| 1. פריס - הגעה משדה"ת והאסטריקס |
30/05/2008 11:12  |
| הגרהגר |
 |
|
|
|
שלום לכולם,
אנחנו נשהה בפריס בדירה של עדה בורק (זו שקרובה לשער הניצחון).
נודה על סיוע והמלצות ממכירי העיר :
האם ניתן להגיע משדה"ת ברכבת אל הדירה מבלי להיאלץ להחליף רכבות בתחנות גדולות עם הרבה מדרגות ? מכיוון שאנחנו עם ילדה ותינוק זה קריטי.
בנוסף, האם לזוג שאינו חובב רכבות הרים + ילדה בת 8 יש ממה ליהנות באסטריקס ?
תודה
|
|
|
|
|
| 3. פריס - הגעה משדה"ת והאסטריקס תגובה ל - 2 |
30/05/2008 14:41   |
|
|
לטלוש או ליונית,
שאלה באותו עניין:
הוסכם בינינו לעשות מאמץ להסתדר עם התחבורה הציבורית בלבד ולחסוך את ההוצאה של השאטל. אנחנו כבר "גדולים" יותר. אין לנו תינוקות, ולילדה אחת בת פחות משמונה נוכל לעזור.
בעקבות תשובתך על התחנה המסורבלת, רציתי לשאול מה בדבר תחנת גר דו נורד. נהיה שכנים של כיכר בסטיל, ונראה לי שהדרך שלנו היא rer b לגר דו נורד וממנה קו 5 של המטרו. זה מסלול סביר עם מזוודות?
|
|
|
|
| 4. פריס - הגעה משדה"ת והאסטריקס תגובה ל - 3 |
30/05/2008 14:49   |
| |
טלוש |
1274 הודעות עד כה |
|
|
אני בעד.אם הילדים אינם קטנים זה בהחלט אפשרי.
בשנה שעברה עשינו את זה עם מזוודות. נסענו בתחבורה הציבורית ומכיון שגרנו ליד הלובר היינו חייבים לעבור בchatellet כך שאתם עוד במצב יותר טוב.
מה שחשוב לעשות זה לקבוע כללים מאוד ברורים:
1. לכל אחד המזוודה שלו הא מעלה לרכבת ומוריד ממנה (לארגן כמובן גודל מזוודות בהתאם) חשוב גם להראות לילדים איך עושים את זה בלי לתלוש את הידית של המזוודה
2. לקבוע מי יורד ראשון ומי יורד אחרון (מבוגר, ילד, ילד, מבוגר) ומה קורה אם משהו מתפספס.
3. בתחנת המעבר (גאר דה נורד) לבדוק כשעוברים אם יש מעבר מיוחד עם מזוודות כי במעבר הרגיל (שתי דלתות זכוכית נפתחות) עשויים להתקע עם מזוודה.
וזהו, אצלנו זה היה חלק מהחוויה נסענו הלוך וחזור בתחבורה הציבורית ללא בעיה בכלל. מה עוד שמכיוון שהיה לנו כארט אורנג' הרי שהנסיעה חזרה (ביום ראשון בערב) היתה כלולה בכרטיס השבועי (חסכון של משהו כמו 50 יורו למשפחה)
|
|
|
|
|
|
|
| 8. פריס - הגעה משדה"ת והאסטריקס תגובה ל - 7 |
01/06/2008 08:51   |
| |
שרון |
118 הודעות עד כה |
|
|
הגר שלום,
הroissy bus בהחלט כלול בכארט אורנג 5-1 .
אני מצרפת לך מסלול שלו עם תחנות.
לא ראיתי באתר RATP מגבלה על קניית כארט אורנג' בשדה התעופה. נסי בקופה של הRER.
בהרכב המשפחתי שלכם בהחלט הייתי שוקלת את הנוחות שיש בנסיעה בשאטל משדה התעופה. תמצאי הרבה המלצות בנושא כאן בפורום.
כמו שאמרה טלוש, פארק אסטריקס מאוד מתאים לבני נוער אנרגטיים וחובבי רכבות הרים יבשות ורטובות.
אם לא הייתם, אני ממליצה על פארק השעשועים גן ההיתאקלמות, שביחס לפארק אסטריקס, הוא יותר קרוב לדירה שלכם, נגיש בקלות,לא יקר, וגם לא דורש את כל היום. בפארק גם רכבות הרים חמודות ופחות מפחידות. פארק צרפתי מאוד לילדי פריז והוא מקסים לבני 8 . היינו עם ילדים קצת יותר גדולים משלך והם נהנו מכל רגע.
|
|
|
|
| 9. פריס - הגעה משדה"ת והאסטריקס תגובה ל - 8 |
01/06/2008 14:29  |
| הגרהגר |
 |
|
|
|
שרון תודה !
פארק ההתאקלמות נראה חמוד, לא שמעתי עליו עד עכשיו.
ולגבי הנסיעה משדה"ת ... איך מתארגנים עם שאטל בלי לסחוב כסא בטיחות מהארץ ? יש שאטלים שאפשר לתאם איתם מראש נסיעה עם כסא בטיחות ?
|
|
|
|