כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול לדרום אמריקה בסוף אוקטובר 21/05/2008 19:29 לתגובה הבאה
  hilala1234 לא מחובר hilala1234  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
אז ככה האמת שיש לי דיי הרבה שאלות אני יינסה לתמצת קצת:)
אני נוסעת עם חברה לדרום אמריקה בסוף אוקטובר חשבנו לנחות בבאנוס איירס האם זה כדאי מבחינת מזג אויר?

שאלה נוספת מאוד חשובה מתי כדאי להזמין כרטיס טיסה? ואיפה כדאי להזמין אותו? (כמה כסף בממוצע כרטיס בתקופה הזו אמור לעלות?)

בנוסף מתי כדאי להתחיל עם כל עיניין החיסונים??

תודה רבה...Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול לדרום אמריקה בסוף אוקטובר תגובה ל - 1 21/05/2008 22:42 לתגובה קודמת
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 374 הודעות עד כה
שלום הלה
בואנוס איירס היא יעד מוצלח לנחיתה, גם מפני שאתן מגיעות באביב, וגם מפני שהעיר מציעה "נחיתה רכה" יחסית לערים אחרות ביבשת.
כרטיס טיסה כדאי לכן להזמין כמה שיותר מהר. כבר עכשיו אני בספק אם יש מקומות...
בדקו במספר סוכנויות בארץ והזמינו כרטיס בתנאים המתאימים ביותר עבורכן ממה שיציעו לכן.
בענייני חיסונים אני באופן אישי הייתי מתחיל מיד לאחר קניית כרטיס הטיסה, אך הנושא פתוח לשיקולכן. בכל מקרה לא כדאי לחכות עם חיסונים לפחות מתקופה של חדש לפני הטיסה.
מכיוון שציינת שיש לך המון שאלות, אני מציע לך לקפוץ לספרייה הקרובה ולעיין בספרי מטיילים והדרכה, בספרי מסע ובמגזינים כדוגמת "מסע אחר". נסי לתפוס תכניות טלויזייה הנוגעות למדינות דרום אמריקה בערוצים כגון "נשיונאל ג'יאוגראפיק" ודומיו.
הסתכלי במפות ובתמונות ונסי להתאפס מעט על יעדי הטיול שלך.
הקשיבי להרצאות ולחברים שטיילו, והקפידי לבודד את העובדות מן הדעות האישיות בסיפורים.
שוטטי להנאתך בפורומים מפורומים שונים, וחפשי מידע על פי שמות בגוגל ושאר מנועים.
ככל שתאספי מידע רב יותר, ממקורות מגוונים יותר, יהיה לך קל ופשוט ומעניין יותר לתכנן את הטיול שלך, וחשוב מכך, תוכלי לתכנן לך טיול שיתאים במיוחד לצרכייך ורצונותייך שלך !
בנוסף למקורות הנ"ל, ממליץ לך לקרא את הספר "טרקים וטרמפים בפטגוניה" (ניתן להשיג גם ב"למטייל"), שיעזור לך בהבנה ובתכנון של הטיול, ובמהלך הטיול עצמו. הספר ייתן לך את הידע והכלים לתכנון טיול שיתאים במיוחד בשבילך !
אם יהיו לך שאלות נוספות כתבי לי ואשמח לעזור !
להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כרטי טיסה...
להודעה הבאה:מקיטו לקוסקו

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף