כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אשמח לעזרה בבניית טיול במרכ- מערב ארה"ב לחודש 28/05/2008 05:26 לתגובה הבאה
  znbk לא מחובר znbk  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה

היי

אני בן 27, נמצא במיאמי.אני זקוק לעזרה בתכנון טיול למשל חודש.

הזמן: סוף יוני (25.6) עד תחילת אוגוסט. אני נוסע לבד. בתקציב של כ 1500$. (ולכן אני לא אשכור מכונית)
אני יוצא ממיאמי, אני חייב לבקר ב סאן פרנסיסקו ומאוד הייתי רוצה לבקר גם בלס וגס. אני צריך לחזור בחזרה למיאמי ב5.8 משם בטיסה לישראל.
אין לי שום תכנון של טיול, אני לא יודע איפה כדאי לי לבקר בדרך שממיאמי עד SF ? אני מתלבט אם לקחת טיסה ישירה ממיאמי ללס וגס או לקחת AMTRAK ? מLV עד SF האם יש מקומות מעניינם לביקור? (אני כמובן תלוי בתחבורה ציבורית).
באיזור SF איפה כדאי לבקר?
אין לי שמץ של מידע וכל מידע יעזור לי.
אני פתוח מאוד לרעיונות חדשים ואשמח לקבל את עזרתכם.

מי שמחפש/ת שותף גם מוזמנ/ה לפנות.

תודה רבה
[/SIZE][/COLOR]
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אשמח לעזרה בבניית טיול במרכ- מערב ארה"ב לחודש תגובה ל - 1 28/05/2008 05:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2385 הודעות עד כה
שמע, לפני שבכלל מדברים על מה בטיול ואיך - 1500$ לחודש זה אפילו לא מספיק לקיום בסיסי, לינה, אוכל וכו'. לא מספיק זאת מילה עדינה, זה אפילו לא מתקרב ללהספיק. 1500$ לחודש אומר 50$ ליום. אפילו אם אתה מתגורר באכסניות וקונה את האוכל שלך בסופרים, לא מאמין שזה יספיק ועוד לא דיברנו על נסיעות ותשלום לכניסות לכל מיני מקומות.

בקיצור, אני חושב שלפני שאתה מתחיל לתכנן אתה צריך להתאים את התקציב לציפיות או להיפך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אשמח לעזרה בבניית טיול במרכ- מערב ארה"ב לחודש תגובה ל - 1 29/05/2008 00:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  znbk לא מחובר znbk  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה

מה התקציב שצריך להיות לדעתך?
ועדיין אני צריך עזרה בבנית הטיול

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אשמח לעזרה בבניית טיול במרכ- מערב ארה"ב לחודש תגובה ל - 3 29/05/2008 05:07 לתגובה קודמת
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2385 הודעות עד כה
שמע, קשה מאד לעזור למי שממש לא יודע מה הוא רוצה לעשות. הדבר היחיד שכתבת זה שאתה רוצה להיות בסן-פרנסיסקו ווגאס. אני חושב שאתה צריך ללמוד קצת מה יש לראות בארה"ב ולהחליט מה אתה רוצה לעשות.

בא אתן לך כמה נקודות, על החשבון:
1. באתר למטייל יש מדור חיפוש שותפים.
2. הדרך ממיאמי למערב (וגאס או ס"פ) או מאד ארוכה. הדרך הזולה והמהירה לעשות זאת זה בטיסה. נסיעה בתחבורה ציבורית הייתי שוקל רק אם יש מספר רב של תחנות בדרך שאתה מעוניין לבקר בהן.
3. שכירת רכב היא לא רק שאלה של מחיר. באופן כללי, בארה"ב (ובודאי במערב ארה"ב) קשה מאד לטייל טיול טבע מחוץ לעיר ללא רכב. יש גם לא מעט ערים שאין בהן תחבורה ציבורית מספקת (בס"פ אגב, יש תחבורה ציבורית טובה). אם בוחרים שלא לטייל עם רכב, זה אומר רק טיסות בין ערים.
4. טיול עם רכב לא בהכרח יקר יותר - נכון שלשכור רכב עולה סד"ג של 35-40$ ליום וגם הדלק עולה. אבל המחיה מחוץ לערים היא זולה יותר וגם עלויות של האטרקציות. במקרה ותמצא שותפ\ה, אז אין לי ספק שלזוג (בתנאי שמוכנים לחלוק חדר \ אוהל) יותר זול יום טיול ברכב מחוץ לעיר מאשר יום בעיר.
5. לשאלת התקציב - זה מאד תלוי במה תבחר לעשות. בשבל הערכה גסה בא נאמר ש-150$ ליום. כאשר בהחלט אפשר גם פחות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:Alladin ORB Summer Festival 2008, July 10th -13th!
להודעה הבאה:לינה בארה"ב

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף