כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. קפיצה לונציה מסלובניה 03/06/2008 15:05 לתגובה הבאה
  sancho לא מחובר sancho  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
לאחר הרבה התלבטויות למספר יעדים, החלטנו שהקיץ נטייל בסלובניה וקרואטיה. האם ניתן מבחינת המרחק לשלב ביקור בן יום אחד בונציה, מה המרחק מלובליאנה לונציה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קפיצה לונציה מסלובניה תגובה ל - 1 03/06/2008 16:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שירלי לא מחובר שירלי  משתמש פעיל 1161 הודעות עד כה
שלום יורם
ניתן להגיע לונציה בשייט, אם אינני טועה מטרייסט. כדאי לקרוא על כך בטיפים באתר, כי הרבה אנשים שילבו את ונציה עם סלובניה.
סלובניה עצמה יפיפיה וירוקה וכייפית לטיול בגלל גודלה הקטן. היא משופעת המים והאנשים חביבים ומכניסי אורחים. בקרואטיה חופים יפים ושמורות טבע עם מפלים ואגמים. המחייה יחסית לשאר אירופה, זולה יותר. מומלץ!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. קפיצה לונציה מסלובניה תגובה ל - 1 03/06/2008 17:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס לא מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3269 הודעות עד כה
וואי יורם.אני מקווה שלא שיניתם את היעד בגלל התשובה שנתתי לכם על הולנד.בסך הכל אמרתי על הולנד מילים חמות.....
ודרך אגב - זאת שאלה ממוקדת - לצערי אני לא יודע את התשובה אבל אני שם לב ששירלי כבר עזרה.
שיהיה בכיף

הג'מוס

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. קפיצה לונציה מסלובניה תגובה ל - 3 03/06/2008 17:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  sancho לא מחובר sancho  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
היי ג'מוס,
עשינו בדיקות לכל מיני יעדים, בין היתר להולנד. מסיבות שונות בסופו של דבר החלטנו השנה על סלובניה וקרואטיה, והולנד תמתין לנו כניראה לשנה הבאה.
קיבלתי את הערותיך, אני עוקב גם אחרי תשובותיך לאחרים, ובאמת אני מודה לך על הזמן שאתה משקיע בעזרה לאחרים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. קפיצה לונציה מסלובניה תגובה ל - 4 03/06/2008 17:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס לא מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3269 הודעות עד כה
בכיף Very Happy Very Happy

הג'מוס

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. קפיצה לונציה מסלובניה תגובה ל - 4 03/06/2008 21:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שירלי לא מחובר שירלי  משתמש פעיל 1161 הודעות עד כה
הי יורם
קיבלתי את המייל ששלחת לי. אענה לך כאן. קודם כל האם אתם נוסעים עם ילדים ובאיזה גילאים? זה חשוב לקצב הטיול.
בעקרון ב- 10 ימים קשה מאוד לטייל בכל סלובניה ובכל קרואטיה. אנחנו טיילנו 10 ימים עם תינוקת וילד קטן כאשר נחתנו בלובליאנה וישר נסענו לסלוני בקרואטיה. ישנו בסלוני ברובע רסטוק על המים, המפורסם. למחרת טיילנו בשמורת פליטוויצה המדהימה שיש בה המון מפלים וכ-13 אגמים. באותו ערב ישנו בצימר מדהים ליד מערת פוסטוינה. שם ישנו 4 לילות וטיילנו בחצי האי איסטרה: פירן, פורטרוז' , רוביני ואופטיה. 4 לילות נוספים בבלד וטיול בקניון וינטגר, מעבר הרים ורשיץ', אגם בלד + שייט לאי במרכז, אגם בוהיני ועלייה להר ווגל, שקופיה לוקה העתיקה וסיום בלובליאנה.
לדעתי לא תצטערו על היעד המקסים שבחרתם!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אפשר לקבל את מקומות הלינה שהייתם?תודה תגובה ל - 6 03/06/2008 23:58 לתגובה קודמת
  ravit0 לא מחובר ravit0  משתמש מתחיל 40 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:רשיון נהיגה
להודעה הבאה:שוק גבינות - הורן