזרו לי: אנו מתכוונים לרכוש את הכרטיסים במשרדי AAA מיד כשנגיע לאורלנדו (גם כדי למנוע סיכון של רכישה מוקדמת באינטרנט במקרה שלא יצא לפועל). האם ידוע לכם עד כמה יותר זול שם מעבר לרכישה של כרטיס משותף ל-2 אתרים?
כמו תמיד, תודה מראש על המידע, שרי
[עודכן ב:20 מאי 2008 13:35:]
"העולם מלא מאורות וסודות נפלאים ונוראים,
והיד הקטנה שלנו עומדת בפני העיניים ומעכבת מלראותם" הבעש"ט
|
|
|
|