כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הוסטל בסידני 04/06/2008 15:32 לתגובה הבאה
  greut לא מחובר greut  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
תאמת שניסיתי לחפש ואין לי מושג אפילו איפה כדי לישון...
באיזה איזור..?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אזור - זו שאלת המפתח תגובה ל - 1 04/06/2008 18:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 2032 הודעות עד כה
סידני היא מטרופולין ויש בה המון אזורים ורובעים. רוב המטיילים בוחרים באחד משני האזורים - אזור מרכז העיר: קינגס קרוס, רדפרן, האזור שבסביבות סרקיולר קי ועוד. באזור השני, בו יש הרבה מאוד ישראלים: בונדאי. בונדאי זה אזור ליד החוף, שם נמצא בית חבד וריכוז גדול מאוד של ישראלים ויהודים. המרכז הוא יותר רחוק משם, אבל זה המרכז. רוב האטרקציות של סידני נמצאות באזור הזה (זה אזור מאוד מאוד רחב). את צריכה להחליט באיזה אזור את מעדיפה את מעדיפה לגור. התחבורה הציבורית בסידני היא לא נוחה כמו למשל זו של לונדון, אלא הרבה פחות. אחרי שבוע בסידני עוד הייתי הולכת לאיבוד בתוך הסנטרל סטיישן (והייתי שם כמעט כל יום). אם את בעיקר מתעניינת באטרקציות כמו הגנים הבוטנים, בית האופרה וגשר הנמל, דארלינג הארבור, דה רוקס, אפילו מאנלי, אז עדיף לך לגור במרכז (חבל לנוסע כל יום מבונדאי לשם) אם את בעיקר רוצה את החוף וחברה של ישראלים אחרים אז בונדאי הוא כנראה בשבילך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אזור - זו שאלת המפתח תגובה ל - 2 07/06/2008 02:43 לתגובה קודמת
  idanmalka לא מחובר idanmalka  משתמש פעיל 153 הודעות עד כה
אם המדובר באיזור של מרכז העיר , קצת בסביבת מגדל האופרה ..
אני יכול להמליץ על הוסטל בשם wake up! נמצא מול התחנה המרכזית , איפה שעוצרים כל האוטובסים שמגיעים לסידני מכל כיוון ..
אכסניה ברמה גבוהה מאוד .. 7 קומות , קומת מרתף שהיא פאב עם סנוקר ומסיבות כל הלילה .. האכסנייה מציעה מדי ערב הופעות ומשחקים וכל הדברים שאפשר לחשוב עליהם ..
המחירים בתקופה שהייתי , לפני כמה חודשים , היו סביב ה-30 דולר לבן אדם , שווה כל דולר ... נקי , מסודר , מטבח ענק לכל אחד יש תא משלו אם הוא צריך לאחסן דברים .. פשוט מומלץ ..

בבונדאי אפשר להמליץ על נוח בקפקרס.... שזה דיי המקום היחידי הנורמלי שמצאנו באזור ... גם מומלץ , חדרים סבבה..
שווה לבדוק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:בורה בורה
להודעה הבאה:שאלה למנהל הפורום בקשר לWWOOF באוסטרליה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

חיפוש מהיר

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק