| 1. דרא"מ בסביבות אוקטובר |
20/05/2008 12:47  |
| |
סבתוק |
8 הודעות עד כה |
|
|
היי כולם,
אני וחברה שלי רוצות לנסוע לדרום אמריקה בסביבות אוקטובר- נובמבר למשך 4 חודשים.
אחרי הקרנבל בברזיל אנחנו רוצות לטוס לניו יורק לשבוע ואז לחזור לארץ....
באיזה מסלול טיול כדאי לנו לבחור ? היינו רוצות להספיק את צ'ילה, ארגנטינה, פרו, בוליביה, ממ... מה עוד?
אנחנו אפילו לא סגורות על איזה מדינות אנחנו רוצות לראות...
בקיצור- כל הצעה תתקבל בברכה 
אני בטוחה שנעשה טרקים אבל לא כל הזמן.. למי יש הצעה?!
|
|
|
|
| 2. סגירת קצוות תגובה ל - 1 |
20/05/2008 19:44  |
| |
yotami_casazoola |
374 הודעות עד כה |
|
|
|
הלו בנות
מכיוון שאתן לא סגורות על עצמיכן, אני מציע לכן דבר ראשון ללכת לספרייה ולעיין בספרי הדרכה, מגזינים ואפילו ספרי קריאה (לתאבון).
חפשו גם תכניות טלויזיה הקשורות למדינות דרום אמריקה, ואפילו טלנובלות (בשביל השפה כמובן). הציצו במפות ובתמונות, לכו להרצאות וחפשו מידע נוסף בפורומים ובגוגל וכיוב'.
ככל שתאספו מידע רב יותר, ממקורות מגוונים יותר, כך יהיה לכן קל יותר לתכנן את הטיול שלכן, ולבצע בו שינויים בעת הצורך או הרצון.
בקשר לשלד המסלול:
בארבעה חדשים שמתחילים באוקטובר-נובמבר אני מציע לכן להשאיר את בוליביה ופרו לטיול הבא (שיקול של זמן ומזג אוויר), או להוסיף לטיול שלכן עוד שלושה חדשים לפחות, ולהגיע לשם בסוף מרץ.
מציע לכן לנחות בבואנוס איירס או בסנטיאגו דה צ'ילה, משם להדרים לפטגוניה הנפלאה, ואחר כך להצפין ולקנח בברזיל עם הקרנבל.
ממליץ לכן לקרא בין השאר את הספר "טרקים וטרמפים בפטגוניה" (ניתן להשיג גם ב"למטייל"), שיעזור לכן בכל שלבי ההבנה והתכנון של הטיול וכן במהלך הטיול עצמו. הספר ייתן לכן את הידע והכלים לתכנון טיול שיתאים במיוחד בשבילכן !
אם יהיו לכן שאלות נוספות כתבו לי ואשמח לעזור.
להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס
|
|
|
|