כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon2.gif  טיול כוכב - זקוקה לעזרה דחופה 20/05/2008 02:09 לתגובה הבאה
  zoeez לא מחובר zoeez  משתמש בינוני 99 הודעות עד כה
אני קצת בלחץ...
שוב הוטלה עלי המשימה האהובה של תכנון הטיול המשפחתי. מקור הלחץ הוא העדר החלטה על יעד כשהנסיעה מתוכננת לעוד שבועיים.
בקיצור, אתאר את אופי הטיול שאני מחפשת ואשמח לכל המלצה.
אז ככה,
אנחנו שש בנות המשפחה, הצעירה בת 30, המבוגרת בת 87, השאר באמצע.
מחפשות טיול כוכב, עם רכב שכור.
אוהבות נופים, עיירות ולא מעט שווקים, חנויות וקניות.
עד כה טיילנו יחד באגמי איטליה, חלקים משוויץ, היער השחור + שטרסבורג וקולמר, אוסטריה.
חשבתי על שתי אפשרויות:
א. גרמניה - איזור הריין + מוזל + גיחות לבלגיה והולנד.
ב. צרפת - איזור האלפים הצרפתים, אולי בשילוב עם פרובנס.

אשמח לשמוע האם היעדים הללו אטרקטיבים והאם מתאימים למה שאנחנו מחפשות. בנוסף אשמח לשמוע המלצות אחרות שיענו לצרכינו.

המון תודה,
זואי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול כוכב - זקוקה לעזרה דחופה תגובה ל - 1 20/05/2008 11:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  משה א לא מחובר משה א  משתמש פעיל 153 הודעות עד כה
אני חושב שהאלפים הצרפתיים יהיו בחירה מצוינת לפי מה שתיארת. למען האמת, יש כאן משתתפת בפורום תחת השם alpes שהיא בעלת צימר באזור הנדון ותוכל לספק המון מידע רלוונטי לטיול בדיוק כמו שאת מחפשת. תעשו חיפוש לפי השם הזה. אני חושש שפרובנס כבר חמה מדי לטיול מוצלח בעוד שבועיים, אבל האלפים הצרפתיים זה מספיק גדול ומספיק מגוון ולטעמי גם יותר יפה מפרובנס, ככה שאם תבחרו בזה, אני בטוח שתיהנו.
טיול נעים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול כוכב - זקוקה לעזרה דחופה תגובה ל - 2 21/05/2008 12:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוחיק 12 לא מחובר רוחיק 12  משתמש מתחיל 46 הודעות עד כה
הכי מתאים לך זה לנסוע לדורדון.
הפרובנס לא מאפשר טיולי כוכב . עליך לנוע ממקום למקום בגלל גודלו ואופיו של החבל.
הדורדון- קטן מרוכז נוח מסביר פנים ויפה- לראות ולמות...
הכי נכון לכם לנסוע לדורדון תירצי טיפים - תבקשי - תקבלי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיול כוכב - זקוקה לעזרה דחופה תגובה ל - 1 21/05/2008 15:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
alpes alpes לא מחובר alpes  משתמש פעיל 395 הודעות עד כה
תודה למשה א. אכן גם אני סבורה שאזור האלפים הצרפתיים יש בו בדיוק מה שתארת. בעוד שבועיים לא אוכל לארח אתכם, אך אוכל לעזור בעיצה. נתחיל מהמסלולים, אותם אני מצרפת. אם יש לכם שבועיים תוכלו לעשות עוד כוכב באיזור הרביירה. השאלה היא גם לאן הטיסה. אדלאלי לאיזור זה- ג'נבה.

בעלת צימר על שפת אגם באלפים הצרפתיים www.vuelac.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. טיול כוכב - זקוקה לעזרה דחופה תגובה ל - 1 21/05/2008 21:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אמה אמה לא מחובר אמה  משתמש פעיל 559 הודעות עד כה
ערב טוב זואי,
אכן לא הרבה זמן,אבל עדיין אפשרי לתכנן טיול מעניין. המקומות שהוצעו לך באמת יפים. אבל אם כבר טיילתם ביער שחור, שוויץ, איטליה וכו..,אולי כדאי לחשוב על משהו קצת שונה. הייתי מציעה לך טיול בבולגריה. ארץ יפה, נופים בהרים שמזכירים את יער השחור, אנשים נחמדים.אפשר לשלב נופש וטיול. חשוב מאוד- עדיין זולה. מרכזי קניות כמו באירופה אך במחירים של בולגריה. תוצרת מקומית זולה.יש מספיק חומר באתר ב1001 טיפים וסיפורי גולשים. בשבועיים אפשר לעשות טיול מפוצל, חלק במרכז בולגריה או בהרים וחלק השני לחופי ים השחור.מצרפת לך כמה אתרים אפילו רק להחסתכלות. כשהחברים הציאו לנו בולגריה אני הרמתי גבה, אבל נהניתי מאוד מ 10 ימים. ומקווה לחזור לנופש בסנדנסקי-בתוך היער או לדובריץ-לחופי הים(אבל בהחלט לא וורנה )
המשך תכנון נעים וטיול מקסים.
אמה
http://www.bg-tours.co.il אתר של אירן,מקסימה ,בעלת ידע רב(בולגריה במקור) עוזרת בתכנון גם אם לא רוכשים דרכה את כל החבילה.אנו רכשנו דרכה טיסה+ לילה ראשון ואחרון בסופיה, את היתר שכרנו לבד לאחר המלצת המסלול שלה+ קריאה בכתובים

http://www.lametayel.com/archive/categories.asp?postid=120&a mp;dest_id=53&dest_type=2 יומן לבולגריה האחרת-טיול שלנו

http://www.lametayel.com/1001tips/default.asp?var_name=city& amp;var_id=1303&cat= 1001 טיפים לבולגריה

http://www.bulgariatravel.org/eng/index.php אתר בולגרי באנגלית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. טיול כוכב - זקוקה לעזרה דחופה תגובה ל - 1 22/05/2008 01:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה לכולכם,
בסופו של דבר נותרנו עם אפשרות גרמניה כיוון שתאריכי הטיסות הפנויות לג'נבה לא התאימו לנו.
התאכזבתי מעט, אך הפתרון יהיה טיול לאלפים הצרפתים עם בן זוגי. שאלתי בנוגע לטיול שאחרי היא האם כדאי לטייל באלפים הצרפתים באוגוסט - תהיתי לגבי יופיו של האזור מבחינת מושלגותו וכן לגבי צפיפות התיירים בתקופה זו.
שוב תודה,
זואי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. טיול כוכב - זקוקה לעזרה דחופה תגובה ל - 6 22/05/2008 09:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
alpes alpes לא מחובר alpes  משתמש פעיל 395 הודעות עד כה
האלפים מאוד יפים גם באוגוסט. הכל פורח, כרי דשא ירוקים ומעל הפסגות המושלגות של קרחוני העד. מספר רכסים מכוסה שלג עד- ה "בלדון", "וואנואז" על קרחוניו, וכמובן רכס המון-בלאן. השלג אינו בגובה נגיש, ברובו, אלא מגיעים אליו ברכבל. אך סתם מראה הרכס המושלג ברע, מוסיף להנאה.
אוגסט כללית הוא חודש קצת פחות חם מיולי, כך שמאוד נעים לטייל. העיירות מקושטות בפרחים בשיא הפריחה, האגמים מזמינים לטבילה, והכל מאוד מאוד יפה, שוקק תיירים אך לא עמוס כמו באזורי החוף. לינות- כדאי להזמין מראש.
7.1 סביב האגם (2).jpg
7.1 סביב האגם (2).jpg(גודל:40.27KB)

בעלת צימר על שפת אגם באלפים הצרפתיים www.vuelac.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. טיול כוכב - זקוקה לעזרה דחופה תגובה ל - 7 22/05/2008 10:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה על האינפורמציה, נשמע אטרקטיבי מאוד, כשנחזור מהטיול הנוכחי נתחיל להתארגן ואשמח להיות איתך בקשר לגבי הלינה.
תודה,
זואי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. טיול כוכב - זקוקה לעזרה דחופה תגובה ל - 8 24/05/2008 14:09 לתגובה קודמת
  rati לא מחובר rati  משתמש פעיל 239 הודעות עד כה
שלום, חזרנו אתמול מטיול שהתחיל ב-3 ימים באלפים הצרפתיים ועוד 7 ימים בפרובנס. האלפים הצרפתים יפייפיים והצימר של alpes צופה על אגם בורג'ה היפייפה. בכלל היה לנו מאוד נעים אצל הזוג. הייתה ממש אווירה ביתית. מומלץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מחפשים דחוף מידע על לינהמחוץ לברצלונה לכוון סרגוסה
להודעה הבאה:האם מישהו טס עם air italia (לא alitalia)?

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר