כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. פרו בסוף ספטמבר - אוקטובר 29/05/2008 09:21 לתגובה הבאה
  assamite25 לא מחובר assamite25  משתמש בינוני 72 הודעות עד כה
שלום לכולם,

אני טס בסוף ספטמבר לפרו למשך 25 (נטו). מבחינתי שני הדברים הכי חשובים הם לטייל ב וואיוואש ולראות את ה מאצ'ו פיצ'ו (אם יהיה זמן אז גם לטייל בסאלקנטי).
אני רוצה עוד ביום הנחיתה בלימה לתפוס אוטובוס להוארז, ושם לקחת יומיים להתאקלמות כמו שמומלץ (שיכללו טיולי יום...).

רציתי לדעת אם זה ריאלי לעשות את שני הטרקים בזמן שיש לי, בנוסף לכך האם לצאת לוואיווש ב 28 או 29 לספטמבר זה ריאלי מבחינת מז"א.
במקרה שאין לי זמן לטייל גם בסאלקנטי, מה מומלץ לעשות בשאר הזמן הקצר שנותר לי (על דרום פרו אני כנראה אוותר מפאת קוצר זמן) ?

המון תודה,
נמרוד.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. פרו בסוף ספטמבר - אוקטובר תגובה ל - 1 30/05/2008 19:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תומר מ. תומר מ. לא מחובר תומר מ.  משתמש פעיל 251 הודעות עד כה
הסלקנטאי הוא טרק שבסופו מגיעים למאצ'ו - הטרק אגב מאוד יפה.
לדעתי, זה אכן אפשרי.
אבל באותו היום של הנחיתה לקחת אוטובוס לווארז?! אתה רוצה להנות בטיול או שמדובר בסוג של סגפנות? טרנקילו אמיגו...
תקדיש יום מנוחה בים שתנחת וסע יום למחרת לווארז. תנוח שם יום יומיים וצא לטרק המיוחל (יום+יומיים+9-11 ימי טרק=מקסימום 14 ימים).

חזרה ללימה + נסיעה ישירה לקוסקו או טיסה שיכולה להיות מהנה בהרבה במיוחד בשעות הבוקר (איזה זריחה וכ"כ הרבה פסגות...).

אם יהיה לך מזל לגבי מזג האויר אז אין סיבה שלא תספיק את שני הטרקים אבל אם לא, כדאי שתצא הווארז מהר דרומה.
תוכנית חליפית יכולה להיות איקה (סקי חול ממש נחמד), אריקיפה (טרקים ואוכל טוב) פונו (האיים הצפים) או זמן נוסף בקוסקו (שם תוכל לצאת לרפטינג טוב, פוארטו מלדונדו, פארק מאנו, האזנגטה ועוד)

טיול מהנה,
תומר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. פרו בסוף ספטמבר - אוקטובר תגובה ל - 2 01/06/2008 12:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assamite25 לא מחובר assamite25  משתמש בינוני 72 הודעות עד כה
תודה!

הסתכלתי על המחירים של הטיסות, יש מצב שאני אקח טיסה מלימה כדי לחסוך את הזמן של הנסיעה Smile

תודה גם על הרעיונות החלופיים למקרה שאני לא אצא לטרק הסאלקנטי באמת חשבתי אולי לסוע לאריקפה ולצאת שם לטק' של 2-3 ימים (אם הסאלקנטי לא יצא לפועל).

אתה יודע אם סוף ספטמבר זו תקופה ריאלית לצאת ל וואיוואש?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. פרו בסוף ספטמבר - אוקטובר תגובה ל - 3 02/06/2008 10:24 לתגובה קודמת
תומר מ. תומר מ. לא מחובר תומר מ.  משתמש פעיל 251 הודעות עד כה
ברמת העיקרון, בוף ספטמבר זה סוף העונה כך שמדובר בעניין של מזל כי למיטב ידיעתי מזג האויר לא דיבר עם אף אחד והוא אדון לעצמו Smile.
במקרה שלי, יצא לי להיות בפרו עד סוף אוקטובר ללא גשם כלל - עניין של מזל.

יום טוב,
תומר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מפגש התנדבות בעולם 5/6/08
להודעה הבאה:איזה חיסונים צריך לארגנטינה וברזיל???

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף