| 1. עיצה מהמנוסים בבקשה |
26/05/2008 23:34  |
| |
lyaro |
2 הודעות עד כה |
|
|
הי חברים ,
לראשונה אטוס ביולי ואוגוסט לסידני בקצרה :
הדרך הזולה ביותר לדאוג למספיק מזומנים ? להיסחב מהארץ עלי פוחדת מגניבות , גם המחאות עד שמוחזרים לוקח זמן , העברה לח-ן שם ? או פשוט 2 כרטיסי אשראי אולי לגיבוי ולגהץ...יש לי מסטר אולי גם אמריקן אק'?
עוצרת יומיים בחזרה בהונג קונג - בחיים לא הייתי - המלצה ללינה סבירה ולאן ללכת ?
האכסניות בסידני או כל מקום אחר לחיפוש שותפים בינ"ל להמשך שיטוט?
ים תודות .
lilachi
|
|
|
|
|
| 3. עיצה מהמנוסים בבקשה תגובה ל - 2 |
27/05/2008 14:05  |
| |
קיווי עסיסי |
144 הודעות עד כה |
|
|
|
בנוגע לכרטיסי האשראי, אני חולק על noway.
אלא אם יש לך אשראי עצום במסטרכארד, אני ממליץ לך לקחת את שניהם. בכל מקרה, לא לקחת רק את האמריקן אקספרס כי בהרבה מקומות לא מקבלים אותו ולי קרה גם פעם או פעמיים במהלך הטיול שהגעתי לתקרת האשראי כי קניתי דברים מראש (כמו למשל אטרקציות שסוגרים על כמה בפעם אחת, טיסות וכו'), והעובדה שהיו לי שניים עזרה מאוד. לכן, גם אם את מתכננת להוציא בממוצע 2000 דולר נניח לחודש, תחשבי על זה שגם אם התקרה שלך היא 3000 דולר ויותר ייתכן ותגיעי אליה.
לגבי חיפוש שותפים, באמת רוב הישראלים שנקלים בהם בבונדאי ובבית חב"ד הם חבר'ה שעובדים שם. בכל מקרה שווה לבדוק בלוח מודעות ולשים מודעה בעצמך.
לגבי לא ישראלים, תוכלי גם לחפש דרך לוחות מודעות באכסניות השונות, ואם לא תמצאי בסידני (כי הרבה נשארים) תוכלי למצוא באוטובוסי המטיילים ובתחנות הבאות שלך (אם תעשי את החוף המזרחי, אז כולם עושים פחות או יותר את אותו מסלול בהבדל אחד, מהדרום לצפון או מהצפון לדרום).
|
|
|
|