כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. 4 חודשים בדרום אמריקה מסוף אוקטובר 02/06/2008 16:00 לתגובה הבאה
  סבתוק לא מחובר סבתוק  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
היי כולם
אני וחברה שלי מתכננות לטוס לדרום אמריקה בסביבות ה-28 באוקטובר למשך 4 חודשים.
חשבנו אולי לעשות פרו-צ'ילה+ארגנטינה-ברזיל
מה אתם אומרים?
כמה זמן צריך לכל מקום?
האם פרו בסוף אוקטובר אידיאלית מבחינת מזג האוויר?
איך ברזיל בתקופת הקרנבל? שמעתי הרבה אנשים שטוענים שלא שווה להתקרב לשם בתקופת פברואר....

אנחנו לא בקטע של טרקים מטורפים כל היום וכל הלילה...

כל עצה תתקבל בברכה.. אנחנו אפילו לא יודעות לאיזה ערים ללכת בכל מקום וכמה זמן צריך להקדיש לכל מדינה.
בקיצור- כל עצה תתקבל בברכה!!
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ברכה התקבלה. תגובה ל - 1 03/06/2008 13:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1481 הודעות עד כה
מכיוון שבכל אחת מהמדינות אפשר הרבה יותר מחודש, חלוקה שווה תהיה מתבקשת. חודש לכל אחת מהם זה אגב די מעט אבל לא בלתי אפשרי.

פרו לא אידיאלית אולי, אבל גם לא תהיה בשאר החודשים, וזו האפשרות האידיאלית מבחינתכם לעומת שאר המדינות.
זה יביא אותכם לצ'ילה ארגנטינה בזמן קצת יותר אידיאלי מבחינתן.

אני לא חושב שאם אתן בקטע של טרקים או לא צריך לשנות במקרה הזה שגם ככה אין לכן יותר מדי זמן.

לא הייתי בקרנבל, אבל אם אתן שונאות מסיבות, כנראה שלא תאהבו אותה.
אם אתן בלייניות, והעובדה שהיא די יקרה בתקופה הזו לא תפריע לכןף אני מכיר הרבה כאלה שמאוד נהנו שם.

עצה. תקראו קצת בלינקים מצד שמאל. וקצת על המדינות באופן כללי.

כך אנו אומרים.

שאלות? yacobi_l@yahoo.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. היי- עוד שאלה.. תגובה ל - 2 03/06/2008 15:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה בערך המזג אוויר בחודש נובמבר בפרו?
האם המסלולים נסגרים? (מאצ'ו פיצ'ו וכל המסלולים המוכרים שכל הישראלים עושים)
וגם אם הם נסגרים- לא כדאי לוותר על פרו, נכון?
אמרו לנו שקוסקו זה מקום שאסור לוותר עליו.. אפילו אם נבוא רק לשבועיים...
אנחנו ממש אוהבות מסיבות.. ככה שנראה לי שהקרנבל יהיה בסדר מבחינתנו. עד כמה יקרה ברזיל בחודש פברואר?! כמה חודש יכול לעלות לנו שם?

אם אני אצליח להתגבר על הגעגועים הבייתה , הטיול יוכל גם להתארך... אבל אני לא מאמינה שזה יקרה....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. להתגעגע הבית?חכי שתחזרי הערגה לדר"אמ לא תעזוב אותך תגובה ל - 3 05/06/2008 17:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיקי מיקי לא מחובר מיקי  משתמש פעיל 514 הודעות עד כה
ככה לגבי מזג אוויר בפרו בתאריכם אלו אוקטובר והלאה לא הייתי מגדיר אטרקטיבי אבל תמיד אפשר לטייל בגונגל ועוד.
ציטוט....
מזג האויר בפרו מעט מסובך ונוטה לשינוים רבים בגלל תנאים גיאוגרפים שונים.בפרו קיימת עונה יבשה ועונה גשומה.אפשר לחלק את מזג האויר לפי האיזורים הגיאוגרפים.נתחיל מאזור החוף של פרו שם העונה היבשה חלה כל השנה, חוץ ממספר מקומות בהם יורד מעט גשם בתחילת השנה. יש לציין שאזור החוף סובל גם מבעיה מעצבנת של גרואה garua שזה עננים אפורים שמסתירים את השמש כמעט תמיד חוץ מתחילת השנה אז חל הקיץ.האזור השני הוא אזור הרי האנדים שם יבש ממאי עד סוף אוגוסט ומתחיל להיות גשום מספטמבר ועד למאי.מומלץ להיות באנדים בעונה היבשה, אומנם קר יותר בלילות אך הימים לרוב שטופי שמש ויחסית נעימים.האזור השלישי הוא האמזונס שבשטח פרו, שם ההבדל הוא בכמות הגשמים העצומה שיורדת, בייחוד בחודשי תחילת השנה, עם דגש על מרץ.כל השנה מזג האויר חם פה.

הייתי מתחיל את הטיול בצילה ארגנטינה בערך 3 חודשים ואח"כ עולה לברזיל לקרנבל, ואם יש לך אפשרות להמשיך את הטיול אז ההיתי ממשיך וממשיךדרך בולביה שהיא מדינה נפלאה ומשפ לפרו אז כבר המזג אוויר יהיה אחלה זה סוף הקיץ ויתחיל להתקרר ולהיות יותר יבש.

תהני מיקי

" אם ניתן לאחרים ממה שיש לנו ונפעל קדם כל למענם, נמצא את האושר."
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. זה באמת מה שהיית עושה? תגובה ל - 4 06/06/2008 19:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
3 חודשים בארגנטינה וצ'ילה זה לא מלא?!
אם נעשה נובמבר דצמבר וחלק ינואר ארגנטינה וצ'ילה ואח"כ נמשיך לברזיל עד שייגמר הקרנבל (מה התאריך של הקרנבל בכלל?!) ומשם נזרום לבוליביה ופרו זה יסתדר בסדר לפי דעתך?
לא עדיף לסיים את הטיול בברזיל מאשר בפרו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אותו מסלול מבחינת זמנים לפי הקצב שלכם. תגובה ל - 5 08/06/2008 14:06 לתגובה קודמת
מיקי מיקי לא מחובר מיקי  משתמש פעיל 514 הודעות עד כה
שלושה חודשים לארגנטינה צ'ילה זה לא הרבה מצד שני אולי תשתקעי חודש בבואנוס ארייס כי התאהבת במקום וכייף לך, ואז תצטרכי עוד חודש או שתמשיכי מהר ותסיימי בחודשיים, הכל לפי המצב בטיול אני בקוסקו הייתי חודש ושבוע כי היה מה לעשות ולא שעמם.

אח"כ תמשיכי לברזיל הקרנבל בדרך כלל בתחילת אפריל ומשם לבולביה ופרו.
לסיים בפרו זה אחלה זה לא משנה איפה את מסיימת אם תרצי בכל זאת חופים לקראת הסוף תצפיני לקולומביה ומשם תחזרי או מאקוודור.
אבל אחרי שנהנת מחופים בברזיל אולי תשבעי מזה וזה לא יחסר לך.

תהנו.

" אם ניתן לאחרים ממה שיש לנו ונפעל קדם כל למענם, נמצא את האושר."
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:השכרת דירה בבואנוס איירס - שכונה מועדפת?
להודעה הבאה:המלצות למסלול בפרו, זמן שהות,טרקים ואטרקציות.

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף