כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. המלצה לאאוטלט 27/05/2008 01:57 לתגובה הבאה
  ליאור לביא לא מחובר ליאור לביא  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
נמצא בארה"ב באוגוסט. אדקיש יום אחד לאאוטלט למען "שלום בית".

מחפש את האאוט לט הטוב ביותר.

אהיה בנ.י., סאן פרנסיסקו ( שמעתי שיש בקירבתה אאוטלט מצויין בשם גילמור), וגאס, ואורלנדו. מחכה להמלצות על האאוטלט האולטימטיבי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. המלצה לאאוטלט תגובה ל - 1 27/05/2008 08:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוי לא מחובר רוי  משתמש פעיל 805 הודעות עד כה
בגדול,תוך כדי נסיעה אתה רואה את מרכזי הקניות הגדולים בצד הדרך.לעשות יום שלם של קניות זה באמת סיוט מעייף לכן עדיף לדעתי לפצל ולעצור מדי פעם לשעה שעתיים.האאוטלט המדובר ליד ס.פ נקרא גילרוי והוא אכן ענק ומומלץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. המלצה לאאוטלט תגובה ל - 2 27/05/2008 12:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עזרלה עזרלה לא מחובר עזרלה  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
הי זו כניסתי הראשונה לפורום
לדעתי האאוטלט שהכי נהנתי ממנו ואגב החזיר לי כסף לאחר שלושה חודשים שהייתי באר"הב הוא ג'סי פני אאוטלט GPA
חבל"ז

עזרלה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. המלצה לאאוטלט תגובה ל - 1 27/05/2008 13:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שמוליק לא מחובר שמוליק  משתמש בינוני 142 הודעות עד כה
ליאור שלום,
אני חשבתי כמוך, כך עשיתי וזה עבד מצויין.
במקום לעצור כל פעם ולקנות ולבזבז הרבה זמן וכוחות לטעמי, הכנסתי לתוכנית יום קניות בגילרוי. יומיים לפני כן, אשתי נכנסה לאתר האינטרנט של האאוטלט ובנתה תוכנית לאילו חנויות הולכים ובאיזה סדר ("תוכנית עבודה"...). התוצאה היתה - חסכון בזמן, חסכון עצום בעלויות וגם חסכון בכוח. חלק מהקניות עשינו בשעות אחה"צ המאוחרות ואת החלק השני למחרת בבוקר כשהכל שקט ורגוע וישנו בחניון קראוונים במרחק 3 מייל דרומית לגילרוי.
באופן נדיר ביותר אפילו אני נהניתי מהקניות...
אגב מבחינת שילוב במסלול שילבתי אותו במסלול של כביש מספר 1. אחרי הביקור במונטריי יצאנו מכביש 1 ועברנו לכביש 101. סה"כ כשעה נסיעה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. המלצה לאאוטלט תגובה ל - 4 27/05/2008 20:31 לתגובה קודמת
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 879 הודעות עד כה
אם כל הכבוד לגילרוי את רוב הקניות עשיתי דווקא בוגאס. בכל מקרה מדובר באותה רשת של אאוטלטים. יש את גילרוי בין סן פרנסיסקו למונטריי, יש בדרך לוגאס בברסטאו ויש גם בוגאס. במנהטן אין אבל יש בניו ג'רזי. בכל מקרה אני מצרפת קישור לאתר עם קישורים לכל האוטלטים בארה"ב. תבחר ותהנה.....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ציורי קיר ב"פ
להודעה הבאה:הטבעת והדפסת הכסף האמריקאי - פילדלפיה וושינגטון

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף