כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סיני - בטוח לנסוע? 03/06/2008 00:57 לתגובה הבאה
  maxmax1 לא מחובר maxmax1  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
אני מתכנן ליסוע לסיני בימים הקרובים, אבל שומע מהרבה אנשים שזה די מטורף ליסוע לשם עכשיו.

אם מישהו יכול לספר לי מה הענין זה מאוד יעזור (לא הייתי בארץ הרבה זמן). אם הייתם בסיני לאחרונה אשמח לישמוע איך שם מהבחינה הבטחונית.

תודה רבה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. סיני - בטוח לנסוע? תגובה ל - 1 03/06/2008 18:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  aviram1 לא מחובר aviram1  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
היינו בפסח באיזור טאבה הייאט, נהנינו מאוד והרגשנו בטוחים - למעט הרגע 'המפחיד' שהיינו לבד במעבר הגבול בישראל. אח"כ זה עבר כמובן.
לא לשכוח שסיני זה אזור גדול מאוד, בערך מחצית מכל השטח של ישראל.
משער שלאזור רפיח בצפון סיני לא מומלץ להגיע ....
אבל לאיזורי התיירות בדרום סיני ?
סיני מלאה באירופאים והמלונות מלאים עד אפס מקום. יש רכבת אוירית של צ'רטרים מאנגליה, צרפת, רוסיה, גרמניה, שוויצריה - כמו שאנו נוסעים לאנטליה. תקרא באינטרנט את אזהרות המסע הממשלתיות של ארה"ב, אנגליה ואוסטרליה (באנגלית) - תמצא אזהרות לגבי ישראל אבל לא תמצא אזהרות לגבי מצריים.
מה זה אומר ?

אבל חורשי רעתינו יש גם שם. פיגועים יש הרבה יותר בישראל, תאונות יכולות להיות תמיד, וכביש 40 עם הגמלים שמשוטטים חופשי וכביש הערבה מסוכנים הרבה יותר.

אנו נוסעים ללא היסוס (עם הילדים), אבל כל אחד צריך להיות שלם עם עצמו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סיני - בטוח לנסוע? תגובה ל - 2 04/06/2008 11:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  maxmax1 לא מחובר maxmax1  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
תודה! טוב לשמוע.
אשמח לשמוע עוד תגובות...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. סיני - בטוח לנסוע?בטוח אבל לפעמים בווווום תגובה ל - 3 08/06/2008 17:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  יעקבס לא מחובר יעקבס  משתמש פעיל 799 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. סיני - בטוח לנסוע?בטוח אבל לפעמים בווווום תגובה ל - 4 08/06/2008 17:49 לתגובה קודמת
lior188  משתמש לא מוכר
בטוח מאוד. באמת. נסענו פעמיים, בקיץ וגם בדצמבר והיה נעים מאוד, קיבלנו אותנו יפה, הייתה נוכחות משטרתית רצינית בכל הנקודות החשובות.. הם שמים לב לכל תייר שמגיע ועוזרים כשצריך. לא הרגשנו עויינות מאף אחד, להפך דווקא היו בדואים רבים ששמחו לראות ישראלים שבאים למרות ההפחדות מבית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול הקבוצה הדתית לטורקיה יוצא לדרך-תוכנית הטיול
להודעה הבאה:טיול של קבוצה דתית לטורקיה