כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. השכרת גי'פ עם נהג לדרום 26/05/2008 12:10 לתגובה הבאה
  1893 לא מחובר 1893  משתמש בינוני 77 הודעות עד כה
כמה אנשים יכולים לשבת בנוחות בגי'פ כולל הציוד בטיול של כ- 5 ימים? והאם הנהג הוא גם מדריך? או צריך לשכור בחבילה את שניהם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. השכרת גי'פ עם נהג לדרום תגובה ל - 1 30/05/2008 18:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3431 הודעות עד כה
3-4 אנשים תלוי ברכב
מאוד תלוי בידע של הנהג ועד כמה הוא באמת יודע אנגלית
מרבית הנהגים בקושי מדברים אנגלית , ותלוי עד כמה את רוצה להתעמק
5 ימים - מעט זמן לדרום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. השכרת גי'פ עם נהג לדרום תגובה ל - 2 02/06/2008 12:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  1893 לא מחובר 1893  משתמש בינוני 77 הודעות עד כה
כמה ימים שווה/צריך להקדיש לדרום אם שוכרים רכב עם נהג/מדריך? והאם נקודת המוצא צריכה להיות מאדיס? אנו מתכננות לטייל גם בצפון. חושבות לטייל כ - שלושה שבועות, בחודש דצמבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. השכרת גי'פ עם נהג לדרום תגובה ל - 3 02/06/2008 18:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עוזי עוזי לא מחובר עוזי  משתמש פעיל 1676 הודעות עד כה
השאלה אם אתם טסות לדרום או יוצאות עם הג'ים מאדיס. בהנחה שבצפון תעברו ממקום למקום בטיסות הרי שאולי עדיף לכן לפחות כיוון אחד לדרום או ממנו לטוס גם כן (לארבע מינץ או ממנה), זה לא ייקר בהרבה ויחסוך זמן. אם אתם יוצאות מאדיס בג'יפ דרומה הרי הייתי מקדיש לפחות 8-9 ימים לדרום כולל ימי הנסיעה, אל כמובן תלוי מה מעניין אתכם יותר.

"פעם חלמתי והנה אני באפריקה, עורך ציד על פילים פראים, אריות, קרנפים, תוכיים. הקיצותי ולבי דפק בחוזקה: הלא יכול אני לנסוע לשם ממש! מדוע לא אסע לשם באמת? מאז לא הרפתה ממני המחשבה ותשוקתי להיות באפריקה גברה מיום ליום". - נחום גוטמן, לובנגולו מלך זולו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. השכרת גי'פ עם נהג לדרום תגובה ל - 4 03/06/2008 09:16 לתגובה קודמת
  elad121 לא מחובר elad121  משתמש מתחיל 20 הודעות עד כה
טיול של שמונה ימים לדרום אתיופיה זה מספיק בהחלט- אני עשיתי עשרה ימים וזה היה יותר מידי לטעמי.

אפשר לשבת 4 אנשים ברכב כל הדרך וזה ממש בסדר עם הציוד (קשור על הגג או זרוק מאחורה בג'יפ). אצלנו המדריך והנהג היו אותו אדם (קראו לו בהילו)

אפשר לארגן כאלה טיולים בשנייה מאחד האכסניות ליד הפיאצה (כבר לא זוכר איך קוראים להם)

טיפ כללי: תיתנו לנהג לקנות בשבילכן הכל- זה יהיה הרבה יותר זול במיוחד מיים שעדיף לקנות כמה שיותר באדיס כי בדרום המחירים שלהם קופצים פלאים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מעבר גבול בין טנזניה למוזמביק
להודעה הבאה:מעברי גבול- איך אפשר וכדאי?

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר