כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נפאל - תרמיל לטיול של חודש 28/05/2008 11:27 לתגובה הבאה
  shairad לא מחובר shairad  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
אני מעוניין לקנות תרמיל שישרת אותי בכמה אספקטים:
1. כתיק/מזוודה שבה אסחוב את כל הציוד שלי לטיול של חודש לנפאל - כלומר, עם גישה נוחה לתא המרכזי שבו אחזיק את כל הציוד.
2. לטרק אראונד-אנאפורנה (משך של 15 יום) - אבל לצורך הענין יש סיכוי גבוה שנעזר בפורטר (כלומר, מערכת גב די סבירה).
3. לטיולים עתידיים בארץ של כמה ימים (שבו כמובן אין פורטר ואני אסחוב את הציוד כולל אוכל).
אני מנסה להמנע מלהשקיע מעל 1000 ש"ח בתיקי Osprey או Deuter, השאלה היא אם יש תרמילים אחרים טובים שיכולים לענות על הדרישות למעלה, או שבאין ברירה לפתוח את הארנק

כל עזרה בנושא מוערכת.
שי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תרמילי טיולים יש המון תגובה ל - 1 31/05/2008 10:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ירון ה. ירון ה. לא מחובר ירון ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1997 הודעות עד כה
אתה יכול למצוא היום הרבה יותר תיקים מאשר דויטר ואוספרי והמחירים, אגב, לא חייבים להגיע ל 1000.
נכון שרוב התיקים הטובים יותר מגיעים למחירים של 1000 פלוס, אבל אתה יכול למצוא תרמילים החל מ 550 ש"ח, שיכולים לעשות עבודה טובה גם כן.

בקיצור, לדעתי היית בחנות שיש להם 2 חברות של תרמילים וכנראה שגם רמת מחירים די מצומצת, אתה יכול לקפוץ לאחד מסניפי למטייל, בין אם זה סניף עודפים או רגיל ולמצוא מגוון הרבה יותר גדול, וגם טווח מחירים הרבה יותר טוב.

עכשיו, ספציפית לגבי השאלה שלך, אתה מצפה להמלצה על תיק מסויים או ששאלת בכלליות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נפאל - תרמיל לטיול של חודש תגובה ל - 1 31/05/2008 14:24 לתגובה קודמת
תומרל תומרל לא מחובר תומרל  משתמש פעיל 171 הודעות עד כה
לפי מה שאתה מתאר אני מציע לך להתחיל דווקא מהעודפים.

יש שם תיקים של טטונקא שאם הם נוחים יתאימו למה שאתה מתאר.

(כל זה בהנחה שבטיולים בארץ אתה לא סוחב משקל גבוה במיוחד, כלומר לא לוקח מים ליומיים שלושה מראש (12-15 ליטר מים) וכו')

(אם אתה מתכנן לעשות טיולים עם ציוד כבד בארץ אז אתה צריך את התיקים היקרים יותר ככל הנראה)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:Gregory Palisade המלצות מישהו???
להודעה הבאה:פיתוח תמונות דיגיטליות