כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עיצה מהמנוסים בבקשה 26/05/2008 23:34 לתגובה הבאה
  lyaro לא מחובר lyaro  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה

הי חברים ,
לראשונה אטוס ביולי ואוגוסט לסידני בקצרה :
הדרך הזולה ביותר לדאוג למספיק מזומנים ? להיסחב מהארץ עלי פוחדת מגניבות , גם המחאות עד שמוחזרים לוקח זמן , העברה לח-ן שם ? או פשוט 2 כרטיסי אשראי אולי לגיבוי ולגהץ...יש לי מסטר אולי גם אמריקן אק'?
עוצרת יומיים בחזרה בהונג קונג - בחיים לא הייתי - המלצה ללינה סבירה ולאן ללכת ?
האכסניות בסידני או כל מקום אחר לחיפוש שותפים בינ"ל להמשך שיטוט?
ים תודות .

lilachi
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עיצה מהמנוסים בבקשה תגובה ל - 1 27/05/2008 08:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  noway לא מחובר noway  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
לגבי מזומנים - מאוד קל ונוח להוציא כסף בכספומטים בכרטיסי אשראי. לא צריך להגזים, כרטיס אחד (בינלאומי כמובן) מספיק בהחלט. אם את מודאגת לגבי הימים הראשונים (למרות שאין ממש סיבה), את יכולה להחליף בארץ סכום קטן ולנחות עם כמה דולרים. לדעתי אין סיבה לקחת טרוולרס צ'קס וגם בגדול אין חשש מגנבות.
סידני - יש אינספור אכסניות במרכז וגם בשכונות שלא הכי במרכז (בונדאי, קוג'י, מאנלי...), ממש לא בעיה למצוא, וגם התחבורה למרכז היא מאוד קלה. אם את מחפשת שותפים להמשך אז בגדול בבונדאי יש יותר ישראלים (אם זה מה שבא לך), אבל רובם הגדול נשארים שם לעבוד ולאו דווקא להמשך טיול. העצה שלי היא דווקא לגור במרכז, ולשים פתק באכסניות על חיפוש ליפט (=טרמפ ארוך ויותר מחייב) עם מטיילים אחרים.
תהני!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עיצה מהמנוסים בבקשה תגובה ל - 2 27/05/2008 14:05 לתגובה קודמת
  קיווי עסיסי לא מחובר קיווי עסיסי  משתמש בינוני 144 הודעות עד כה
בנוגע לכרטיסי האשראי, אני חולק על noway.
אלא אם יש לך אשראי עצום במסטרכארד, אני ממליץ לך לקחת את שניהם. בכל מקרה, לא לקחת רק את האמריקן אקספרס כי בהרבה מקומות לא מקבלים אותו ולי קרה גם פעם או פעמיים במהלך הטיול שהגעתי לתקרת האשראי כי קניתי דברים מראש (כמו למשל אטרקציות שסוגרים על כמה בפעם אחת, טיסות וכו'), והעובדה שהיו לי שניים עזרה מאוד. לכן, גם אם את מתכננת להוציא בממוצע 2000 דולר נניח לחודש, תחשבי על זה שגם אם התקרה שלך היא 3000 דולר ויותר ייתכן ותגיעי אליה.
לגבי חיפוש שותפים, באמת רוב הישראלים שנקלים בהם בבונדאי ובבית חב"ד הם חבר'ה שעובדים שם. בכל מקרה שווה לבדוק בלוח מודעות ולשים מודעה בעצמך.
לגבי לא ישראלים, תוכלי גם לחפש דרך לוחות מודעות באכסניות השונות, ואם לא תמצאי בסידני (כי הרבה נשארים) תוכלי למצוא באוטובוסי המטיילים ובתחנות הבאות שלך (אם תעשי את החוף המזרחי, אז כולם עושים פחות או יותר את אותו מסלול בהבדל אחד, מהדרום לצפון או מהצפון לדרום).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול קראוון בניו זילנד
להודעה הבאה:ואנחנו שוב בכותרות - לפחות הפעם זה מצחיק (יחסית)

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר