| 1. אורלנדו- כרטיסים ובחירת פארקים |
02/06/2008 12:15  |
|
|
לצערי חבר שגר במיאמי והיה אמור לנסוע איתנו לאורלנדו וכמובן לקנות כרטיסים מראש "הבריז" לנו. אז עם כל ההתלבטויות וכל העצות שקיבלנו החלטנו שאנחנו נקנה את בכרטיסים לפארקים במלון עצמו שאנו נשכון וע"פ ההחלטה של אותו יום וכך לא נהיה מוגבלים.
טוב אז השאלות שלי הן כאלה:
1. אנו נהיה במלון באזור BUENA VISTA שזה אזור קרוב לפארקים. האם אני צודקת?
2. האם באמת כדאי לקנות כרטיסים במלון והאם זה משמעותי מבחינת המחירים כשקונים מראש?
3. אילו פארקים מומלץ ללכת כשמדדובר בגילאים 6, 11, 14 ובילדים שדיי חוששים מכל הרכבות המפחידות למיניהם (גם אמא שלהם מאוד פוחדת)
4.כשקונים בקופות הפארק את כרטיס הכניסה ורוצים ללכת לקיצור תורים מה עליי לבצע ואיך עובד כל העניין הזה. עדיין לא הבנתי את השיטה. ואני לא בלונדינית אני מבינה בדר"כ מהר. חחחחחחח...
חן חן למי שיענה
|
|
|
|
|
| 3. אורלנדו- כרטיסים ובחירת פארקים תגובה ל - 2 |
02/06/2008 17:52  |
| |
גלית הותיקה |
1849 הודעות עד כה |
|
|
אל תעלבי, אבל אני דווקא כן בלונדינית ובכל זאת, הבנתי מיד אחרי הפעם הראשונה שהתנסיתי ובוודאי שההסברים פה בפורום עזרו לי מאד.
בכל מקרה, צדק קודמי שהמליץ לך לבצע חיפוש כיוון שרק לפני כמה ימים היה דיון על זה.
בשביל לפשט: לא בכל מתקן יש פאסטפאסס. במפות שתקבלי בכניסה יהיה כתוב בדיוק באילו מתקנים יש. כדאי כשמגיעים לפארק לעצור רגע עם המפה ולתכנן. באופן טבעי, יהיה פאסטפאס במתקנים הומי אדם. לכן, מיד עם הגיעכם למקום, כדאי לתכנן לאיזה מתקן פאסט פאס קרוב תרצו להכנס. גשו למתקן, לכו למכונה המנפיקה פאסט פאס. מעליה יהיה שעון שיגיד לכם לאיזו שעה מונפקים כעת כרטיסי פאסט פאס. אתם מכניסים את כל כרטיסי הכניסה ועם כל כרטיס מונפק לכם פאסט פאס. על הכרטיס הקטן, כתוב לכם באיזה טווח שעות לחזור. כשתחזרו, תצטרכו ללכת לכניסת הפאסט פאס. זה לא אומר שלא יהיה לכם תור בכלל, אבל יהיה תור מקוצר. לא ניתן להוציא פאסטפאס למספר מתקנים בעת ובעונה אחת.
ובאמת, נחזור להתחלה, זה אולי נשמע קצת מסובך, אבל כשמתנסים במתקן הראשון, מבינים בקלות את העניין.
לגבי רכישת הכרטיסים: על פי רוב, רכישת כרטיסים במלון תהיה מעט יקרה ממחיר השער. תצטרכי להחליט בין נוחות הרכישה במלון למחיר הזול יותר בפארק. אגב, יתכן גם תור בכניסה לפארקים בעת רכישת הכרטיסים. לנו לנו זכור תור כזה אבל פה בפורום מזהירים רבות.
לגבי הפארקים, היינו עם בת 12 ובן 8.5, הפארקים של דיסני היו קלאסיים. מול הבית של מיני במג'יק קינגדום, תוכלו למצוא את רכבת ההרים של גופי. אפילו אני ובתי עשינו אותה והיא ממש קלאסית למי שמפחד מרכבות הרים אמיתיות. בתי התמכרה ועמדה בתור לפחות 3 פעמים.
עולם הים מאד מתאים לתיאור שציינת. תוכלו להנות גם מטיול בדאון טאון דיסני.
אל תחששי. לא נראה לי שתהיה בעייה. אורלנדו באמת ידידותית. ועוד דבר, בהתייחס ללינה בלייק בואנה ויסטה, אני ישנתי שם בנסיעתי הקודמת והמיקום היה מוצלח ביותר.
אשמח לענות על שאלות אם יש.
"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
|
|
|
|