|
| 2. מהפך!!! פריז או אמסטרדם? קצץ דחוף! תגובה ל - 1 |
08/06/2008 17:09   |
|
בלי שום ספק - פריז.
4000 יורו לשבוע ימים?נראה המון.
המלון אמנם ממוקם מצויין אבל בנארדן בשבת - אין הרבה איפה להסתובב מה עוד שהמלון ממוקם מחוץ לעיר בלב פארק תעשיה.נראה כמו מלון של טיולים מאורגנים....
את הולנד תתכננו לפעם אחרת ותרכיבו חבילה לבד.
הג'מוס
T TC TCP TCP/IP
|
|
|
|
| 3. מהפך!!! פריז או אמסטרדם? קצץ דחוף! תגובה ל - 1 |
09/06/2008 00:46   |
|
|
לפריז באוגוסט,
עכשיו תצטרך לשנות את השם. מה יהיה?
אני חושבת שמעבר לחשבון הכלכלי (ואנחנו מאלה שדווקא מרבים לעשות אותו) חשוב לדעת מה רוצים יותר, ובמיוחד כשמדובר ביעד כמו פריז. ראיתי פה כבר לא מעט תגובות של אכזבה מחופשה בפריז, מפני שהכוונה הייתה בעצם לפארקי השעשועים והעיר לא הייתה ידידותית לדעת הנוסעים.
|
|
|
|
| 4. בדיחה... קצת דחוף! תגובה ל - 3 |
09/06/2008 21:54   |
| |
צביקה רונן |
41 הודעות עד כה |
|
|
לזיוה ולג'מוס - תודה רבה (קבלו התנצלות על התודה המאוחרת, בשל השבת).
מכירים את הבדיחה על ההוא שהגיע לרופא שאמר שיש לו מחלה סופנית ונשאר לו חודש לחיות. כשהחולה ביקש Second opinion, הרופא ענה לו: OK, אתה גם מכוער
בקיצר, יונית/סיגלית וכל שאר המבינים. אשמח לחוות דעת נוספות מחזקות/אחרות. שעון החול אוזל - חייבים להחליט עד סוף שבוע. תודה רבה מראש לכל המגיבים.
|
|
|
|
|
| 6. החיפזון מהשטן תגובה ל - 5 |
10/06/2008 13:54  |
|
להרגע, לנשום עמוק.
קודם כל ההצעה לפריז לא כוללת רכב וכנראה גם לא ארוחת בוקר.
מה שאומר שאתם אפילו לא משווים appels to appels....
2000 ארו לערך לפריז - לפני הוצאות - לא התעלפתי, ומאחר ואופצית הולנד קיימת כ-4000 ארו - ואתה לא התעלפת אז יש עוד הרבה אפשרויות.
צא מהלחץ. לעניות דעתי המאד לא קובעת, בסכום של 4000 ארו ניתן למצוא כמה וכמה אפשרויות טובות ברחבי אירופה ולסגור גם בשבוע הבא, או אחרי.
אפילו לאלעל באופציות למשפחות עוד יש כמה אפשרויות (נכון לפירסומות של אמש בערוץ 2).
אני הייתי במקומך, קצת מצ'וטטת באתר הזה אחורה, רואה "מה מדברת אליך". בודקת עם אל על , תחזור להתיעץ פה וממשיכה משם.
ועד הטיול הבא..
|
|
|
|